BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > ΣΑΙΖΟΝ 8

ΣΑΙΖΟΝ 8

Set priority
Show messages by
From: Apollo

This Post:
00
82034.5 in reply to 82034.4
Date: 3/22/2009 6:56:18 AM
Overall Posts Rated:
2828
Γεια σου φιλε θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι η ομαδα σου δεν εχει μεγαλη διαφορα απ την δικη μου και νομιζω οτι εχεις πιθανοτητες να εισαι και στα playoff, οσον αφορα ομως τον Tsitach σε βεβαιωνω οτι ειναι μια πολυ καλυτερη ομαδα απο ολους μας εδω στους υπεροχους και ευτυχως που ειναι "αποκλεισμενη" και μπορει στο δευτερο γυρο να παρουμε τη νικη.
Τωρα για την ατυχια σαυτα τα ματς δεν συμφωνω μιας και η μηχανη του παιχνιδιου στηριζεται στις ικανοτητες των παικτων και οχι στη τυχη και ανεξαρτητα την εξελιξη καθε παιχνιδιου κερδιζει παντα αυτος που εχει τη καλυτερη ομαδα σε συνδυασμο με τις επιλογες τακτικης, την αγωνιστικη κατασταση και την εδρα.
Παντως δεν νομιζω να κινδυνεψουμε μιας και υπαρχουν ακομα 2 εικονικες ομαδες στον ομιλο μας (Μαρουσι και god )

From: zisis

This Post:
00
82034.6 in reply to 82034.5
Date: 3/22/2009 9:07:50 AM
Overall Posts Rated:
11
Συμφωνώ ότι η μηχανή δεν χαρίζει λάθη... ;)

Έτσι την πάτησα και εγώ εχθές.....βέβαια το υποψιαζόμουν ότι υπήρχαν πιθανότητες να χάσω....

Έχω 2 παίκτες στην Εθνική νέων, από τους οποίους ο ένας είναι 20 χρονών και θα είναι βασικό στέλεχος της την επόμενη σαιζόν.

Μου ζητήθηκε, από τον εθνικό προπονητή να αλλάξω την προπόνηση...ή αλλαγή όμως της προπόνησης, έπρεπε να φέρει και αλλαγές στις θέσεις που παίζουν κάποιοι παίκτες στην ομάδα...ώστε να παίρνουν προπόνηση όλοι αυτοί που θέλω...και έτσι λογικά έχασα από μία πολύ καλή ομάδα....η οποία έχει και πάρα πολύ καλή στρατιγική.....

Και δυστυχώς για μένα...η ομάδα..θα είναι πεσμένη και στους επόμενους αγώνες...βέβαια δεν με πειράζει για 2 λόγους.

α. Θέλω η Εθνική ομάδα, να παίρνει διακρίσεις ;)

β. Δεν έχω σκοπό φέτος να ανέβω...αν είχα...είναι ποολύ πιθανόν να μην έκανα τις αλλαγες που μου ζητήθηκαν..και να μην ρίσκαρα την ήττα, η οποία τελικά ήρθε...


Γενικά...θέλει πολύ στρατιγική ώστε να επιτύχει ο καθένας τους στόχους του...και η μηχανή δεν χαρίζει λάθη......

Last edited by zisis at 3/22/2009 9:08:47 AM

From: gtgreat

This Post:
00
82034.7 in reply to 82034.5
Date: 3/24/2009 12:05:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Συμφωνω οτι η μηχανη δεν χαριζει λαθη. Δεν σημαινει αυτο ομως πως καταργηται και η τυχη. Οταν το παιχνιδι παει στον ποντο και πρεπει ο αλλος να βαλει ενα τριποντο για να στειλει το ματς στην παραταση εκει ειναι τυχη και ΜΟΝΟ τυχη. Ο καλυτερος παιχτης να εισαι αν δεν εχεις τυχη δεν θα το βαεις. Αυτο εννοουσα οτι ημουν ατυχος. Πιστευω οτι δεν θα κυνδινεψω να πεσω και αν λιγο βελτιωθουν καποια πραγματα μπορει να πεξουμε και playoffs. Θα δουμε ειναι αρχη ακομα. Καλη συνεχεια ναχουμε.

From: Apollo

This Post:
00
82034.8 in reply to 82034.7
Date: 3/24/2009 5:24:53 AM
Overall Posts Rated:
2828
Τελος παντων αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια εγω διαφωνω :)
Γιατι αν μιλαμε για το μεταξυ μας παιχνιδι με ευστοχο τριποντο στο τελος το πηγες στη παραταση και εχασες ενα διποντο στο τελος της παρατασης σε επιθεση 5 δευτερολεπτων, ενω αν κοιταξεις τη στατιστικη ειχα 22 στις 42 βολες σαυτο το παιχνιδι. Για ποια ατυχια μιλας?
Καλο αγωνα σημερα ...

From: Apollo

This Post:
00
82034.9 in reply to 82034.6
Date: 3/27/2009 6:09:56 AM
Overall Posts Rated:
2828
Τελικα το ρισκαρισες παιζοντας χαλαρα αλλα δεν το πληρωσες :)
Η ποιοτητα των παικτων σου ειδικα στους ψηλους δεν μου επετρεψε να κανω την εκπληξη!!!
Παντως ηταν ωραιος αγωνας!!!
Και τωρα μπορεις να παιξεις πιο ανετα.
Καλη συνεχεια...

From: zisis

This Post:
00
82034.10 in reply to 82034.9
Date: 3/28/2009 4:01:15 AM
Overall Posts Rated:
11
Ήταν πάρα πολύ καλός αγώνας....και με πολλές ανατροπές!
Το γύρισμα που έκανες στο τέλος με τα τρίποντα ήταν φοβερό.
Αλλά τελικά στην παράταση δεν άντεξες.

Όντως έπαιξα χαλαρά, διότι θέλω να ανεβάσω τον ενθουσιασμό της ομάδας.
Μιας και η σύνθεση δεν είναι η καλύτερη δυνατή που μπορώ να χρησιμοποιήσω (λόγω εθνικής όπως έχω ξαναπεί), θέλω να ανεβάσω τον ενθουσιασμό, για να πάει η ομάδα λίγο καλύτερα.

Τέτοιες κινήσεις εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο...αλλά είμαι έτοιμος να το πάρω ;)

Και σήμερα χαλαρά θα παίξω ;)

From: Apollo

This Post:
00
82034.11 in reply to 82034.10
Date: 4/1/2009 6:17:30 AM
Overall Posts Rated:
2828
Πως εγινε αυτο παλι???

Εχοντας υπολογισει το παιχνιδι με το Panorama ως σιγουρη ηττα, επαιξα χαλαρα για να ξεκουρασω λιγο τους παικτες μου, αλλα τελικα κερδισα!!!
Οχι οτι παραπονιεμε δηλαδη :)

Φαινεται οτι η τακτικη και η κουραση των πιο ποιοτικων οπωσδηποτε παικτων του αντιπαλου μετρησε περισσοτερο απ' οτι η εδρα και οι υψηλοι μισθοι.

Μαλλον εχω πολλα να μαθω ακομα :)

From: zisis

This Post:
00
82034.12 in reply to 82034.2
Date: 4/15/2009 4:52:31 AM
Overall Posts Rated:
11
Τελικά το ρίσκο που είχα πάρει, να δώσω βάρος στους μικρούς ήταν εντελώς επιτυχημένο και αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Χθες για το κύπελλο κέρδισα την ομάδα P.A.O.K.Patras B.C. http://www.buzzerbeater.com/BBWeb/teamDetails.aspx?TeamID..., στην έδρα της, η οποία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου της στην II.1 κατηγορίας και η οποία έχει φοβερή ιστορία καθώς ήταν 2 φορές στον τελικό της 1ης κατηγορίας.

Τώρα κληρώθηκα να παίξω με ομάδα της 1ης κατηγορίας, πάλι στην έδρα της.

Για να δούμε....μπορούν οι νέοι της ομάδας μου να κάνουν και πάλι την έκπληξη;

Χθες MVP του αγώνα ανακηρύχθηκε ο Yiorgos Matzios (5844057), ο οποίος είναι στέλεχος της Εθνικής κάτω των 21, και από την νέα σαιζόν θα είναι και βασικός της παίκτης, ο οποίος είχε τα παρακάτω εκπληκτικά στατιστικά:

Σε 37 λεπτά:

Πόντοι: 43

Αμυντικά Ριμπάουντ: 9

Επιθετικά Ριμπάουντ: 5

Συνολικά Ριμπάουντ: 14

Ασίστ: 1

Κλεψίματα: 1

Λάθη: 2

Last edited by zisis at 4/15/2009 4:52:54 AM

From: Apollo

This Post:
00
82034.13 in reply to 82034.12
Date: 5/23/2009 3:14:50 PM
Overall Posts Rated:
2828
Φτασαμε λοιπον στο τελικο!!! Και αν για σενα ειναι απολυτα φυσιολογικο για μενα ξεπερναει ολες τις αρχικες προσδοκιες μου. Εχοντας μια ομαδα που δεν δεν εχει ακομη συμπληρωσει 2 αγωνιστικες σαιζον με πολυ μικρο budget και απεναντι σε αρκετες καλες ομαδες εφτασα εδω τερματιζοντας πρωτος στη κανονικη περιοδο στον ομιλο μου και με την καλυτερη επιθεση και στους 2 ομιλους, ενω παραλληλα ετοιμασα 3 νεους παικτες με υψηλα στανταρς για το μελλον και ετοιμαζω αλλους 2-3.
Φυσικα ξερουμε τον πρωταθλητη και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους δεν περιμενω να παμε καν σε 3ο αγωνα.
Για μενα μενει να προχωρησω σιγα σιγα σε ανανεωση των 2 ηλικιωμενων αλλα πολυ χρησιμων μεχρι τωρα παικτων μου και να προσπαθησω στις 2 επομενες σαιζον να φτιαξω ομαδα ικανη να κτυπησει την ανοδο.
Καλη επιτυχια και να γινουν ωραιοι αγωνες.

From: zisis

This Post:
00
82034.14 in reply to 82034.13
Date: 5/26/2009 4:19:44 AM
Overall Posts Rated:
11
Αν και ο φετινός στόχος δεν ήταν ντε και καλά η άνοδος....θα συμφωνήσω ότι φαίνεται να έχω το προβάδισμα στους μεταξύ μας αγώνες και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρω την πρόκριση σε 2 αγώνες.

Σίγουρα έχεις πολύ καλή ομάδα...με πολλές προοπτικές καθώς η πορεία σου είναι καταπληκτική για ομάδα με ιστορία μόνο 2 σαιζόν.

Εγώ από την επόμενη σαιζόν θα προχωρήσω (ανεξαρτήτως αν θα προβιβαστώ ή όχι) σε μία ανανέωση του ρόστερ (στις θέσεις 1-2) ώστε να δυναμώσω την ομάδα εκεί, καθώς κάτω από το καλάθι πιστεύω ότι είμαι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Καλή επιτυχία στον τελικό :)

From: Apollo

This Post:
00
82034.15 in reply to 82034.14
Date: 5/26/2009 1:33:09 PM
Overall Posts Rated:
2828
Πολυ εντυπωσιακο το παιχνιδι και οπως ηταν φυσικο στο τελος υπεκηψα στην ανωτεροτητα της ομαδας σου και ιδιαιτερα στον Αρετη :)
Νομιζω οτι ημουν αξιοπρεπεστατος και με καλη τακτικη.
Εχεις δικιο χρειαζεσαι ανανεωση στα guard επειγοντως γιατι απο οτι ειδα οι δικοι μου κανανε παρτυ. Επιθετικα σταθηκα πολυ καλα και βεβαια χρειαζομαι βελτιωση στην αμυνα αν θελω να αντιμετωπιζω παικτες σαν τους ψηλους σου!!!
Δεν νομιζω παντως οτι εχω πολλες ελπιδες στην εδρα μου αλλα θα προσπαθησω.
Καλη συνεχεια και ραντεβου το σαββατο.

Advertisement