Samo preveril sem ali imam letos kakšne možnosti z istimi igralci za napredovanje.Zdi se mi nesmiselno vzdrževati tako drage igralce (padal sem v minus;takrat že v minus -230 000 pa še minus po domači tekmi), če niso sposobni premagat na vso moč ekipo ,ki lahko napreduje.To bi pomenilo še naprej padati z denarjem.če pa bi ga (kar ga nisem) ,če bi ga premagal potem bi bile možnosti ,če bi prišel v končnico z višjo ekipno ter osebno pripravljenostjo na moji strani.Zato sem razprodal najboljše v ekipi(zato sedaj grem močno v plus s denarjem).Lansko leto sem prišel v to ligo z dosti manjšo dvorano.Čeprav sem jo v golden sezoni povečal zelo močno se mi zdi ,da imam letos drugo najmanjšo dvorano v tej ligi s tem ,da razen SKL lovca ,ki ima občutno večjo imajo novinci razen zadnjega nasprotnika golden sezono(polno dvorano tudi ,če bodo imeli vse tekme s porazi).Meni pa obisk že sedaj pada na domači tekmi kar se vidi če klikneš mojo dvorano zato sem znižal cene vstopnic za domače tekme.Tega se zavedam zelo močno zato že sedaj gledam ,da bom imel denar ,če se bom moral boriti za obstanek v ligi.Zelo majhna je razlika med klubi manjša kot kažejo rezultati po tekmah.V resnici se že sedaj pripravljam za naslednjo sezono saj sem po prvih dveh tekmah dojel ,da letos možnosti za napredovanje nimam.Če bi lansko leto to dojel bi letošnjo sezono namesto z minusom začel s težkim plusom.Leto upam ,a bi prilezel na 5 mesto a tudi v to še nism prepričan bolj vidim tam Silver klub.lp