Clar nici eu sincer

Eu de asta am si zis 70-75% si da sunt de accord ca nu se aplica la toate skilurile.
Oricum as deschide o problema care pe mine sincer ma cam enerveaza si anume, cand am inceput eu sa ma joc acest joc existau niste diferente majore fata modul de antrenat acutual (nu exista potential, nivelul antrenorilor era ceva mai mic) si era destul de indicat sa antrenezi 2 pozitii pentru a dezvolta o echipa mai echilibrata per ansamblu.
O data cu introducerea potentialului lucrurile s-au schimbat destul de mult indreptand useri spre antrenamentul de single position pentru a obtine maximul din potential.
Problema e in felul urmator de ce mai exista jucatori cu potential mai mic de allstar doar ca sa faci din ei cam cea mai slaba rezerva sau in cel mai bun caz (dar aici ma refer strict la utilizatori cu ceva experienta) un SF decent.
Adica nu ai cum sa faci fata in primele 2 ligi cu un C cu salariu de 40k si asta pe allstar si faci destul de greu fata cu un PG/SG in aceasi situatie.
Totusi as vedea o posibilitatea pentru utilizatori noi sa antreneze de exemplu 6 jucatori cu potential mediu (starter - allstar) si sa scoata din ei 4-5 PG/SG cu salari de 25k-35k pana la varsta de 22 de ani (am incercat deja si merge cu antrenor de nivelul 5) si sa ii vanda pe uni dintre ei in momentul cand are nevoie sa isi schimbe radical echipa decat sa antreneze 3 jucatori pe single position care sa zicem ca au potential perennial allstar-superstar dar care sa plece de la skiluri foarte mici ca sa poate sa ii cumpere acum si care la sfarsit sa aiba anumite skiluri destul de scazute.
De asta sincer eu as recomanda antrenamentul pe 2 pozitii care s-ar putea sa fie ceva mai eficient decat crezi.