Én ugyan nem indulok szövetségi kapitánynak, de mivel Gila felkért segítőjének, én is kicsit bemutatkoznék.
Magamról: 32 éves vagyok, régebben (a sérülésemig) kosárlabdáztam, azóta inkább csak kívülről nézem ezt a fantasztikus játékot, főleg a statisztika és az elemzések érdekelnek. A BB-ben nem sokan ismernek, mert bár minden fórumpost-ot elolvasok, nem szoktam belefolyni a beszélgetésbe.
Csapatom: a hatodik szezon végén regisztráltam, az első teljes szezonomban fel is jutottam a harmadik osztályba, ahol folyamatosan fejlődve egyre messzebbre jutottam a rájátszásban, míg a tizedik szezonban (Gilát legyőzve

) feljutottam a jelenlegi ligámba, ahol azóta is stabil középcsapatnak számítunk. Elsősorban a védekezésre és a multiskilles csapatszerkezetre alapozok, előbb-utóbb remélem, meglesz az eredménye

Eddig sajnos elég rosszul sikerült draftjaim voltak, leszámítva a csapat jelenlegi legjobbját, Endre Viskyt, aki 12 U21-es meccsen lépett pályára, jelenleg pedig Szugyiből igyekszem U21-es válogatottat faragni.
A válogatottról: Figyelemmel szoktam kísérni mindkét válogatott játékosait, valamint azokat is, akik talán nincsenek annyira reflektorfényben, de megbízhatóan teljesítenek a klubjukban. Az U21-es válogatottunk múltja igen imponáló, remélem a jövőben is folytatódni fog ez a sorozat, a sikereket elsősorban a remek scoutoknak, segítőknek tudom be. Amennyiben minket tiszteltek meg a bizalmatokkal, úgy beszéltük meg, hogy megosztjuk a munkát, én elsősorban a statisztikával és a játékosokkal fogok foglalkozni, remélem a jelenlegi scoutok is továbbra is segítik a válogatottat. Mint ahogy azt Gilával megbeszéltük, univerzális csapatot szeretnénk építeni, amely könnyedén váltogatja a taktikákat, ezzel is megnehezítve az ellenfelek felkészülését.
Ami a terveket illeti, természetesen mindenki ellen csak a győzelem elfogadható, bár ha a spanyoloktól egy szoros meccsen kapunk ki, az még belefér, de fontos, hogy utána tovább tudjunk lépni és a hiányosságainkat kijavítva folytassuk a fejlődést, amiből később a felnőtt válogatott is profitálhat.
Üdv!