BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: braco
This Post:
00
158876.5 in reply to 158876.4
Date: 10/8/2010 8:29:10 PM
Overall Posts Rated:
3434
Pozdravljeni!

Sem braco in kandidiram za selektorja U-21. Danes sem se dokončno odločil da bom resno kandidirau za selektorja in sem pripravil svojo biografijo ter cilje.

Začel sem igrati BB z prvo slovensko sezono oz. 3.sezono in sem v dveh sezoni prišel iz 3.lige v SKL. Nakar sem dobil svojega dream igrauca Jasmina Smerduja in sem se samo na njega osredotočiu, posledica tega je bil izpad iz SKL lige. Vse do letošnje sezone sem ostal v II.ligi, letos mi je pa uspeu ponoven preboj med elito. Bil sem pa tudi že selektor državne reprezentance, 5.sezon nazaj, torej pred začetkom goverjevega dvojnega mandata.

Lahko se pohvalim z najbolšim igralcem slovenije vseh časov najverjetneje, saj je v reprezentanci od njegovega 20.ga leta in je od takrat v začetni postavi. V 13.sezoni je imel povprečno oceno 18.0, kar ga po moji oceni uvrša med top10 na svetu, saj je imel prvi 18.5 povprečno oceno. Tako visoko oceno je pa imel tudi zaradi neprestane visoke pripravljenosti, katero bom tudi zahteval od vseh igralcev ki bodo v repki.

Moji cilji so preprosti, poseči po prvih dveh mestih, z prilagajanjem na nasprotnikovo taktiko ter na skille svojih igralcev. Nekaj časa sem si dopisoval tudi z selektorjem Švicarske reprezentance sunmanom, od katerega sem se tudi nekaj stvari naučiu in upam da bodo pripomogle k najbolšemu uspehu.

Upam da ste dobili zaupanje vame, če ga niste imeli že pred tem in da boste glasovali zame.

Lep pozdrav, braco_30

This Post:
00
158876.6 in reply to 158876.5
Date: 10/9/2010 3:46:48 PM
Overall Posts Rated:
66
Če že kandidirate vsaj ne spamajte z maili !