BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Sezona 35

[REP] - Sezona 35

Set priority
Show messages by
This Post:
00
279783.49 in reply to 279783.47
Date: 7/22/2016 11:18:40 AM
Overall Posts Rated:
130130
Sem navdušen nad potekom naše rep.Predvsem uporaba zunajnih/nevtralnih taktik je fascinantna.
Potrebujemo specilizirane igralce za posamezne taktike in ne-vsestranskih.Najprej je treba doreči,kaj potrebujejo igralci za posamezne taktike,tako v napadu,kot v obrambil-e teh.
Rutinsko vodenje rep.,brez negativnih presenečenj in zmagami nad ne-samoumevno premagljivimi nasprotniki.Ena boljših rep. sezon,čeprav rezultatsko (neuvrstitev v nadaljevanje) ni toliko videti

This Post:
00
279783.50 in reply to 279783.49
Date: 7/22/2016 11:31:17 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Se strinjam z napisanim!

Kljub "neuspehu" smo izgubili samo 1 tekmo, predvsem pa smo ugotovili da je možno uporabljati tudi taktike ki niso pod koš! In v prihodnjih sezonah bo tega verjetno iz naše strani še več, namreč v ospredje prihajajo res vrhunski zunanji igralci, seveda pa bomo ob njih potrebovali tudi centre, kjer se nosilci prejšni sezon vztrajno starajo, tako.. prej ali slej bodo rabili naslednike.

Kakorkoli, glede na začetek sezone smo pridobili 1 mesto na jakostni lestvici, tako da tudi to je nekaj

Sicer pa čestitke selektorju na dobri prvi sezoni!

This Post:
00
279783.51 in reply to 279783.47
Date: 7/22/2016 4:31:45 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
(34962966) To bi znal biti eden naših največjih adutov za zunanje taktike.Res igralec in pol že pri teh letih.

Last edited by KK Rudar at 7/22/2016 4:33:45 PM

This Post:
00
279783.52 in reply to 279783.51
Date: 7/22/2016 5:02:26 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Jaz bi ga z veseljem kupil, sam tok pa vseeno ne dam zanj. Pa ubistvu kljub precej velikim prihrankom mi vseeno ene 2m zmanjka hehe

This Post:
00
279783.53 in reply to 279783.51
Date: 7/22/2016 9:22:20 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Noro, sm mislu da je moj Krevc izvenserijski, pa ga Klavc uniči na vseh nivojih. Da bi imel denar, nebi niti za moment okleval pri nakupu. Upam da pride v prave roke in se ga pravilno tranira dalje in obenem dobi primerno minutažo!

This Post:
00
279783.54 in reply to 279783.53
Date: 7/24/2016 8:31:56 AM
Overall Posts Rated:
335335
Klavca sem si že ob prvem popisu zabeležil kot enega največjih potencialov in nosilcev reprezentance v prihodnosti :) Na začetku sezone je imel 121 tsp, od tedaj je imel 5 preskokov, tako da je še naprej dobro treniran s strani Tajvanskega managerja. Če ga ne uspe dobit kateri od nas potem naj kar ostane pri tem Tajvancu, ga dobro trenira :)

This Post:
22
279783.55 in reply to 279783.54
Date: 8/26/2016 1:20:43 PM
Overall Posts Rated:
335335
Pozdrav vsem ki spremljate tudi našo člansko reprezentanco :) Glede na to da se sezona bliža koncu in nas večina že miruje in čaka na novo klubsko sezono je prav, da napišem še nekaj besed o dogajanju okrog naše članske reprezentance.

Kot lahko opazite, smo izgubili kar nekaj mest na svetovni jakostni lestvici, kljub temu da smo v celi sezoni izgubili zgolj 1 tekmo, žal je točkovanje narejeno tako, da uvrstitev v naslednji krog kontinentalnih tekmovanj šteje ogromno glede pridobivanja točk na jakostni lestvici, tako ekipe ki izgubijo tudi vse tekme v drugem delu prejmejo več točk za poraze, kot naša reprezentanca za zmago na prijateljskih tekmah. Prav tako se nam brišejo rezultati izpred 2 sezon ko se je naša reprezentanca uvrstila v drugi krog, tako da točke iz teden v teden izgubljamo. En poraz proti Nemčiji je bil usoden za celotno našo sezono. Nemci so tisto tekmo odigrali na vse ali nič, tvegali vse in se jim je čisto vse posrečilo v taktičnem smislu. Ta tekma mi še danes ne da miru in premišljujem o njej, verjetno ne bom našel miru dokler se zopet ne srečamo z nemci na kakšni pomembni tekmi in se jim maščujemo :) Tudi poraz z manjšo koš razliko bi nas že lahko peljal v naslednji krog, tako pa smo edini z izkupičkom 6-1 ostali brez napredovanja. Ob napredovanju bi sedaj zagotovo bili med 10 na jakostni lestvici, tako pa je zgodba obratna, smo močno padli, pa čeprav z igrami še vedno dokazujemo da spadamo med top 15 reprezentanc na svetu. Ob vsem tem sem samo še bolj motiviran, da naslednjo sezono jurišamo po svetovni lestvici navzgor s tekmami na Tolažilnem turnirju. Treba pa čestitati reprezentanci Francije in Nemčije ki so v skupini končale pred nami, Francozi so se gladko uvsrtili v polfinale EP, Nemci pa so bili do zadnjega kola v igri za napredovanje kar priča o moči njihove reprezentance. Z igrami na tem EP so napredovali iz 37 mesta pred začetkom na 13 mesto na svetu ob koncu njihovih tekem na EP. Za primer kako veliko pomeni uvrstitev v drugi krog lahko izpostavimo reprezentanco Portugalske, ti so izgubili vse tekme v drugem delu pa vseeno napredovali s 33 mesta (pred začetkom drugega dela)na 26 mesto svetovne lestvice.

Sedaj so vse misli že usmerjene v prihodnost. V ponedeljek nas čaka še zadnja prijateljska tekma in zadnja tekma nasploh v tej sezoni, prav proti omenjeni Portugalski. Ker je portugalski selektor po koncu tekem na EP že vpoklical nove igralce in s tem izgubil vs entuziazem, sem se za to tekmo enako odločil tudi jaz in že ta teden začel z gradnjo ekipe za novo sezono, s tem bomo oboji odigrali z razpoloženjem na 1 in tako bomo dobili realen vpogled v razmerje moči obeh reprezentanc. Žal je večina novih kandidatov za reprezentanco ta teden padla v pripravljenosti, tako da sta edina nova obraza v reprezentanci Klavc in Felc, ki bosta verjetno kmalu ena od nosilcev reprezentance poleg Berlaka in Pogaca. Berlak je že nekaj časa član reprezentace, Pogac pa je debitiral na začetku te sezone pod mojim vodstvom, oba sta pri 27 izjemna igralca in oba sta to sezono že precej napredovala, odigrala nekaj zares odličnih tekem, še več pa jih lahko od niju pričakujemo v naslednjih sezonah.
Od vseh veteranov se zaenkrat še ne bom poslovil, saj nimamo takšnega zaledja da bi lahko naredil prerez in zamenjavo generacij čez noč, ob odlični pripravljenost so lahko igralci kot sta Jerin in Šenher še kako koristna. Bom pa tudi govoril z določenimi managerji katerih igralci so v zadnji sezoni zelo nihali v pripravljenosti, če bodo skrbeli za njihovo pripravljenost, v kolikor ne bom dobil odgovora ali nekega potrdila da se bojo trudili po najboljših močeh bom nekatere igralce pustil v štartu zunaj reprezentance in pustil nekaj prostih mest za naknadni vpoklic igralcev ki so v formi. Nimamo kaj veliko od igralca ki je sicer vrhunski a je na zadovoljivi ali povprečni pripravljenosti tretjino ali polovico sezone.

Toliko za sedaj, če ima kdo kakšno vprašanje ali mnenje glede reprezentance, vabljeni k debati (y)

Last edited by Mod-Clementino at 8/26/2016 1:23:09 PM

This Post:
00
279783.56 in reply to 279783.55
Date: 8/29/2016 2:42:06 PM
Overall Posts Rated:
335335
Velika škoda za reprezentanco - poškodoval se je Matija Klavc ki bi danes moral debatirati za člansko reprezentanco. Bil je odlično pripravljen in tudi taktika je bila postavljena na run and gun, da bi stestirali naše šuterje na tekmi proti Portugalski. Poškodbo sem zaradi obveznosti opazil šele sedaj med tekmo, saj ni bilo nikjer Klavca v postavi :) Vseeno zaenkrat vodimo, in igra v napadu vsekakor deluje odlično :) Škoda za poškodbo pa tako iz vidika današnje tekme kot za razvoj Klavca ki bo prikrajšan za 2-3 treninge.

This Post:
00
279783.57 in reply to 279783.56
Date: 8/29/2016 2:46:39 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
Mislim, da se bodo poškodbe resetirale z začetkom nove sezone, tako da bo Klavc v naslednji sezoni nared za reprezentančne izzive ;)

This Post:
00
279783.58 in reply to 279783.56
Date: 8/29/2016 2:49:53 PM
Overall Posts Rated:
2525
Tekma z izjemno velikim številom točk :)

This Post:
00
279783.59 in reply to 279783.57
Date: 8/29/2016 2:53:19 PM
Overall Posts Rated:
335335
Mislim, da se bodo poškodbe resetirale z začetkom nove sezone, tako da bo Klavc v naslednji sezoni nared za reprezentančne izzive ;)

Točno, sem za trenutek pozabil da bo začetek nove sezone :D sreča v nesreči :D

Advertisement