No,pa dejmo

1.Józef Domagalski-center Pigsov
Tole sem zapisal zanj:
Abhirup Zahra (21304609) 4-13 met......Ivica Jerin (25405493) 2-12 met (v finalu)-očitno je Józef Domagalski (25344450) zelo dober obrambni igralec.Ni pa nujno,namreč,rado se dogaja,da slabši oz ne tako dobri igralci izzovejo veliko metov igralca,ki ga pokrivajo,vendar ti ne zmorejo tega vnovčiti zaradi en kup stvari,ki so odvisni od uspešnega zadetega meta v BB
Seveda,če niso jabolka,potem morajo biti hruške

Khm....očitno BLOKADE delajo svoje :
(25344450)2.Izjava sensimana :
tudi vrtec je igral brez Neumanna, pa ima branilske položaje že tako malo podhranjene...
Hah,Neumanna bo še dolgo (dokler ZO-ne pade na 13) igral na branilcu.Njegov odstotek meta je zavidljiv.Zaenkart še lahko pokriva na B,kasneje,ko mu pade ZO,pa na K v obrambi,kar ni najbolje....pa ne zaradi ZO ampak OPK.Krila potrebujejo najmanj 12 OPK,da lahko,vsaj približno branijo nasprotna krila z visokim MPK pri notranjih taktikah.
3.Spet sem obrnil ploščo

PRODIRANJE-je ponovno zaželeno na krilu,samo mora biti visoko,recimo 18 ali več,da je efektivno.Zadnjih nekaj sezon,sem se tudi nasplošno izogibal visokemu prodiranju,razen,če je bil MPK dosti višji v tem razmerju med PRODIRANJE-MPK
Neumann
(19912853) dobro funkconira na B z višjim MPK,kot prodiranjem,recimo Dharmanabha Sen
(25651333),pa boljše na K z višjim prodiranjem,kot MPK.