BuzzerBeater Forums

BB România > B3 & BBM - BuzzerBeater Tournaments

B3 & BBM - BuzzerBeater Tournaments

Set priority
Show messages by
This Post:
11
311483.48 in reply to 311483.47
Date: 8/9/2023 2:24:27 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
multumesc marian.

multumiri tuturor care mi-au scris pe forum, pe mail, pe whatsapp. a insemnat foarte mult sprijinul moral.

am facut tot ce am putut. am condus in final de q4. era egal cu 1 min ramas, doar ca el a marcat primul. marja fix asta a fost. de 1 cos.

tactic, pt cine e curios sa inteleaga ce s-a intamplat, lucrurile au stat in felul urmator.
personal cred ca presiunea de a castiga un b3 e mare iar daca ai facut o de 2 ori precum adversarul de azi, poti juca cu mai mult curaj fiindca ai mai putin de pierdut.

a jucat pe interior. oarecum vulnerabil la ghici. a crezut ca avea echipa mai buna. obiectiv eram peste el dar am scos mai putin in echipa ema decat el din a lui.

desi a scos mega aparare adversarul, lotul era optimizat pentru o tactica de tip patient. in principiu tinteam pt o victorie 70 la 60.

am dat 3-2 ca sa acopar o contratactica exterioara fiindca nu ma simteam comfortabil sa risc ghiciul. din pacate lectia invatata din acest meci e ca am fost prea conservator. echipa sa nefiind un pericol pe exterior cand joaca cu repozitionari. stiam asta ca asa am jucat si eu. practic zona unde am riscat am avut recompensa f mica.

iar din acest 3-2 care e absolut letal m-am ars fiindca la acest nivel vorbim practic de echipe nationale. cum am zis OD ul adversarului e peste ce scoatem ca NT. s-a intamplat complet random ca doar SF-ul sau sa nenoroceasca pivotii mei. din care va asigur ca unul e de nivel mondial, iar rezerva instantaneu. ama vut 12 faulturi pe pozitia de pivot. s-a soldat cu multe faulturi, de aici a reusit sa preia controlul.

paradoxal, abia cand mi-a iesit pivotul de rezerva cu 6 faulturi si mi-a intrat alta rezerva am rederesat meciul. s-a ajuns la lina de sosire. s-a dat cu banul, a iesit ce nu trebuie.

pacat, se putea castiga un titlu cu echipa asta. in final n-as zice ca greselile m-au costat cat faptul ca n-am scos maximul din echipa, poate doar 90-93% el a scos 100. a avut putin noroc ca n-am fost mai curajos, iar la 2 posesii anume lucrurile au picat in favoarea sa.

experienta aveam si tot acumulez dar m-as bucura uneori si cu victorii nemeritate.

in continuare shaq atack ramane cu cea mai mare realizare, finala b3. eu si edward doar cu semi. fereastra mea mai permite sanse realiste la 3 incercari.

depinde f mult de cum voi modela echipa in curand. se poate si mai bine dar ramane de vazut . in finala personal cred ca chinezul va lua pe merit b3 in mod incontestabil. acolo as fi riscat mai mult.

sper sa mai pot oferi trasee de poveste care sa va inspire si pe voi la mai mult.

castigul real ramane engagementul cu comunitatea, care mica asa cum e, totusi este vie.

multumesc tuturor si bafta mai departe.

From: redfighter

To: Otis
This Post:
22
311483.49 in reply to 311483.48
Date: 8/9/2023 5:42:07 PM
Overall Posts Rated:
44
Felicitari! In ciuda infrangerii, o semifinala ramane o performanta uriasa, nu toata lumea ajunge sa se bucure de o asa realizare in joc. Bafta pe mai departe!

From: Otis

This Post:
11
311483.51 in reply to 311483.50
Date: 1/18/2024 9:50:30 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
multumesc Radu pentru awareness.
personal m-as multumi cu finala ca macar sa am trofeu. dar sa fim serios conteaza fiecare tur. subliniez ca daca Remus il bate pe favoritul grupei noastre ne putem intersecta in sferturile turneului, cum a fost odinioara steaua rapid in cupa uefa.

altfel s-au tras adversari anapoda, suntem pe jumatatea vizibil mai grea a tabloului. paan si primul tur va fi dificil.

ambitiile sunt maxime fiindca atat eu cat si remus nu mai avem mult timp ramas cu actualele scule, iar mai departe e clar ca va dura pana altii acumuleaza la fel de mult. sa fim optimisti

From: therin

To: Otis
This Post:
00
311483.52 in reply to 311483.51
Date: 2/14/2024 1:11:36 PM
BC Delfinii Purpurii
II.1
Overall Posts Rated:
150150
Felicitari pt parcurs, Otis!

Sincer, eu nu inteleg de ce ai pierdut meciul de azi.
Chiar daca a jucat 3-2 contra atacului tau, totusi imi pare ca ai atacat destul de bine ..

Ar fi fain daca ne-ai ajuta cu parerea ta.

This Post:
00
311483.53 in reply to 311483.52
Date: 2/14/2024 3:28:51 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
Aproape ca as zice ca e o tragedie.
N am avut niiodata concentrare mai mare de calitate si salarii. Puteti vedea pe TL ce juc am lust doar pt un sfert de sezon, iar in final tot a fost cocosat.

Jucatorii pe interior de NT sunt parte din esalonul mondial. Rezervele sunt top. Pur si simplu a crescut nivelul.
Din echipele din semi ma consideram al 4 lea ca valoare.

Tactic n am mancat bataie ij viata mea cu adversar jucand push si batandu ma fara sa ii marcheze PF

Muktumesc pentru aprecieri si celor care si au manifestat suportul. Mai incerc la anul si aia va fi fost sfarsitul unei ere pe care eu cel putin n o mai repet

From: viespe

This Post:
11
311483.55 in reply to 311483.54
Date: 2/16/2024 11:47:51 PM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4141
Asa este. Felicitari. E mare lucru, poate lumea nu o percepe. Dar e super realizare!
Bravo!

Last edited by viespe at 2/16/2024 11:49:44 PM

This Post:
00
311483.57 in reply to 311483.56
Date: 3/11/2024 8:48:15 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team: