קודם כל גם אני ייתן אמרה

חתול בשק לא שמים על העץ
עכשיו ברצינות לגבי הנושאים שעלו כאן- קודם כל נתחיל במה שיותר הפריע לי מהדברים שאמרת אתה -
מפריעה לי הגישה של מי שמבינים במשחק ובכ"ז מפקפקים ביכולת שלנו לזכות בתארים ולהצליח להגיע לנצחונות,שלב הצלבה,פיינל פורים ,גמרים ואליפויות שאין שום סיבה שלא נצליח שוב לזכות בתארים ולהגיע רחוק בכל טורניר,אליפות ומול כל יריבה וגם להיות מדורגים בטופ העולמי.זה בעיני אפשרי וזה רק עניין של השקעה, אמרתי את זה לפני שאימנתי את הנבחרת והוכחתי את זה כשאימנתי אותה וזכיתי באליפות אירופה- ועונה אחר כך עם סגל אחר לגמרי גם הוכח למי שפקפק שזה גם לא היה מקרי בכלל עם מקום שני באליפות העולם וגם בהמשך הגענו להצלבה מרחק קצת מזל בסיום משחק מפיינל פור אירופי נוסף ...בכלל מבחינת דירוג עולמי ב80% מהזמן שלי בנבחרת היא הייתה בין 1-5 בעולם וכל עונה עם סגל אחר וממש לא בדור כזה או אחר "דור זהב" או בולשיט אחר, איך אפשר בנבחרות צעירות לדבר על דור כשמדובר על פריסה של שלוש-ארבע עונות שכל אחת מהם עם דור שחקנים חדש לגמרי?חמישיה לחלוטין שונה ומחליפים לחלוטין שונים... אין שום סיבה שלא נשאף להצלחה בכל עונה ואני לא רואה במה הנבחרת העונה פחות טובה?ובעונה שעברה? תמיד היינו עם אסופה של שחקני אול אראונד סבירים,שני שחקנים טובים ועם שחקן שניים שלושה בטופ כל פעם מתפקידים אחרים על המגרש. את הכושר של השחקנים משיגים בתקשורת טובה עם מאמנים שצריך לשפר בתחום הזה, את האימונים משיגים באותה דרך, שומרים על סגל רחב כדי להתגבר על הכושר וגם מחזיקים רשימות של מאות שחקנים שמקבלים אימונים מכמה קבוצות גילאים ועם כולם נמצאים בקשר מסוים ולכולם נותנים תוכנית אימונים כדי שסטטיסטית נשפר את הסיכוי שלנו.מאוד חשוב להתחשב בצד השני-כשיש מישהו שלא מבין כלום צריך סבלנות ותוכנית אימונים מפורטת ברמה כזו שרשום בדיוק באיזה עמדה לשחק כמה דקות באותו שבוע כדי לאמן את השחקן באימון המסוים ואיך לשלב את זה עם האימונים של הקבוצה ועם טובת הקבוצה לעונות שאחרי(התחשבות במשכורות,בשווי כלכלי,באימון עמדות אחרות וכו')- תשאלו את עומר מאמן הנבחרת הנוכחי שקיבל ממני תוכניות אימונים בעברית ובאנגלית לכל עמדה שמפורטות ככה. מצד שני יש פה בפורום שני מאמנים שאימנו שחקנים שלי בנבחרת- גל וניר - שניהם במקרה גם מאמנים מעולים שמבינים במשחק לפחות כמוני- אז איתם התנהלתי אחרת לגמרי-תבדקו איתם - כל עוד האימון הלך לכיוונים הרצויים הם לא שמעו ממני כלום ובכל פעם שהיה משחק חשוב, אימון חשוב יצרתי איתם קשר- ותמיד כבקשה ובנימוס ולא כקביעה- ככה מגיעים להישגים . עושים סקאוטינג טוב על היריבות שבועיים לפני ומתאימים תוכנית משחק ליריבה .אם לתמצת את הכל- צריך שני דברים- השקעה ואמונה ווינריות שהם שני דברים שמפרים אחד את השני.
ריאלית אין ספק שאי אפשר לזכות ולהגיע להישגים כל עונה, קורה שמפסידים וזה חלק מהמשחק אבל אני לא יכול לקבל את הגישה התבוסתנית הזו של הרבה מאוד אנשים- מי שבבחירות לא אומר שהוא מכוון לתארים אני אישית לא יבחר בו.לכו אחורה בפורומים ותראו אם לא האמנתי שאפשר שננצח בכל משחק ובכל שלב בתים,פיינל פור או גמר
אם עושים הכל כדי להגיע לטופ והכל כדי להשיג ונכשלים זה בסדר ואני גם יודע להעריך תמיד השקעה אבל לא יכול להיות שנכין תירוצים עוד לפני שנכשלנו. משם מגיעים כשלונות- לא מאמינים אז פחות משקיעים בדבר כזה או אחר בלי לשים לב אפילו לפעמים .
עד עכשיו מאוד פרגנתי לגישה הווינרית שלך- אני מסכים שבהווה ובעתיד צריכים לשאוף להצליח בכל משימה וזה גם מאוד מאוד אפשרי- זה פשוט מצריך השקעה.
עכשיו לצד השני- כמעט כל מה שאמרת מצביע בעיני על חוסר ידע והבנה של המשחק- מעשית אי אפשר לאמן יותר משני שחקני נבחרת בתוך אותה קבוצה יש בזה מספר בעיות- אימוני עמדות, פיזור של השחקנים בדראפט/למכירה/עלות קניה/עלות משכורות וכו' .
מעבר לזה לדעתי רוב מי שהגיב לך בפורום נתן תשובה רצינית ומפורטת ואתה חייב לדעת לכבד את זה ולהעריך. כשניר או ארבל או מור או כל אחד אחר עונה לך זה לא כי הוא מתנשא עליך אלא כי הוא מנוסה,מבין וחולק איתך ידע- הוא לא חייב לעשות את זה והוא עושה דבר חיובי בסה"כ. אני מקווה שעל דעתי קצת יותר תסתמך כי גם התמזל מזלי שההשקעה שלי התבטאה בקבלות ותוצאות שאתה מחפש לראות ותבין שמרבית המאמנים בנבחרות השונות עשו עבודה טובה והשקיעו מעצמם ותדע להעריך את זה. אני מציע שתלמד על המשחק שתיים שלוש עונות- תלמד איך משתמשים בטקטיקות,אימונים,דקות,כישורי שחקנים וכו' וגם איך מתנהלים בכבוד עם החבר'ה בפורומים ואז תבוא לבחירות לנבחרת ותנסה בעצמך להביא הישגים. בהצלחה..
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...