V BB-ju bi lahko uporabnike razdelili na tiste,ki stvari bolj razumejo("razumniki") in tiste,ki znajo dobro kupovati,prodajati,preprodajati("trgovce")
Trgovci so uspešnejši,ker si znajo ustvariti tako dobro ekipo,da jih razumniki ne morejo premagati in se lahko z svojim znanjem na glavo postavijo ,pa jim ne bo nič pomagalo.
Tisti,ki znajo oboje dokaj dobro.....pa so danes v SKL,če tako na pamet rečemo...
p.s.-tudi biti "tgovec" -je znanje,da ne bo ,kdo kaj zameril..
Se strinjam s tem in moram reči, da mi "daytrading" ni čisto nič všeč. Pred BB-jem sem kot mojo prvo spletno igro igral O-game, pri kateri vse tudi poteka v realnem času, moraš pa zaradi gradnje in napadov biti točno ob določenem času pred računalnikom, da te drugi ne prehitijo. Ali pa igrati par let, da dosežeš ta boljše. Zato sem hitro izstopil iz te igra, saj nisem nameraval konkurirati raznim osnovnošolcem, ki so zabubljeni doma pred monitor in imajo cajta to igrati dopoldan preko GSMa, popoldan in ponoči pa od doma.
Zato mi je BB tudi tako hitro postal všeč - ker ti ne požre dosti časa oz. kolikor si ga vzameš. Ampak daytrading je nekaj podobnega kot stvar, zaradi katere sem pustil O-game - biti pred računalnikom ob določenih časih za bidding, vsak dan scoutat transfer listo in izkoriščat nove menedžerje, ki nimajo pojma, koliko je kateri igralec vreden in na njih zaslužiti.
Na srečo BBji daytrading malo umirjajo z nižanjem cen, tako da se z daytradingom da manj zaslužiti in bolj pride v ospredje dolgoročno planiranje in zaslužek preko treniranja. To pa mi je že bolj všeč