HİM den sonra DR. ve Antrenör konuşakım ..:))
Doktor ==yüksek skill Dr sakatlık süresini kısaltır mı ? (ben kısalttığını farkedemedim )
Antrenör ==yüksek skill antrenör antrenman hızını ne kadar artırdığı yönünde veri var mı? örneğin üstdüzey ve seckin antrenör arasında yüzde olarak ne kadar fark var..
antrenman hızına antrenör etkisini gösteren bir şablon var mı..veya gözlemleriniz sonucları nelerdir 
yüksek seviye doktoru, sakatlık süresini kısaltsın diye alıyoruz zaten.:) örneğin, 7'lik doktorun varken oyuncun sakatlandığında, 2-3 hafta sakat kalma olasılığı varken, 7'lik doktorunun anında ve doğru müdahalesi sayesinde bu süre 1 haftaya inebilir yada oyuncun tamamen iyileşebilir ama sen maçtan sonra doğrudan 1 hafta sakatlığı veya oyuncunun tamamen düzeldiğini gördüğün için farkedemezsin doğal olarak. oyuncun sakatlandıktan sonra alacağın 7'lik doktorun çok fazla bir faydası olmaz. küçük bir olasılıkla, perşembeden perşembeye sakatlanan bir oyuncunun çarşamba günü veya perşembe günü sabah iyileşmesini sağlayarak o hafta antrenman almasına vesile olabilir.
antrenör olayındaki gözlemlerime gelince; 7. seviye antrenörle üst üst 2 hafta ribaundu artan oyuncular olduğunu biliyorum çünkü bizim Azerbaycan A Milli Takımının pivotu Sunar Nagiyev'in sahibinde 7'lik antrenör var ve 2 hafta üst üste ribaundu artmıştı bu oyuncumun. global forumda da başka bir oyuncunun yine 2 hafta üst üste ribaundunun arttığına dair bilgim var ama linkini hatırlamıyorum. diğer antrenör seviyeleri arasındaki etki farkını bilmiyorum ama bu kadar bariz bir fark olduğunu sanmıyorum. lige yeni başlamış birisi bile en az 4. seviye antrenörle işe başlamalı. daha aşağı seviyedeki bir antrenörle çalışmak zaman kaybından başka bir şey değil.
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach