Ај нека биде ова мој последен обид да се разбереме.
1. Цитирај каде сум напишал дека прво треба додавање? Прво треба 2 сезони Надворешна одбрана. 100 пати го напишав тоа.
2. Огромна лага е дека на бек шутер не му треба додавање.
3. Цитирај каде сум напишал дека н треба да тренира скок шут.
4. За да биде еден играч квалитетен и репрезентативец, треба да има најдобра можна комбинација на сите скилови.
5. Не ги лажи луѓето дека ваков или онаков скил само требал за некоја позиција.
П.С. Апсолутно не мислам дека знам се, далеку далеку од тоа. Никој не знае се. Ти си тој што веќе долго време се обидува да ме етикетира на тој начин, иако не знам зошто.
1.Уште еден пример каде ми ги вадиш зборовите од контекст. Рече додавање пред скок шут, за тоа реагирам.
2.Реков ли такво нешто? Реков дека 13-ка е доволно. Веќе и плејмејкерите ги тренираат со 15-ка додавање ама не ги пратиш трендовите очигледно.
3.И уште еден пример каде ми ги вадиш зборовите од контекст. Рече да се остави скок шут на крајот па колку стигне толку, на тоа јас реагирам. Ова е неприфатливо, за бек шутер најважен скил е скок шутот и е многу погрешно од твоја страна така да советуваш поради реалниот ризик скок шутот да не го достигне потребното ниво.
4. Не е на одмет некој плус на додавање ама тоа е споредно кога имаш огромен минус на надворешна одбрана и скок шут. Не ги идеализирај работите, туку биди реален и рационален, за овој играч може да нема доволно време и потенцијал за да биде идеален и затоа прво треба да се средат најважните 2 вештини: одбрана и скок шут.
5. ? Без Коментар
П.С. Таман ќе помислев дека неоправдано те етикирам така ти со оваа дискусија покажа дека сум бил во право. Како никогаш до сега не си во право за ова што го збориш и жестоко ги браниш твоите погрешни ставови, е затоа сум те етикирал така. Јас барем во 5 дискусии сум признал јавно: Да Xsago во право си, Да Бобанс во право си,...
Last edited by Dadimo at 8/2/2014 9:15:32 AM