Albo ja albo Ty...bez wątpienia ktoś tu się napina - zupełnie niepotrzebnie.
Mówisz, że LR jak sama nazwa wskazuje jest dla rezerwowych i jak ktoś tego nie przestrzega to jest nie fajnie...
A ja mówię, że to jest sparing, który wykorzystuję do przeprowadzenia treningu i uzupełnienia brakujących minut wszystkim zawodnikom. Sparing tylko z zespołem (zespołami), które grają razem w towarzyskim turnieju.
Może się mylę ale chyba większość prezesów traktuje to tak jak ja....
jedynie przypominam o zasadach, bo analizy nie robiłem, ale widzę, że i President popiera takie praktyki, a to prosta droga do chaosu i rozwalenia tych rozgrywek z powodów, o których pisałem powyżej. Dlatego apeluję o rozsądek
Jaki chaos, co Ty gadasz? Chaos to się zrobi jak zaczniesz zabraniać managerom wystawiania dowolnych zawodników, którym on chce wypełnić minuty. Jeśli tak miałaby wyglądać LR to ja w niej brać udziału na pewno nie będę.
To jest turniej towarzyski -
dla zabawy nie dla wygranej. Przecież tu nie ma nagród więc nie rozumiem o co się spinasz.
Reasumując - w LR będę grał tak jak zawsze od kilku sezonów - czyli trening plus optymalizowanie minut wszystkim zawodnikiem. Jeśli Ci to przeszkadza to trudno - w tym sezonie nic z tym nie zrobimy. W przyszłym sezonie możemy się dogadać i jeśli będziesz miał nadal z tym problem to ktoś z nas może się wycofać.