BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > TBL Finalini Kim Kazanır

TBL Finalini Kim Kazanır (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
167954.49 in reply to 167954.47
Date: 1/4/2011 3:42:21 AM
Overall Posts Rated:
4343
1 aylık tatilde olduğuma göre biraz karıştıralım formu :D
Öncelikle oyundan uzak kalmamın sebebi daha öncede bi çok kişiyle konuşmuş olduğum gibi üniversite..
Oyunun açıklarından yararlanmaktan bahsetmişsiniz. Oyunun açıklarından fln yararlandığım yoktu bu oyunda her zman dış oyuncularda defans ve şut önemli olmuştur. Yalnızca bunu erken farketmiş olmam başarımı üst seviyeye getirdi. Ki ozmana bakarsınız dış yöndeki 3 oyuncum birden birdn bi çok tbl takımının bi tanesi bile bnde olsa dediği cinsten. Ama yinede bn çift yönlü oynayarak kazandım onları bi açıktan yararlanarak deil.
Şuanda takımın bu durumda olmasının sebebi artık ligimize baktığınızda herkesin birbirine yakın seviyede olduğunu görebilirsinz, heleki batıdaysanız bu tam bi ızdırap :D bnim oyuncularımda artık geliştirilcek yaşları geçtiği için herkesin yakalaması normal tabi.
Ama bu sezon her ne kdr ilgilenemesemde lig şampiyonluğunu bekliyodum. Akiranın maçın 3. dakikasındaki sakatlığı bi sezonun boşa gitmesine neden olmuş. Neyse sağlık olsun.
Kupayıda Mugi alıcaktır muhtemelen...

From: aquila

This Post:
00
167954.52 in reply to 167954.48
Date: 1/4/2011 12:44:42 PM
Overall Posts Rated:
227227
hocam hucjab dış oynasa kısmına katılacak kimseyi tanımıyorum mugiye dış oynamak intiharla aynı kelimeye eşdeğer geliyor

bence hucjab ın hatası yasar cindoruk oldu çinlide yaptığı hatayı tekrarladı onun yerine dış özellikleri olan iyi bir uzun almalıydı

ikisinide bildiğim için söylüyorum kesinlikle sezer varken sarraz ı tercih etmem ama bu satten sonra sarraz daha mantıklı yaşı genç çünkü ikinci bir sezer yapar :)

ama şu 48 dk hep canımı sıkan bir olay 48 dk oynayıp full performans çok saçma

ha ama ırujo gelince tüm varımı yoğumu satarım sogor yerine ırujoyu tercih ederdim

This Post:
00
167954.53 in reply to 167954.52
Date: 1/4/2011 12:53:58 PM
Overall Posts Rated:
102102
tebrikler hocam..:) takımının yıldızı olarak kabul ettiğin Fois'in etkisiz oyununa rağmen kazanmayı bildin. bundan sonra serinin devamında mugiwara'nın belkide ekstra bir şeyler denemesi gerekecek. nitekim kısalarının içeri bak performansı maçın kaybedilmesinde ki en büyük etken olmuş. bunu da senin bunaltıcı savunmaya bağlamak mümkün..

This Post:
11
167954.56 in reply to 167954.53
Date: 1/4/2011 1:06:03 PM
Overall Posts Rated:
153153
teşekkür ederim. ben de senin LA'liğini tebrik edeyim. hayırlı ve uzun ömürlü olur umarım yeni görevin.:) güzel bir maç oldu. ben çok keyif aldım. açıkçası maçtan önce ya Fois'in ya da Cuello'nun 6 faulle oyundışı kalmasını bekliyordum, piyango Cuello'ya vurdu bu maç ve kazandım fakat yerine giren Benedetto da Cuello'yu hiç aratmadı. her ne kadar ilk maçı alan şampiyon olur desem de hiçbir şey belli olmaz bu seride. left hand path'in tahmininin ilk ayağı gerçekleşti ve ilk maçı ben aldım. eğer kalan 2 maçı mugi alırsa kendisine hemen yüksek oranlı bir iddaa kuponu yapmasını önerip oynadığı kuponu bana da söylemesini isteyeceğim.:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
167954.57 in reply to 167954.51
Date: 1/4/2011 1:09:53 PM
Overall Posts Rated:
245245
Salih hocamı tebrik ederim. Mugiwaraichimi'nin panzehiri nihayet bulundu galiba: Savunmaya karşı savunma. Mutlu hocanın "Mugiyi yenmenin yolu hücumun açıklarını bu kadar etkin kullanan bir takımı savunmaya çalışmaktan değil ona karşı hücum etmenin değişik yollarını bulmaktan geçer" mealli tezi de kısmen çürütüldü sanırım (tabii ayrıntıların varlığı da muhakkak)

Salih Abi kendim kazansam en az bu kadar sevinirdim helal olsun diyorum..

Yalnız bu cümlede bir anlam kayması olmuş. Kazim'ın kastettiği tam tersiyken galibiyete asgari düzeyde sevinmiş yahut sevinememiş gibi bir anlam çıkıyor "en az bu kadar" ifadesinden.

Last edited by GM-incow sk at 1/4/2011 1:10:52 PM

Advertisement