BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Season 19!

Season 19! (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nerdie

This Post:
22
208505.461 in reply to 208505.449
Date: 2/25/2012 2:21:07 PM
Overall Posts Rated:
1111
Δυστυχώς Στέλιο ο Μαλαφάια δεν είναι Έλληνας (αν και δεν ξέρω πώς θα με βοηθούσε αυτό σήμερα). Πάντως, το παιχνίδι δεν το χτύπησα. Αν είχα και το Hanlon θα το έπαιζα αλλιώς. Θέλω να κοντραριστώ στα ίσια κάποια στιγμή με τον Αγορ, όχι γιατί θα τον κερδίσω, αλλά περισσότερο γιατί θέλω να δω σε ποιο επίπεδο βρίσκομαι. A/way, έπαιξα περιφερειακή άμυνα με 1.5 παίκτη (από τους τρεις περιφερειακούς). Ο δε Ξυδιανάκης όταν του είπα να ξεντυθεί γιατί ξεκινά βασικός γέλασε, γιατί νόμιζε ότι του έκανα πλάκα. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε και τη φανέλα του Goesas. Δε γνωρίζω αν του την έδωσε όμως. Ίσως ο αντίπαλος κόουτς μπορεί να μας βοηθήσει.

Υ.Γ.: Στέλιο πες μας πότε θα ξεκινήσεις το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ήδη αρχίσει. Ακόμα και ο Άρμυ ξεκίνησε. Μήπως πας για 7ος (η όγδοη είναι καπαρωμένη) για να παίξεις πλέυ άουτ και να πάρεις τα εισητήρια (και την παραμονή)?

Αυτά τα λίγα με αποκριάτικη χαλαρή διάθεση (φάνηκε και στο ματς μου)...

This Post:
00
208505.462 in reply to 208505.453
Date: 2/25/2012 3:44:00 PM
Overall Posts Rated:
2121
Μεγάλο κρίμα.....ρε παιδες σκεφτηκα κατι ..facebook εχουμε ολοι? αν ναι να φτιαξουμε μια ομαδα με τον ομιλο μας να τα λεμε και εκει.. τι λετε?

Φίλε, είναι μια ιδέα που είχα ρίξει την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν ήμουν σε θέση να την πραγματοποιήσω. Μπαίνω σε λίγο.

Last edited by Orestis21 at 2/25/2012 3:44:23 PM

This Post:
00
208505.463 in reply to 208505.462
Date: 2/25/2012 4:15:35 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Η Προσπάθεια της Ομάδας Σου για αυτό το Παιχνίδι: Κανονική
Οι GOLD STARS έδωσαν περισσότερα σε αυτό τον αγώνα από ότι οι fay_stelaios.

This Post:
00
208505.464 in reply to 208505.463
Date: 2/25/2012 4:23:23 PM
Overall Posts Rated:
150150
άντε θα σου παίξω και εγώ δυνατή τώρα που το συνήθησες...:P

This Post:
00
208505.465 in reply to 208505.462
Date: 2/25/2012 6:54:31 PM
Overall Posts Rated:
6767
Ο Goesas του τη εδωσε τη φανελα μαζι με ενα αυτογραφο!

From: stelaios

This Post:
00
208505.466 in reply to 208505.377
Date: 2/26/2012 6:29:00 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ρε μπαγάσα 2 μηνύματα έχεις γράψει και έχεις πάρει 5 μπάλες!

χαχαχαχα

οπότε να συνεχίσεις να γράφεις(οι 2 ήταν από εμένα!χαχαχαχα)

καλές απόκριες.

αααα....χάρηκα κα ιγια τη νγνωριμία την επίσημη Στέφανε!

From: stelaios

This Post:
00
208505.467 in reply to 208505.461
Date: 2/26/2012 6:44:34 AM
Overall Posts Rated:
10001000
συνεχίζουμε εδώ.

Υ.Γ.: Στέλιο πες μας πότε θα ξεκινήσεις το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ήδη αρχίσει. Ακόμα και ο Άρμυ ξεκίνησε. Μήπως πας για 7ος (η όγδοη είναι καπαρωμένη) για να παίξεις πλέυ άουτ και να πάρεις τα εισητήρια (και την παραμονή)?

Αυτά τα λίγα με αποκριάτικη χαλαρή διάθεση (φάνηκε και στο ματς μου)...

μου αρέσει το εύθυμο ύφος σου.μου έφτιαξε λίγο την διάθεση!

χαχαχαχα

Στέφανε χθες έφαγα την 3η δυνατή σε 5 ματς.

και οι δυνατές είναι πάντα δυνατές.

έχω θυμώσει λίγο είναι η αλήθεια,αφού ΄πλέον όντως για 7ος πάω!
το μόνο που μένει είναι να κάνει τίποτα αγορές και ο Πάπας και να δέσει το γλυκό!
χαχαχαχαχα

αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά,αφού οι δυνατές οφείλονται ξεκάθαρα στο πρόγραμμα.

1)όποιος παίζει με εμένα,παίζει μετά με Πάπα.(αυτό θα γίνεται όλη τη σεζόν)
2) οι 3 που με έπαιξαν δυνατά,μετά από εμένα έπαιζαν πρώτα με Πάπα και μετά κύπελλο.

επομένως είχαν όλα τα περιθώρια να μαζέψουν το χαμένο ηθικό της δυνατής στα 2 επόμενα.
είχα δε την ατυχία να έχουν και εύκολες κληρώσεις ή προφανώς να μην τους χαλάει πιθανός αποκλεισμός.

τα άλλα 2 χαμένα μου ματς ήταν στο εκτός έδρας με εσένα και τον ΑΓΟΡ...

έτσι φτάσαμε στο 0/5 αισίως....

και πολύ πιθανό πια να γίνει και 0/6 την Τρίτη και να τελειώνουμε για φέτος πρωτού καν ξεκινήσουμε.

το καλό είναι ότι πάω για ρεκόρ!πόσες δυνατές θα έχει αντιμετωπήσει μια ομάδα μέσα σε μια σεζόν!

χαχαχαχα

τώρα ελπίζω ο Γιάννης να είναι ορεξάτος να σχολιάσει τα ματσάκια,γιατί εμένα δεν με κόβω...

άντε και πάλι καλές απόκριες και καλά κούλουμα σε όλους....

This Post:
22
208505.468 in reply to 208505.467
Date: 2/26/2012 10:32:31 AM
Overall Posts Rated:
150150
εγώ πάντα είμαι ορεξάτος για να σχολιάσω τα ματσάκια όταν έχω χρόνο...και τώρα έχω..:)θα αναλύσω περισσότερο τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

Great Alexander εν. Red Legionaries 62 - 58(42844376)
πολύ καλή ομάδα ο Μέγας, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες...όμως εδώ δεν κατέβηκαν σωστά...ας ξεκινήσουμε από το Θοδωρή...
ο Θοδωρής πήγε σε τρέξε και μαν2μαν...λογικό, απλά περίμενε να πάρει το παιχνίδι από τις άμυνες του...

οι φιλοξενούμενοι:

άμυνα:πολύ ωραία 3-2...πραγματικά σκότωσε το τρέξε των γηπεδούχων και χωρίς να χάσει τα ριμπάουντ...

επίθεση:λόου ποστ...πολύ κακή επιλογή..πηγαίνεις σε αργό εσωτερικό σύστημα όταν οι πάσες σου είναι 5(μέτριο) και η περιφερειακή άμυνα του αντιπάλου 9(υψηλό)...και αυτός ήταν και ο λόγος για τα πολύ άσχημα ποσοστά του...το παιχνίδι κρίθηκε στη διαφορά ενθουσιασμού..αν όμως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν κοίτα μέσα και ίδια διάθεση θα είχαμε πολύ ωραίο ματς...και κάτι άλλο...
στην έδρα του ο Θοδωρής είναι πολύ δυνατός...θα δούμε καλό ματσάκι αλλά πιστεύω ότι μόνο με διαφορά διάθεσης έχουν πιθανότητες οι φιλοξενούμενοι...

μερικές φορές εκπλήσω τον εαυτό μου...:P

Proksenoi εν. BetTravel 99 - 128(42844377)
ένα παιχνίδι χωρίς άμυνες...ο Παντελής είχε τα ριμπάουντ, καλύτερη επίθεση και τον κόσμο με το μέρος του..
το ματς δεν είχε κάποια τακτική ιδιαιτερότητα...δίκαια πιστεύω το πήρε η έδρα εδώ...

Nerds Volos εν. Agor Aegean 72 - 97(42844374)
το έδωσε ο Βόλος..μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι τα ποσοστά του Γιώργου πέφτουν μόλις αντιμετωπίσει 1-3-1...αν δεν είχε τη διαφορά διάθεσης θα ήταν χειρότερα...

fay_stelaios εν. GOLD STARS 82 - 86
(42844373)
πάλι δυνατή απένεντι στο Στέλιο...δεν ξέρω αν μπορούσε να παίξει 2-3, ίσως αν το έκανε να το είχε πάρει...
οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν όπως αναμενόταν...το μόνο που θα μπορούσαν να αλλάξουν έιναι η άμυνα, αλλά από ότι έχω καταλάβει η περ άμυνα του Στέφανου δεν είναι και πολύ ισσοροπημένη οπότε κάτι τέτοιο δε θα ήταν καλή ιδέα..
αν ήμουν στη θέση του Στέλιου αυτό που θα άλλαζα τα ήταν η επίθεση..θα έβαζα υπομονετική στο 3...δύσκολα τα πράγματα για τον Στέλιο από εδώ και πέρα..

PLAGIARI FORCE εν. PANTOKRATORAS 48 - 79
(42844378)
τελικά μάλλον έπρεπε να κατέβω χαλαρά...το ματς έκρινε η επιλογή του Πλαγιάρι να βάλει υπομονετική...
η ομάδα μου είναι πολύ καλή στο να αντιμετωπίζει αυτό το σύστημα..δηλαδή δύσκολα κάποιος θα μου το πάρει με υπομονετική και αν το καταφέρει σημαίνει ότι μπορούσε να το πάρει πολύ πιο εύκολα με κάποιο άλλο σύστημα....

Ατσαλακωτοι εν. Aris b.c.t 106 - 100(42844375)
και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν συμπαθώ το τρέξε(θα αναφέρω άλλο ένα παράδειγμα μετά)...οι παίχτες βλέπουν ότι δε βάζουν τα τρίποντα και όμως συνεχίζουν να τα σουτάρουν...οι ατσαλάκωτοι πήγαν σε καλή 3-2 και με διαφορά διάθεσης..ακόμα οι γηπεδούχοι έπαιζαν σε σχεδόν 3 θέσεις χωρίς αλλαγές...και αυτό τους κόστισε...

New Papatz Foxes εν. JK69ER 57 - 85(42844379)
χωρίς αντίσταση το πήρε ο τζόκερ...
τώρα ποια το συνήθησες το όνομα έτσι δεν είναι;;;:)

θα προσθέσω άλλο ένα ματς...
North Eagles εν. Anatolia Polikastou 80 - 93(42842439)
τους πρώτους του ομίλου του κέρδισε ο Πάνος..βέβαια με διαφορά διάθεσης αλλά πιθανό να το έπαιρνε και χωρίς αυτήν...άλλο ένα παράδειγμα πως η 3-2 μειώνει πολύ τον αριθμό των τριπόντων...καλό στήσιμο από τους γηπεδούχους...
Πάνο κανόνισε να μην πέσεις μέχρι να ανεβώ και εγώ κάποια στιγμή...:)
για όσους δεν ξέρουν ποιος είναι ο Πάνος, ή αλλιώς το pazinok, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στο νήμα του φόρουμ μας που αφορά την προηγούμενη σεζόν...

Υ.Γ.καλά κούλουμα σε όλους παιδιά...

Last edited by GIANNIS.K. at 2/26/2012 10:37:41 AM

This Post:
00
208505.469 in reply to 208505.468
Date: 2/26/2012 11:24:09 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλή δουλειά Γιάννη...

fay_stelaios εν. GOLD STARS 82 - 86((42844373))

πάλι δυνατή απένεντι στο Στέλιο...δεν ξέρω αν μπορούσε να παίξει 2-3, ίσως αν το έκανε να το είχε πάρει...
οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν όπως αναμενόταν...το μόνο που θα μπορούσαν να αλλάξουν έιναι η άμυνα, αλλά από ότι έχω καταλάβει η περ άμυνα του Στέφανου δεν είναι και πολύ ισσοροπημένη οπότε κάτι τέτοιο δε θα ήταν καλή ιδέα..
αν ήμουν στη θέση του Στέλιου αυτό που θα άλλαζα τα ήταν η επίθεση..θα έβαζα υπομονετική στο 3...δύσκολα τα πράγματα για τον Στέλιο από εδώ και πέρα..

βασικά με τέτοια αναφορά που έβγαζα στις άμυνες,φοβόμουν να πάω σε ζώνη.ήταν καλή η αναφορά μου στην εσ.άμυνα.

αν είχα παίξει 2-3,ναι θα νικούσα πιστεύω.
αλλά αν έπαιζε εξ.σύστημα θα έχανα.το είχε κάνει απέναντι στον Βόλο αυτό...πάντως ήταν καλές οι άμυνες μου...

στην επίθεση μου τώρα...υπομονή ναι.δεν είναι άσχημη ιδεά.αλλά νομίζω πως η τρύπα του είναι στο 2.και με την κίνηση εκεί ήθελα να χτυπήσω.αλλά δεν έφτανε...

κοίτα.αν δεν υπήρχε διαφορά διάθεσης,το 2 του δεν θα έμενε στα 2 φάουλ.αυτός ο παίκτης κάνει 4 μ.ο.΄!!!
και χθες που έτρωγε τα καλάθια από τον Σιδηρόπουλο,έκανε μόνο 2!!!!

τέσπα...

το θέμα είναι πως μάλλον έχω χάσει την 4άδα ήδη.είμαι στο -3 νίκες απέναντι σε όλους.
για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να νικάω συνεχώς.όμως ποιος μου λέει ότι δεν θα φάω κι άλλες δυνατές?
πάω καρφί για πλέι-άουτ....

έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα,ελπίζω να έχω καλές κληρώσεις στο κύπελλο μπας και κάνω ρεκόρ σαν πορεία και πάρω μια χαρά φέτος.

μπας και ισσοροπήσω και την οικονομική ζημιά που μου προκαλούν αυτές οι ήττες πλέον.

τουλάχιστον δεν φοβάμαι ακόμα το μειονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ.

εύχομαι του χρόνου να μην έχουμε μποτ στον όμιλο.

πιστεύω να είμαι εδώ και του χρόνου δλδ....

χαχαχα

τέσπα...μέχρι στιγμής η σεζόν δεν είναι και πολύ διασκεδαστική για εμένα.ελπίζω να αλλάξει λιγάκι αυτό...

θα προσπαθήσω βήμα βήμα να ανεβώ 6ος,να πλησιάσω τον όποιο 5ο τότε και βλέπουμε...

δύσκολα πάντως τα πράγματα.πολύ δύσκολα...

This Post:
11
208505.470 in reply to 208505.468
Date: 2/26/2012 11:55:31 AM
Overall Posts Rated:
335335
ενα δακρυ επεσε απο τα ματια μου οταν ειδα και το παιχνιδι μου :)
ευχαριστω πολυ γιαννη :)
θα κανω οτι μπορω να μεινω..θα κοιμηθω και με προπονητες,θα συνεργαστω με μαφιες, θα βαλω παιδια στα φαναρια κου λου που κου λου που~~ ?:P

This Post:
00
208505.471 in reply to 208505.470
Date: 2/26/2012 11:59:23 AM
Overall Posts Rated:
5555
Πολύ καλή η ανάλυση των αγώνων Γιάννη..συμφωνώ με τον δικό μου αγώνα..

Advertisement