Arkadaşlar ben kimseye rahat olu önermem. (ben tabii ki kullancam takım başka şekilde oynayamıyo) çünkü son çeyreğe kadar 33 farkla öndeydim son çeyrek 6ya indi serbest atışlarla 8 yaptık onun için kimseye önermem. Ama rekor kırmak isteyenlere önenirim xd xd.33 farktan sekize inmek rekor değilmidir?
bu anlattığın durum rahat ol oynamakla ilgili değil. son periyoda girerken fark 20 sayının üzerindeyse koç bütün as kadroyu kenara alır ve yedekleri sahaya sürer. bu sırada rakip takım da en iyi oyuncuları ile sahada olduğundan fark da doğal olarak inmeye başlar. fark 10 sayının altına inene kadar da kesinlikle asları oyuna sokmaz koç. bu durum normal değil elbette ama şu anki maç motorunda sistem bu şekilde işliyor. benim de başıma pek çok kez geldi bu durum. ilk 3 periyotta fark attığım maçlarda son periyot yedeklerin girmesi yüzünden maç kafa kafaya geldi yada tam tersi rakibimin bana fark attığı maçlarda da ben bu sefer son periyot farkı kapatıp skoru kafa kafaya getirdim. bunu rahat ol'a bağlamak yanlış olur.
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach