Χαχαχα σε εννοώ

Κι εγώ είχα (έχω) θέμα με διαστρέμματα,έκανα ασκήσεις ενδυνάμωσης και στους δύο αστραγάλους (στον έναν που είχε το ΘΕΜΑ περισσότερο και μου πέρασε ελπίζω η ευαιστησία).
Βέβαια είμαι και μικρός και δεν υπάρχει η επιλογή δεν ξαναπαίζω γιατί δεν μπορώ

Τώρα εσύ δεν ξέρω πόσο σοβαρό θέμα έχεις αλλά μπορείς να κάνεις θεραπείες και γυμναστικές και να μην το παρατήσεις κατά τη γνώμη μου..
Κοίτα για το Ζήση απλά θεωρώ ότι είναι εξαιρετικός εργάτης και μας έχει βοηθήσει πολύ και για χρόνια.Επίσης δεν μου φαίνεται αδύναμος στην άμυνα..δεν είναι σκυλί και λόγω ηλικίας αλλά κακός δεν είναι.
Ο Παναθηναϊκός δε βλεπόταν χτες (είδα το 2ο ημίχρονο μόνο γιατί είχα προπόνηση)..ο ένας χειρότερος από τον άλλο.Εδώ ο ΔΔ δεν τραβούσε,ποιοι υπόλοιποι..;;
Πάντως για άλλη μια φορά δε μάρεσε ο Μπράμος στο 2..αργός στη ντρίπλα μου φαίνεται και χωρίς πάσα..μόνο σουτερ είναι (για την επίθεση λέω κι όταν μάλιστα παίζει στο 2 για να μην παρεξηγηθώ

)
Πάντως γκαρντάκι λένε ότι θα ρθει γρήγορα..τον Ράιτ της Μπάμπεργκ θα πάρει όπως φαίνεται..έπαιζε πριν 2 χρόνια Ρέθυμνο..καλό τον παρουσιάζουν βέβαια αλλά ρωτάω εγώ πόσο καλός μπορεί να είναι όταν στα έπαιζε Ρέθυμνο;