A da ja sad postavim pitanje, pošto mi više nije Budanović u repki, nakon osvježenja, makar ni ne zaslužuje tamo biti radi ponašanja njegovoga vlasnika u svezi forme, ali bar što se tiče onih ostalih vlasnika 21 godišnjaka; pas rit, koji je smisao 20-godišnjaka u repki, i enta 1, namjerno gubljenje ili kaj, pošto i prijateljske donose bodove. Ljudi, neka se napravi baza podataka sa 20- godišnjacima, a neka do kraja sezone igraju 21- godišnjaci, šta smo mi koji smo ih trenirali za repku budale, da ih se stavi na led na pola sezone, pa tu ima dosta igrača koji radi potencijala neće nikada biti u staroj repki, ali su se ljudi potrudili da budu bar za U21, a sada su izbačeni da bi se tamo stavili nedovršeni i, bogzna dali će ikada biti zapravo u repki, igrači. Evo to je moje mišljenje, ne želim da ispadne da time napadam ikoga, jer se ini postovi, od inih igrača na to odnose, tako da ovo nije usmjereno ni na ibarixa, ni na one koji mu to predlažu, ali ja osobno se sa time uopće ne slažem, koliko god to bilo prihvaćeno kao "globalna" politika.
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing