BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
11
264933.45 in reply to 264933.44
Date: 01/25/2015 05:08:55
Brigada Diverse
II.3
Overall Posts Rated:
6464
Second Team:
All-Starters
Din pacate se mai modifica, dar din cate stiu cu maxim o stea nu mai mult. Pentru castigarea cupei nu prea primesti cine stie ce sezonul urmator la nivel de survey pentru ca daca te uiti acolo este performanta din sezonul trecut si nu se considera decat campionatul din cate stiu eu.

@Otis. Eu am inceput cu 4 dar cel mai rau lucru pe care poti sa il patesti este sa ai un sezon de scadere dupa un sezon bun.
Sa vezi atunci ce mic o sa fie ratingul chiar daca sa zicem ca ai jucat final de conferinta ramai tot pe la 2 - 2.5.

Last edited by LA-macabroo at 01/25/2015 05:09:21

This Post:
00
264933.46 in reply to 264933.45
Date: 01/25/2015 08:10:01
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders
@IWS castigarea cupei are impact 0 asupra ratingului final pt intreg sezonul. si asa cm a zis si macabroo ratingul fluctueaza cu amxim o stea, dar fluctuatia e datorata de persoana intervievata, asa cum zice si in descrierea de pe pagina.
" The results are based on a small sample of fans, and may not accurately represent the feelings of all of your team's supporters. " deci... na


@macabroo sa stii ca asa mi se pare si mie. dupa ce am jucat jucat finala de conferinta in sezonul 26, si am terminat pe 5 in sezonul 27, am jucat tot sezonul 28 cu 2 stele, max 2.5.
e interesant ca tu ai inceput cu 4. dupa updateul de azi si eu tot 4 am. probabil ca jocul a interpretat ca un succes faptul ca ai mers inca un tur in PO fara de anul trecut.

oricum, dificil fiindca se vede in veniturile la meciuri si practic te limiteaza


in orice caz cred ca jocul te incurajeaza sa antrenezi inainte de toate, fiindca eexista prea multe bariere si parghii care sa te pedepseasca daca joci numai economic.

This Post:
00
264933.47 in reply to 264933.46
Date: 01/25/2015 13:04:22
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
in orice caz cred ca jocul te incurajeaza sa antrenezi inainte de toate, fiindca eexista prea multe bariere si parghii care sa te pedepseasca daca joci numai economic.


Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, cel putin nu in totalitate. daca vrei performanta oricat de bun antrenor esti tu scapi lucruri importante, cum ar fi antrenamentul de forma, libere si rezistenta, care adunate conteaza de multe ori intre a castiga si a pierde un meci. Mai ai si problema ca nu poti antrena bine decat 2 jucatori, si probabil ca nu vor fi similari ceea ce ridica si mai mult probleme, plus ca daca unu se accidenteaza pentru meciul respectiv sau iti face 6 greseli se duce in balarii antrenamentul pentru saptamana respectiva. de forma nu mai vorbesc, ca nu prea ai cum sa ii ti in forme ridicate pentru ca iti vor depasi minute, sau vei sacrifica rezultate, iti alegi. plus ca antrenezi o pozitie maxim doua deci restul le cumperi, iar jucatorii tineri cu ceva skiluri necesita o investitie destul de mare pentru inceput si rezultate se vad poate in 4-5 sezoane sau chiar mai tarziu. apuca-te tu sa antrenezi si iti vei schimba parerea referitor la faptul ca jocul te incurajeaza sa antrenezi. in afara faptul de a antrena strict pentru bani si sa nu iti pese de rezultate, jocul nu prea te incurajeaza cu antrenamentul, iar aici e alta problema, pentru ca eu am facut cei mai multi bani jucat la rezultate. adica eu din intreaga echipa am doar 4 jucatori antrenati de mine din care 2 erau de 21 de ani cand aveau ceva skiluri si m-au costat, iar ceilalti doi pentru ca erau mai completi m-au costat si mai mult. daca luam batrani imi faceam o echipa competitiva (5 titulari si 2-3 rezerve bunicele) cu bani de pe cei 4 jucatori. si daca crezi ca aici ai finalizat antrenamentul mai e o problema. sa zicem ca in cazul fericit ai jucatorii de 29 ani cum ti doresti, deci ai 4 sezoane in care sa faci performanta dupa aia, ori o iei de la capat cu antrenamentul si iar stai pe tusa intre 5 si 9 sezoane sau faci exact de faci tu brigada, U Cluj ma rog destul de multi in RBBA, nu are rost sa ii enumar pe toti. Esti liber sa ma contrazici ca nu e asa, dar mai intai ti-as sugera sa vezi cum e sa antrenezi tu un jucatori de la 21-22 ani ca sa nu zic 18 ani ca te apuca tacaneala.

This Post:
00
264933.48 in reply to 264933.47
Date: 01/25/2015 14:35:50
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders
te rog apasa pe enter din cand in cand fiindca citesc un sarpe mereu cand raspunzi. ma bucura ca raspunzi, dar e greu de urmarit si combatut.

in primul rand, nu antrenez dela 18 ani decat daca trag ceva peste MVP in draft altfel e teapa. oricum as plati extra pt un pusti de 21 care stie chestii. cand zic ca incurajeaza antrenamentul ma refer la faptul ca drumul ideal ar fi sa iti antrenezi propria vedeta, in rest mereu vei gasi jucatori complementari.
de altfel mi se pare o risipa de existenta umana sa iti antrenezi propriile rezerve, adica jucatori de 20-30k salariu ca sa iti moara pe banca. la nivel de rbba ma refer

antrenamentul trebuie facut cu cap dar si cu un anumit nivel de informare asupra cum e cel mai bine. mereu faci referire la useri care au sau nu experienta de RBBA. eu inclin sa cred ca nu avem o duzina de antrenori cu experienta in a antrena jucatori la calibru international. pornind de la recrutare, gandirea antrenamentului ca timing cu ceilalti jucatori din echipa, eficientizarea fata de elastic efect si potential, iar in final sa vinzi ce este accesoriu.

ma opresc aici fiindca nu vreau sa intru in detalii, pana una alta si faptul ca unii isi invart rotile pe loc antrenand necorespunzator reprezinta un avantaj pt mine care progresez marginal fata de ce pot sa realizeze ceilalti. oricum, voi antrena si voi demonstra ce si cum. din pacate nu romani fiindca nu am draftat nimic iar eu caut sa antrenez in RBBA nu in liga III sau II si nu pot tranti meciuri de campionat si cupa oricand

This Post:
00
264933.49 in reply to 264933.48
Date: 01/25/2015 15:22:33
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
te rog apasa pe enter din cand in cand fiindca citesc un sarpe mereu cand raspunzi. ma bucura ca raspunzi, dar e greu de urmarit si combatut.


scuze, ma voi stradui sa raman la o idee per post :D

eu inclin sa cred ca nu avem o duzina de antrenori cu experienta in a antrena jucatori la calibru international. pornind de la recrutare, gandirea antrenamentului ca timing cu ceilalti jucatori din echipa, eficientizarea fata de elastic efect si potential, iar in final sa vinzi ce este accesoriu.


ce zici tu acolo nici mie nu prea imi iese si antrenez de ceva timp. probabil ca nu sunt in acea duzina de antrenori pe care ii mentionezi tu. oricum cel mai tare la antrenament in Romania mi se pare Boston.

This Post:
00
264933.50 in reply to 264933.48
Date: 01/25/2015 15:33:34
Overall Posts Rated:
345345
Deschid si eu o "mica" paranteza chiar daca nu e forumul meu aici.

@Iwillsurvive

De acord cu aproape tot ce ai zis vis-a-vis de antrenament. Cu toate ca nu as putea zice ca jocul nu incurajeaza antrenamentul. Iti pot demonstra ca daca vreau, antrenez timp de 6-8 sezoane pentru U21 si imi vand toti jucatorii cand ating 22 de ani, si scot un profit grosolan. Dar bine, asta inseamna 6-8 sezoane ( 1 an jumate - 2 in viata reala - ouch! ) si sigur ca iti cresc peri albi.
Exemplu pe care tu probabil nu il stii in detaliu(deoarece nu vezi skillurile) insa Otis il stie este Petre Vasile, jucatorul unui manager care imi este bun prieten.
Insa in linii mari: Petre Vasile was pick 10 in the season 20 draft by Indiana Pacers 00.
Primul meci jucat pe 24/11/2012.... Si iti pot zice sigur de atunci dureaza antrenamentul si probabil va fi gata in acest sezon. Valoarea lui pe piata este 3000k+ fara probleme(daca ma uit mai bine la salarul sau poate mult mai mult). Asta nu justifica in nici un caz daca se merita sau nu antrenamentul insa este un exemplu care am vrut sa il fac public si o voi mai face cu alte ocazii, pentur ca pur si simplu merita.

Bine asta este un exemplu extrem insa este concret. Dar poti sa antrenezi. La nivel de RBBA, poti face doar 1 din 2 chestii din pacate. Ai un jucator de 18-21 de ani pe care il antrnezi, si inca ceva jucatori mai batrani pe care ii slefuiesti, sa zicem 23-27 de ani. Asta as face eu, si pot sa zic ca nu e strategie prea buna de RBBA si performanta, insa este o strategie amuzanta pentru mine. In numele performantei, draftezi ceva, antrenezi, si vinzi imediat dupa, cel tarziu dupa un sezon. Poti vedea din colegii tai din RBBA ca multi fac asa si o fac bine. e benefic. Jocul promoveaza antrenamentul? Da si nu. E o zona gri. Nu am vzt pe nimeni care sa faca super performanta si sa antreneze la greu. Insa am vazut vice-versa. Probabil este o combinatie "fina" intre cele doua. La tot ce am vazut pana acum cheia spre spre bunastare financiara(cel putin) este sa antrenezi si sa vinzi, in mod constant, tot ce prinzi. Te vei trezi la un moment dat cu un lot de 23-26 de ani decent( nu de superstaruri) si cu un 3-4 milioane in cont. Asta am vazut sigur si probabil si eu voi face la fel daca ratez din nou calificarea.


@Otis

nu e deloc teapa sa antrenezi sub MVP, acuma depinde foarte mult de filosofia ta de joc in general(la nivel de echipa de club, nu NT). In nici un caz nu e teapa. Nu e teapa nici sa iti faci jucatori de 20-30k. Un astfel de jucator care cu exceptia ultimului sezon in care il antrenezi probabil avea salar sub 10k, se vinde pe piata la 22 de ani intre 750k si un milion. O rezerva de calitate cu skill-uri decente, care poate cu succes sa "inghita" minute pe cand monstrul tau titular sta pe banca. Este foarte scump si foarte cautat in BB.

O duzina de antrenori? Probabil ca nu ii avem. Dar nu suntem prea departe. Timid, incep sa primesc 1-2 mail-uri din cand in cand cu manageri care chiar vor sa isi dea interesul in antrenament. Macar o duzina vom avea


This Post:
00
264933.51 in reply to 264933.50
Date: 01/25/2015 16:06:00
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders


@Otis

nu e deloc teapa sa antrenezi sub MVP, acuma depinde foarte mult de filosofia ta de joc in general(la nivel de echipa de club, nu NT). In nici un caz nu e teapa. Nu e teapa nici sa iti faci jucatori de 20-30k. Un astfel de jucator care cu exceptia ultimului sezon in care il antrenezi probabil avea salar sub 10k, se vinde pe piata la 22 de ani intre 750k si un milion. O rezerva de calitate cu skill-uri decente, care poate cu succes sa "inghita" minute pe cand monstrul tau titular sta pe banca. Este foarte scump si foarte cautat in BB.

O duzina de antrenori? Probabil ca nu ii avem. Dar nu suntem prea departe. Timid, incep sa primesc 1-2 mail-uri din cand in cand cu manageri care chiar vor sa isi dea interesul in antrenament. Macar o duzina vom avea




nu as antrena un jucator de 18 ani sub MVP.... PENTRU MINE, pentru a-l pastra. am fost prea vag, scuze. nu as sacrifica 2 ani din viata mea ca saantrenez si sa vad un jucator ca isi atinge potentialul la 80k salariu altfel zis, daca as trage un MVP as face tranzitia de la un joc de manager la un joc gen NBA 2k14 player mode.stiu ca la 80k pt un all star poti sa il faci SF de calitate, dar eu ma refeream la ACEL jucator care te face sa schimbi felul in care joci. stiu ca poti sa iei si jucatori peste all star si sub MVP si sa-i cresti pana la nivelul la care faci profit sau alte alea, dar nu merita timpul. daca trageam jucatorul pe care l-a avut diverse acum nspe sezoane imi schimbam abordarea.
gandeste-te cum ar fi sa ai un jucator in NT titular dupa ce l-ai antrenat de la 0 si l-ai si draftat


boston a sesizat corect ca e relativ asta cu antrenatul. jocul te incurajeaza sa antrenezi si sa vinzi, dar din toate aceste cicluri de antrenament, tb sa profiti sa ai un singur jucator, sau 2, care sa fie antrenati si sa nu fie vanduti. daca 2 sezoane dai RB apoi 2 ID apoi 2 IS, poate vinzi 10 jucatori in alea 6 sezoane pt bani, dar tot tb sa ramai cu 1 sau 2 care au prins toate 6 sez de antrenament, iar din banii luati de pe cei 10 vanduti iti iei acel veteran superstar si go for it. asa e si in NBA

acolo ai nevoie de tineri fiindca pe salariile de rookie si extensii constranse la rookie scale, poti sa salvezi bani cand vine vorba de cap. echipepe care au draftat superstaruri sezon dupa sezon au avut dificultati in a-si dezvolta echipa cu 3 generaii de pusti concomitent, iar daca toti sunt buni, cum a fost OKC care a draftat pe langa Durant Ibaka si Westbroo a avut si pe Geff Green si James Harden. dat fiind ca in decurs de 2 sezoane toti erau eligibili de extensii, alternativa sa devina restricted free agents, ultimii doi au fost dati din considerente financiare.
Deci visu visurilor mele ar fi ca in buzzerbeater sa bage un Hard Cap. exact ca NBA. avem deja un prag minim, tb un prag maxim defomot clar si un luxury tax aspru gen pt fiecare dolar peste platesti 3 in plus. asa te ocupi de antrenament pentru a avea jucatori cu secundare.

in fine, duzina de antrenori e o estimare generoasa, dar nu vreau sa declansez o cearta de 20 de posturi. pur si simplu se vede acest lucru la NT. daca aveam useri care sa ii creasca in mod constant, nu amfi ajuns sa avem doar 7-8 jcatori antrenati, de obicei la mila strainilor. iar managerii romani ii preiau mai mult ca sa nu iasa din forma si sa aibe juc calitate care sa fie si romani



This Post:
00
264933.52 in reply to 264933.50
Date: 01/26/2015 05:01:43
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
ba bucur ca ai intervenit, si forumul tau este si aici pentru ca ai trecut de suficient de multe ori in RBBA iar acum cateva sezoane doar cosaverage te-a oprit sa joci meciul de baraj cu mine in care orice era posibil. chiar voiam sa te dau exemplu de cel mai bun antrenor de jucatori din romania. probabil ca dupa atatea sezoane la U21 si-au spus cuvantul. parca il stiu pe Petre Vasile si daca e sa ghicesc are JR sub 9 iar JS pariez ca e undeva 15+, si iar o luam de la capat cu ideea mea ca un PG, SG, SF are nevoie si de JR. un astfel de jucator nu are ce cauta la mine in echipa si cred ca nici Otis nu il vrea.

Last edited by Iwillsurvive at 01/26/2015 05:03:48

This Post:
00
264933.53 in reply to 264933.52
Date: 01/26/2015 10:12:44
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders
la next level sunt cativa jucatori care sunt foarte cautati datorita impactului.

SF ofensiv gasesti la kiogram, respectiv Guard cu IS peste 13. dar SF defensiv mult mai rar. de aceea orice jucator cu o combinatie OD/ID peste 14 14 e o raritate, daca are passing, e bonus, daca are rebounding e meserias iar daca are si JR e zeu

@iws i-ai nimerit skillurile. e un SF defensiv care limiteaza optiunile tactice ale adversarului. conteaza si l-as vrea fiindca salariul sau iti deschide oportunitati in lot. depinde ce fel de echipa vrei sa iti faci

This Post:
00
264933.54 in reply to 264933.53
Date: 01/26/2015 10:59:51
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
dar SF defensiv mult mai rar. de aceea orice jucator cu o combinatie OD/ID peste 14 14 e o raritate, daca are passing, e bonus, daca are rebounding e meserias iar daca are si JR e zeu :)

inseamana ca SF-ul meu e semizeu :D? se apropie de cerintele tale, acum nu stiu cat consideri tu PA, RB, JR la un nivel acceptabil.

This Post:
00
264933.55 in reply to 264933.54
Date: 01/26/2015 11:18:39
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
446446
Second Team:
The D-fenders
14-14-13 si la celalalte skilluri DR HA JR si Pass minim 10 si JS macar 12. asta e acceptabil si in fct de varsta creste exponential in valoare. pe un astfel de jucator tb sa dai minim 500k chiar daca are 34 de ani...

Advertisement