Minu arvates on preagu suht raske öelda ära, kes finaali saab, aga selles olen kindel, et võitja tuleb kindlalt Idast.
Läänes on tõesti head mängu näidanud Dallas, aga nad põhihooajal olid nad tõsistes raskustes Memphisega. (3-1 Grizzudele hooaeg) ja visates nende vastu kõigest 92p mängus ( mida tegelikult vähe nende kohta).
OKC (2-1 põhihooaeg Mävvudele) Mavericks nende vastu pannud 102 keskmiselt. Tõsi, et OKC kaitse ei pruugi nii hea olla, aga suure tahtmisega võivad imesi teha ( ning Karrrrli hea märkusena peab ära tooma Perkinsi lisandumise OKC,le, kes annab kaitsele kõvasti juurde) ja kui Mavericksil visked ei lähe hästi, siis on metsas kah.
Kokkuvõtteks kaldun siiski Dallase poole.
Idas Chicago (Tänases võidus vägagi kindel või äärmisel juhul nende 7. mängu võit) või Heat.
Chicago on küll hea mängu näidanud terve see aasta ning Heati vastu põhigooaeg kergelt läinud.. (põhihooaeg 3-0)
Chicago on küll oma imelise kaitsemänguga omale palju fänne Euroopast saanud ( ka minu), aga minu meelest on nende rünnak viimaste mängudega kuidagi ära vajunud. Rose`i peale tahetakse minu meelest liiga palju teha ja kui verinoorel MVP,l hea päev ei ole, siis on Bulls jälle raskustes, sest kui oled ikka -20 taga ja meeskonna staar ei taba mitte ühtegi viset, siis tekib ka teistel ebakindlus.
Heat jällegi on PO,s täiesti teine tiim. Big 3 silmad säravad ja ilma raske võitluseta midagi ära ei anna. Nende kaitse on ka tugev ja rünnakul võivad kõik mehed ära panna. Nõrkuste poole pealt võib küll lauavõitluse tuua, sest Bosh, Lebron ja Wade(kui vastastel mingi uimane katja) ka pm ainukesed lauapallide hankijad. Bullsil vastu panna Boozer ja Noah ning vahetusest head mängu näidanud Taj Gibson ning Asik.
Finaalidest nagu kohe alguses mainisin, siis Champion tuleb Idast, sest nii Heati kui Bullsi kaitse suudab Mavericksi täielikult maha võtta. Mõlemad võivad panna 2 meest rippuma Terry ja Nowitski külge ning vajadusel kolmanda ka Peja juurde ja sellega on juba Dallase mänguplaan rikutud ja ei näe erilist vastast neist Idale.
Last edited by TGM at 5/12/2011 4:42:04 PM