ואוו אחי, ממש לא היה בכוונתי להתנשא כשדיברתי על ידע במשחק וגם לא באופן כללי.
אני ממש לא מזלזל בשחקני הליגות הנמוכות, ולא משום שהדיחו אותי כמה וכמה פעמים מהגביע, כי זו לא דוגמא טובה. גם בליגות הנמוכות יש קבוצות של משתמשים ותיקים שחלקם פרשו וחזרו וחלקם קיבלו באן והחליטו לחזור. מתוך אותם אנשים יש גם כאלה שמבינים את המשחק טוב יותר ממני ואולי גם מעוד חבר'ה בליגות הגבוהות.
כשאני אומר שאתה לא מבסס את הדברים שלך על ידע במשחק, אני לא מתכוון לכך שאתה חדש, אז אתה לא יודע, אלא על כך שנתת דוגמאות בלתי אפשריות מבחינת האופציות של המשחק, לדוגמא: שקבוצה אחת תאמן את כל שחקני הנבחרת. זה בלתי אפשרי, משום שבאימון עמדה אחת אפשר לאמן במקסימום 3 שחקנים וגם זה מאוד קשה, וכן, אני יכול לומר זאת בתור אחד שניסה.
ואני לא יודע אם דיברת אלי או אל ניר, אבל אני מעולם לא אימנתי את הנבחרת ודווקא בגלל שהרגשתי שאני לא יודע מספיק ולא מוכן עדיין לקחת על עצמי את האחריות הזו. ועכשיו כבר מאוחר מידי, משום שאין לי את הזמן. בכל אופן, אימון נבחרת הוא עניין מאוד גדול וזה נכון שצריך לקחת אותו בכובד ראש על מנת להצליח, אבל אתה כבר לוקח את זה למקומות אחרים וקיצוניים לגמרי.
אני לא חושב שצריך לנעול את הדיון ובטח שלא "לכולם נמאס", הפורום קיים על מנת לדון בו, אבל אתה חותך כל טענה שמגיבים לך והדיון הופך למיותר לדעתי.
ובאמת, אף אחד לא פה כדי לתקוף אותך או לשלול כל דעה שלך, אבל בדיון כמו בדיון- דנים. יש פה אנשים מאוד מנוסים שמכירים את כל החוקים וכל הכללים במשחק ולדעתי, אפשר גם להקשיב כשזה כבר יותר מבנאדם אחד שאומר בדיוק את אותם דברים.
ושוב, אני באמת מעריך ומכבד, ובטח עוד הרבה כמוני, את זה שאתה רוצה לתרום לנבחרת ולנסות לשנות, אבל זו באמת לא הדרך. ואם אתה עדיין חושב שכל מה שאמרת הוא בר ביצוע, אז במקום לדבר- תיישם.
אם זה לקנות שחקנים פוטנציאלים ולאמן אותם ואם זה להתמודד לנבחרת. ותאמין לי שאם מספיק אנשים יאמינו במה שיש לך למכור, הם יבחרו בך. ואם אז תצליח ליישם ולהביא את הנבחרת לגדולות, שאפו ענק.
חחחחחחחח סליחה, לא ראיתי את ההודעה של ניר עליה הגבת.
עכשיו אני מבין שההודעה שלך מיועדת אליו, כך שתתעלם מחוסר ההבנה בתגובה שלי.
Last edited by idohaifa at 2/1/2011 8:23:56 PM