Ja kuhu sinu kandidatuur jäi? :o)
Tõepoolest, Peetrus, miks sa ei kandideerinud?
Mina ei teinud seda, sest minu praegused ja lähikuude tööülesanded saavad olema liiga ajamahukad selleks, et tagada stabiilne pühendatus. Aga just seda on koondise tüüri juures kindlasti vaja.
Kas said Folgil Promoe'ga kokku, et teda promod? :)
A tegelt olen nõus küll, et rahvuskoondise peatreeneri valimiste diskussioon on lahja.
Peale sinu BB-tegelasi omast arust seal ei trehvanud:)
Kumbagi kandidaati ei tunne rohkem kui läbi internetibrowseri, kuid Promoe iga ja tudengistaatus ning pidevalt mainitud suur tahtmine koondisega tegeleda, tundub hetkel parem valik. Jääb loota, et edu korral Promoe alt ei vea ja veab seda vankrit suure entusiasmiga ka kehvematel päevadel.
Jah, mulle tundub veidi sümpaatsem see, kui juhtfiguur on täisealine. Lisaboonuseks üliõpilase staatus. Sellega ei püüa ma sugugi 16-17-aastaseid kossu- ja BB- sõpru mustata. Mu enese õelapsed õpetasid mulle, et ka 16-aastane võib olla väga vastutustundlik ja taiplikum, kui mõnigi temast poole vanem inimene.
Aga ma olen vana kooli mees ning ainuüksi see annam minu silmis kandideerijale eelise, kui ta kirjutis ei kubise kirjavigadest. :)