BuzzerBeater Forums

BB Israel > שיטת אימון

שיטת אימון

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
183242.43 in reply to 183242.42
Date: 4/29/2011 5:57:44 PM
Overall Posts Rated:
274274
עיזבו את הדיון האיזוטרי על סנטר שיודע למסור, בוא נעבור למשהו קצת יותר בנאלי: מה ההגיון שאי אפשר לאמן קליעה מבחוץ בפוינט או בסמול (רק בעמדה אחת) או הגנה מבחוץ בשוטינג - מה, רק בשביל שיהיה יותר "קשה"?.

אוו - זאת נישה שכבר אפשר יותר להיתפס אליה ולדבר עליה.
ועדיין אני לא בטוח שזאת הצעה טובה. אבל להציע שכל אימון שהיום מציעים אותו ב2 עמדות או 3 עמדות יהיה אפשר לאמן אותו גם בעמדה 1 ולאו דווקא בעמדה הידועה היום. כלומר לחץ יהיה אפשר עמדה 1 גם לשוטינג (אבל לא לפאוור) - או ריבאונד יהיה אפשר גם לפאוור עמדה 1 ולא רק לסנטר.

גם זאת הצעה שתיכנס לדיון של האם זה מקל מידי על המשחק והופך ומוריד מהאתגר. בנושא הזה עוד לא גיבשתי דעה, אבל זה למשל נושא שיכולים לגלות אליו יותר פתיחות לדעתי.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: naor
This Post:
00
183242.44 in reply to 183242.43
Date: 5/5/2011 1:38:22 AM
Overall Posts Rated:
33
תרשו לי להציע שיפור קטן לרעיון הזה

שיהיה אפשר לבחור לכל אימון את העמדה אבל יהיה קנס באימון לעמדות מסוימות נניח אני רוצה לאמן עמדה אחת הג"ח לסנטר שלי אז שיהיה קנס של 40% במהירות האימון(לא חייב להיות דווקא 40 אלא קנס מסוים הגובהה יקבע ע"י הביברים)
אני חושב שזה יגרום להאטה של כמות משניות הגבוההות אבל זה יגרום לאימון שלהן בהמון ככה שאם מישהוא יתעקש על 11 מסירה לסנטר הוא באמת ילך על עמדת הפ"ג ולא בעמדת הסנטר וככה המחיר של המשניות הגבוההים תהיה שווה להיום אבל משניות בנוניות טיפה יעלו כי ייקח יותר זמן לאמן את זה וגם קבוצות לא ייפגעו ורמת הספורטיביות תעלה.