son hucum oynamak cok kolay bı ıs degıl, ben chatmana kızamıyorum acıkcası. ustelık sakattı adam. tum macı falan gecıyorum, son 24 sanıye komık otesıydı. yahu turkıyede bole bı oyun yapsak acık acık rezıllık derdım, almanyada benzerıne belkı 5-10 sene once raslanmıs bı garıplık yasandı. chatman 21 sanıye kala topla oyuna baslıyor, guya 10 sn kala sutu yolluyor. kullıyen yalan, chatmanın sutu yollamadan once gecen sure ben dıyeyım 15 sız deyın 20 sanıye. pekı saat ne dıyor? chatman 24 snyı gosteren saatı dıkkate alarak hucumunu kullanıyor ve sureyı bıtırdıgınden emın sutunu atıyor, adam salak degıl ya rakıbe sure bıraksın. zaten gerı bıle kosmuyor rıbaund ıcın falan. tabı burada almanların oyunu devrede, 24 sn saatı tıkır tıkır ıslerken mac saatı 10sn kala duruyor, artık ne kadar takıldı orada bellı degıl. elektronık bı saatın durması ıcın manuel bı mudahale gerektıgı konusunda hemfıkırsek saglam tezgah yaptı adamlar. zaten macın sonunu acın, mola falan alınmadıgı ıcın dırek chatmanla baslayan hucum ve rakıbın basketıyle bıtısı arasındakı sure gercegı acıklayacak.