I dosao je kraj mog drugog mandata. Zadnji mec pod mojom palicom smo igrali protiv reprezentacije Srbije, na kraju poraz od 17 razlike ocekivano kada se uzme kvalitet rostera u pitanje, statistiku sa meca mozete pogledati na ovom linku
(33166).
Sto se tice mojih mandata, rezultati nisu vrijedni spomena a nisu bili ni cilj, pokusao sam napraviti smjenu generacija, vanjska linija je i promjenjena, otisli su momci koji su bili nosioci reprezentacije, steta sto LCD nije izbacen ranije mozda su ti momci u kombinaciji sa nasom unutrasnjom linijom koja donekle ima kvaliteta mogli napraviti zapazeniji rezultat ali sta je tu je.
Vanjska linija ce se u potpunosti izmjeniti i kompletirati u naredne dvije sezone kad se ocekuju jos dva-tri kvalitetnija vanjska igraca, naravno radilo se i na unutrasnjim igracima jer ce kroz 2 do 4 sezone i tu morati doci do smjene generacije ali imamo momke na kojima se radi i koji ce ja vjerujem dostojno zamjeniti trenutacnu unutrasnju liniju, jedino gdje ne postoji zamjena je pozicija SFa i Salih Calic ali njega na igrici mogu zamjeniti tri igraca eventualno a i on moze da igra jos sigurno 4 sezone minimalno

naravno imamo zamjenu ali te kvalitete ni priblizno.
Potpuna podrska na ovim izborima za GM-King Kenny bivseg selektora U21 nadam se od sutra i A selekcije.
Lijep pozdrav od Guleta za sve BBovce odakle god da dolaze, bilo je varnica bilo je svega.... razumijem ja to sve znam da i vi razumijete ali bilo bi dosadno da je bilo drugacije a mozda bi bili i medju TOP 15 reprezentacija na svijetu

Zelio bih da pozelim buducem selektoru (GM King Kennyu nadam se) puno srece, ima tezak raspored u kvalifikacijama ali vjerujem da ce znati izvuci maksimum iz ovog rostera.
Last edited by Gule at 5/4/2015 7:44:25 PM