χαχαχαχα....τελειοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
Ειναι αληθεια οτι προτιμησα να παω στο πρωτο ποδι Χαλκιδικης για κυνηγι κοριτσιων απο τη Σερβια(ακους Κωστακη??) και να λειπω απο το γηπεδο του μακρυνου Ρεθυμνου, οπου η ομαδα μου θα εδινε αγωνα ζωης ή θανατου. Ο αρχηγος και αγαπημενο μου παιδι Δακης Κολλιοπουλος με καθησυχασε και ειπε πως θα κρατησει αυτος με αυστηροτητα τις ισορροπιες στα αποδυτηρια, προκειμενου να ερθει η νικη. Εκανε μεγαλη εμφανιση ο παιχταρας μου!!!!
Υ.Γ.1. Δεκτοι ολοι οι τιτλοι που μου δινεις Ανδρεα!!! Σωστο και το μικρο γραμμα "π" στη λεξη προεδρος. Το κεφαλαιο ειναι μονο για εναν, ο οποιος ειναι και ο πραγματικος γκουρου του στοιχηματος. Εγω παιζω σπανια στοιχημα, απλα παρακολουθω λιγο-πολυ. Εκτος αν εννοεις το στοιχημα του buzzerbeater. Και παλι ομως παρακαλω να μην με μπλεκετε σε σκανδαλα και βρωμιες αλλων Προεδρων.
Υ.Γ.2. Θα κινησω γη και ουρανο για να μαθω ποιο "καλοπαιδο" της ομαδας μου εθεσε βετο και ειπε οτι αν δεν ανεβει Α2 θα φυγει. Θελει για προεδρο τον Κωστακη?? Μονο και μονο για αυτο θα φυγει μετα τους τελικους, ακομα κι αν η ομαδα ανεβει στην Α2. Πρεπει να ειναι πολυ βλακας αυτος ο παιχτης, αφου ενω θελει να παιξει Α2 δεν βλεπει οτι ο Κωστακης θα παιζει ΙΙΙ. Τι να πω....
Υ.Γ.3. Φημες λενε οτι ο προεδρος του Αυτοκρατορα κοιταξε το ρολοι του στην παραλια κατα τις 6 παρα το Σαββατο οταν ηταν σε γνωστο beach bar της Χαλκιδικης. Ενω ως τοτε ειχε στο νου του τον αγωνα του Ρεθυμνου, μετα ξεχαστηκε και ξαφνικα το θυμηθηκε κατα τις 9 το βραδυ, οταν πια ειχε γυρισει απο την παραλια και ελαβε κληση απο αλλο γνωστο προεδρο του III.14. Ενα αποσπασμα του διαλογου ακολουθει:
LA-thanos: Ελα ρε, το ξεχασα τελειως το ματς. Τι εγινε??? (εντρομος)
Γνωστος προεδρος: Ασε κι εγω, για αυτο δεν σε πηρα νωριτερα.
LA-thanos: Τι εκανα?
Γνωστος προεδρος: Ενα θα σου πω....Εφαγες 103...
LA-thanos: Ωωωχχχ......Πολλοι ειναι....
Γνωστος προεδρος: (παυση....)
LA-thanos: (η απογοητευση φαινεται στο προσωπο του καθως εχει καταλαβει οτι δυσκολα να εβαλε πανω απο 103 ποντους εκτος εδρας με τον Αγορ)
Γνωστος προεδρος: Αλλα εβαλες 115 ρε θηριο!!!
Η συνεχεια ειναι τα γελια του LA-thanou καθως και καποιες λεπτομερειες για το ματς.
Last edited by thanos at 7/18/2011 3:22:29 PM