Dzięki Bulgot za życzenia i porównanie ;) może faktycznie trochę na wyrost, ale być porównanym do nich to już i tak spore uznanie;)
szczerze powiem, że wiedziałem że Hooligan będą mieć przewagę w encie, dlatego liczyłem na HCA, co udało się uzyskać;) zawsze to jakieś wyrównanie szans;) nie ma się co obrażać, ale PO miał trochę łatwiejszę tzn. miał większą przewagę nad pozostałymi drużynami ( bez obrazy i ujmowania nikomu umiejętności, po prostu ma taki skład) niż ja nad drużynami w naszej konfie... Niebieska jest niestety bardziej wyrównana, co z resztą było widać po sezonie regularnym;)
Yester masz rację.. w sumię walczę z obrońcą tytułu, więc tym bardziej powinienem się spiąć... zastanowię się poważnie nad tym pierwszym składem w czwartek:P
Ciekawy jestem na ile to zasłona dymna z Twojej strony, a na ile prawda... bo po tym co piszesz można wywnioskować, że chcesz jeszcze podbić sobie enta przed meczem u siebie i nastawić się na niedzielę:P w każdym bądź razie ja mam ból głowy od wczoraj, jak ustawić skład... coś mi się już klaruje, ale czy dobrze wybiorę okaże się dziś wieczorem;) pierwszy mecz finału jest zawsze najtrudniejszy i niestety przeważnie decydujący ;)
co do nieprzyjaznych koszy... mam nadzieję że nie popsujesz mi statystyk z tego sezonu i nie przegram pierwszego meczu we własnej hali w finale:P