Na całe szczęście tutaj zaczynamy się zgadzać, więc chyba wyjaśnimy sobie to nieporozumienie

Jestem świadom większości twoich argumentów - może nie zwróciłem uwagi na zmiany w twojej drużynie. Dlatego uważam cię za faworyta całego sezonu. Niemniej jednak część z nich (formy na przykład) można uznać za zaniedbania - na tym etapie sezonu nie grają one wielkiej roli, ale można było ich uniknąć i już wczoraj zmniejszyć szanse Bobrów na HCA niemal do zera. (Zresztą, przez takie zaniedbania uważam np. że Kac ma już znacząco mniejsze szanse na wygraną w konfie niż ja lub Bobry).
W każdym razie, nie wyraziłem się w tej kwestii wystarczająco jasno i przez to moja opinia mogła wyglądać na głupią i nieusprawiedlioną.
Co do Pecqueux - ciekawostka fajna, ale na TLu już nic mnie nie zdziwi. Śmiać się zacznę, jak po licytacji jego cena przebije 1,6kk.
Oczywiście zachęcam do wyrażania opinii dt. szans obu zespołów na awans, bo jest szansa, że z tego nieporozumienia wyniknie ciekawa dyskusja na temqt słabych punktów czołowej 4-6-ki ligi.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.