BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Getho

To: manu
This Post:
00
237211.42 in reply to 237211.41
Date: 3/7/2013 10:12:32 AM
Overall Posts Rated:
162162
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μανού..

Ειναι ψηφος ευθύνης για το τι Εθνική θέλεται..

This Post:
11
237211.43 in reply to 237211.38
Date: 3/7/2013 10:37:47 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Εντάξει, μεταξύ μας, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.
Η δομή του παιχνιδιού και το εύρος των προπονήσιμων παικτών στη χώρα μας, δεν αφήνουν περιθώρια για πολλά πράγματα.
Θα παίζουμε look inside με λίγο low post και m2m με λίγη ζώνη και χάνουμε ή κερδίζουμε, μετά το παιχνίδι, όλη η συζήτηση θα είναι οι αγωνιστικές καταστάσεις και η διάθεση που επιλέξαμε.
Απλώς ψάχνουμε τον "τυχερό" που θα ξημεροβραδυάζεται να κυνηγάει τους μάνατζερς, θα πονοκεφαλιάζει στο "διάβασμα" των αντιπάλων και στο τέλος θα απαντάει αν κερδίσαμε ή χάσαμε λόγω διάθεσης ή/και ποιότητας.

Ολα ξεκινάνε από την επομένη του ντραφτ και είναι μια διαδικασία πολλών σεζόν που πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα ένα πλάνο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, είτε από λίγους που θα δημιουργήσουν φάρμες, είτε από πολλούς που θα τους προσελκύσουμε και θα τους κρατήσουμε στο πρόγραμμα προσφέροντας κίνητρα και οφέλη για την αφοσίωση τους.
Το πρώτο είναι παράτυπο, το δεύτερο θέλει κόπο και τρόπο,συλλογικά, εξ ου και δεν επιχειρείται καν, αφού είναι δεδομένο ότι δεν έχει άμεσα(και ατομικά) ανταποδοτικά οφέλη και στην πορεία θα "φάμε σφαλιάρες", μέχρι να εξασφαλίσουμε τα προσδοκώμενα.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη σ'όποιο εκλεγεί.

This Post:
00
237211.44 in reply to 237211.42
Date: 3/7/2013 10:45:34 AM
Overall Posts Rated:
162162
Οντως εχει χαθει κάπως το ενδιαφέρον αλλα θα προσπαθήσουμε απο κοινου με τον Ταπούτο να τραβήξουμε το ενδιαφέρον των χρηστων προς την προπόνηση..

Αυτό που θα κανω εξαρχης εαν εκλεγω θα ειναι μια αξιολόγηση του National pool σε συνδιασμό με τους καλύτερους Ελληνες μανατζερ ωστε να δουμε τι παίκτες εχουμε, τι ερχεται και τι πρέπει να δημιουργήσουμε ωστε να γίνουμε πιο effective σαν Εθνική ομάδα.. Θα προσπαθήσω επίσης να δημιουργηθεί μια επιτροπη με τοπ μανατζερς ωστε να εχει την εποπτεια πανω σε αυτο το θεμα γιατι σημερα μπορει να ειμαι εγω αυριο θα ειναι κάποιος άλλος και δεν γίνεται να καίγονται οι προσπάθειες του προηγούμενου κόουτς..

Συγχατητήρια στο προηγούμενο τιμ για την πολύ καλή δουλειά του εύχομαι ο επόμενος προπονητης να συνεχίσει στον ιδιο τόνο..

This Post:
00
237211.45 in reply to 237211.43
Date: 3/7/2013 10:57:47 AM
Overall Posts Rated:
162162
Φίλε μου θα πρέπει να σου πω το κάθε συστημα παίζεται με 10δες διαφορετικούς τρόπους...
Look inside με look inside μπορεί να εχει μεγάλη διαφορα ως προς τον τρόπο που θα επιλέξεις να επιτεθεις στο καλάθι.. Στο λοου ποστ δεν το συζητώ, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη η γκαμα επιλογών..

Ακριβως γι αυτον τον λογο θα γίνει προσπάθεια (οπως εγραψα παραπάνω) για να φτιάξουμε και διαφορετικους παίχτες και να μεγαλώσει η δεξαμενη επιλογης που σημερα ειναι λιγο μεγαλύτερη των 20 παιχτών..

Η ομοσπονδια σκαουτινγκ της Εθνικης ομαδας που ειχε ξεκινησει απο τον Τυφώνα http://www.buzzerbeater.com/community/fedoverview.aspx?fe...
Οποιος ενδιαφέρεται να βοηθησει στο σκαουτινγκ μπορει να γινει μέλος...
Δυστυχως ειναι μόνο για υποστηρικτές..

This Post:
00
237211.46 in reply to 237211.45
Date: 3/7/2013 11:11:17 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Ευχαριστώ για την απάντηση κόουτς.
Δεν αντιλέγω, αλλά όταν μιλάμε για δεξαμενή επιλογής λίγο μεγαλύτερη από 20 παίκτες, μειώνονται δραστικά και οι τρόποι που θα παίξεις ακόμα κι αυτα τα ένα-δύο συστήματα, που η ίδια δεξαμενή σε "περιορίζει" να παίξεις.

Εκεί είναι και το θέμα μου. Αν και εγώ θα επιλέξω και βάσει εμπειρίας και εξέλιξης της ομάδας του, τον προπονητή που θα ψηφίσω, δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι οποιοσδήποτε και να εκλεγεί, θα έχει περιορισμένα περιθώρια τακτικών ελιγμών, χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος και χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι, επί της ουσίας επ'αυτού.

This Post:
00
237211.47 in reply to 237211.46
Date: 3/7/2013 12:04:22 PM
Overall Posts Rated:
162162
Επειδή γνωρίζω τον Επαναλέον και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ (ειμαστε στον ιδιο ομιλο και μιλάμε μεσω τσατ και π.μ.) ξέρω οτι έχουν φοβερές γνωσεις και ειμαι σιγουρος οτι και με την βοηθεια των Μαμου, Ματσα και αλλων εχουν ξεκινήσει πολλά προτζεκτ απο τους οποίους κάποιοι ειναι κοντα στα επίπεδα της Εθνικής.. ''Πατώντας'' πανω στην δουλεία τους η δεξαμενη παιχτων πιστευω θα αυξηθει αμεσα..
Εχω πολλές ιδέες ως προς την ανάπτυξη παιχτων οχι μονο για να υπάρχει επιλογη περισσοτέρων συστημάτων αλλα και για να γίνει πιο αποδοτικο το παιχνίδι μεσω αυτών.. Θα προσπαθήσουμε να δωσουμε κάποιο κινητρο και για κάποιους μάνατζερ στην δημιουργία ''ειδικων'' παιχτων με σχετικα χαμηλότερα ποτένσιαλ που υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα επαιζαν στην Εθνική.. Επειδη όμως πιθανον να το εχει ξεκινησει το προηγουμενο τιμ δεν θα ηθελα να επεκταθω για την ώρα..

Οσο για το αν τα εσωτερικά συστήματα ειναι κυριαρχικά πιστευω οτι ισχύει για τον απλό λόγο οτι τα σουτ γίνονται κοντά στο καλάθι με μεγαλύτερα ποσοστα ευστοχίας καθως και υπάρχει σαφές πλεονέκτημα στο επιθετικό ριμπάουντ.. Δεν ειναι τυχαίο οτι στο ΒΒΒ αλλα και σχεδόν σε ολα τα κορυφαια συστήματα παίζονται αυτα τα συστήματα.. Επισης το γεγονός οτι η 20αρα περιφερειακή αμυνα είναι αρκετα πιο φθηνη απο οτι η 20αρα εσωτερική βοηθάει..

Το θεμα οπως καταλαβαίνεις δεν ειναι μονο το αγωνιστικό αλλα και το πως θα συνεχιστει η προπονηση των 22+ ωστε το μέλλον αυτης της Εθνικής να πιο λαμπρο στο μέλλον.. Προσωπικά θεωρώ κρίμα να χαθει η δουλειά των προηγούμενων Εθνικών ως προς αυτην την κατευθυνση..Αυτος ειναι και ο λογος που αποφασίσαμε με τον Τυφωνα να φτιάξουμε μια ομάδα ''Εθνικής σωτηρίας'' εν μια νυκτή.. Επίσης υπάρχουν πολλοί που θα βοηθήσουν σε αυτην την προσπάθεια επειδη απλά αγαπάνε την Εθνική.. Τι να πω για τον Τυφώνα ας πούμε που οταν ηταν προπονητης της Εθνικής εγω δεν ειχα ξεκινησει να παίζω.. Ο Μαμουαλντε ας πούμε το ατομο εδω και 10 σεζόν ειναι κοντα και βοηθάει τους πάντες.. Ο Κάτζαμπαρ τα ιδια, ο Μάτσας κ.τ.λ. Πραγματικα για αυτα τα παιδιά αξίζει ενα μεγαλο ευχαριστω καθως δεν είχαν το παραμικρό οφελος αλλα πιστευω οτι ειναι μικρόβιο η ενασχοληση με την Εθνική..

Στο χερι σας ειναι το μέλλον της Εθνικης ευχομαι να κανεται την σωστότερη επιλογή..

Υ.γ. Μιλώντας για παικτες της Εθνικής μιλάμε για συνδιασμό σκιλ 17+..

Last edited by Getho at 3/7/2013 12:20:26 PM

This Post:
00
237211.48 in reply to 237211.47
Date: 3/7/2013 12:44:20 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Επειδή, με τον λίγο καιρό που έχω στο παιχνίδι, συμφωνώ σε όλα όσα λες παραπάνω, γι'αυτό και η απογοήτευση/παράπονο μου.
Καταλαβαίνεις τί εννοώ...βάσει ονομάτων και εξέλιξης τους στο παιχνίδι, είχαμε πάντα ισχυρότατα τεχνικά τιμς, που όμως σχεδόν ποτέ(λόγω των γνωστών προβλημάτων) δεν μπόρεσαν να πάρουν με την Εθνική αυτό που με την εμπειρία, γνώσεις και επιτυχίες με τις ομάδες τους, θα τους "αναλογούσε".

Τέλος πάντων, χαίρομαι που μπαίνετε μπροστά μαζί με τον Τυφώνα και εύχομαι τα καλύτερα σε περίπτωση επιλογή σας. Αναμένω με ενδιαφέρον, τις ιδέες για την ανάπτυξη των παικτών. Είναι ο πλέον κρίσιμος τομέας κατ'εμέ και χρειαζεται να κάνουμε κάτι οπωσδήποτε.

This Post:
00
237211.49 in reply to 237211.48
Date: 3/7/2013 1:14:28 PM
Overall Posts Rated:
162162
Ολες οι μεγάλες εθνικές εχουν επι το πλείστον κορυφαίους μανατζερ στο τιμόνι..

Πιστευω οτι ολοι οι προηγούμενοι κόουτς έκαναν πολύ καλή δουλεια στο χτισιμο παικτών ωστε και το +20 national pool τωρα είναι επίτευγμα σε σχέση με προηγουμενες σεζόν.. Πάμε μπροστα βημα βημα ετσι το βλέπω εγω.. Επίσης πολυ σημαντικό ειναι η συνεργασια των χρηστων ως προς την προσοχη των καταστάσεων και την διάθεση να προπονήσουν αποτελεσματικά.. Καθως και τυχη, πρόγραμμα παιζουν επισης τον ρόλο τους..

Ελπίζω να βγει κάποιος απο αυτους να σου απαντησει πιο αναλυτικά...

Last edited by Getho at 3/7/2013 1:21:53 PM

This Post:
00
237211.50 in reply to 237211.48
Date: 3/7/2013 1:36:02 PM
Overall Posts Rated:
231231
Καλησπέρα και από μένα!

Διαβάζω ειλικρινά με χαρά ορισμένα post από χρήστες όπως ο maddog και ο legend που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και με βρίσκουν σύμφωνο 1000% (το παραπάνω 0 μπήκε επι τούτου)

Πράγματι έχουμε φτάσει στο σημείο που ένας έμπειρος μάνατζερ με έναν λιγότερο έμπειρο μάνατζερ θα προσφέρουν τις ίδιες νίκες/ήττες, άντε +-1

Τι να βάλει ο Μάτσας ξανά με τον Μαμού και με τον Δον παρέα (βάσει αποτελεσμάτων και διάρκειας οι 3 πιο πετυχημένοι Έλληνες manager και σωστοί άνθρωποι πάνω απ' όλα)

Τι να βάλει ο Νεκτάριος, που είναι μακράν ο πιο "τεχικά καταρτισμένος" στον τομέα της κατανόησης της μηχανής και 2 επίπεδα πάνω από τον επόμενο.

Τι να βάλει ο χ, ψ μάνατζερ μίας χαμηλής κατηγορίας, που θα έχει τη διάθεση, αλλά όχι την εμπειρία.

Ένα και το αυτό αποδεδειγμένα στο δια ταύτα!

Οπότε η επιλογή μου για φέτος θα είναι καθαρά βάσει προσωπικών κριτιρίων.

Ο Getho είναι ηλεκτρονικός φίλος (δεν έχω καταφέρει να τον γνωρίσω ακόμη), αλλά είναι σωστό παιδί και τον συμπαθώ πολύ.

Ο Τυφώνας δε είναι απίστευτος άνθρωπος και χαρακτήρας. Λυπάμαι που μας χωρίζουν ορισμένες 10ετίες και μερικές 100άδες χλμ, αλλιώς θα ήταν τιμή μου να ήταν φίλος και παρέα μου.

Η ανάληψη της Εθνικής είναι πράγματι ευθύνη και όλα τα παιδιά που γράψανε εδώ δείχνουν πως τους ενδιαφέρει άλλους πολύ, άλλους λιγότερο, αλλά σίγουρα περισσότερο από τους λοιπούς 10 υποψηφίους που απλά έκαναν ένα κλικ με περίσσιο "θάρρος".

Προσωπικά σας συμβουλεύω να διαλέξετε εκείνον τον μάνατζερ που γουστάρετε πιο πολύ σαν άτομο και χαίρεστε να παίζετε ββ μαζί του κι όχι μόνο.

Από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες, η προαναφερθείσα μου είναι μακράν για μένα η πιο "γουστόζικη"

Καλή επιτυχία να έχετε κύριοι. Καλό σας βράδυ.

This Post:
00
237211.51 in reply to 237211.50
Date: 3/7/2013 3:40:39 PM
Overall Posts Rated:
162162
Γιάννη προφανώς εννοείς οτι δεν εχουμε τους παίκτες να κοιταξουμε στα ματια τις αντίπαλες Εθνικές..
Δεν εχω λόγω να διαφωνήσω μια και εσύ τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα..

Εμένα αυτο που με φοβίζει είναι να μην δουμε εκτρώματα λόγω απειρίας τα επόμενα χρόνια και απο τους Κωστάκη, Παπαντωνίου γυρίσουμε στους Πολυμενάκους...

Πάντως (για να δουμε την αλήθεια καταματα) ο μόνος δρόμος είναι να βρεθούν 20-30 ''τρελοι'' οι οποίοι θα θυσιάσουν εξολοκλήρου την αγωνιστική πορεία της ομάδας τους ωστε να φτιάξουμε 20 τερατα και να είμαστε πραγματικά ανταγωνιστικοί.. Το ιδιο που γίνεται δηλαδη σε όλες τις χώρες που ανεβαίνουν στο βάθρο..

Υπάρχουν άτομα με τέτοια διάθεση ?

Αν βρεθούν υπάρχει η τεχνογνωσία να παλέψουμε επι ισοις οροις στο μέλλον..

Ουτως η άλλως δεν θα παίξουμε ολοι Α1, ειμαστε 2χιλιάδες άτομα και υπάρχουν μονο 16 θέσεις..

Message deleted
Advertisement