BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > IZBORNA DEBATA

IZBORNA DEBATA (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191322.42 in reply to 191322.41
Date: 7/27/2011 6:14:49 PM
Overall Posts Rated:
88
ma ne trosi energiju zajedno sa svojim PR managerom na raspravu o udomljavanju reprezentativaca....prije 2 mjeseca sam potegao to pitanje tocnije zasto bi se bilo koji manager iz nize lige "morao" ili "trebao" žrtvovati tj jos točnije ako ga ne zele vise trenirati zasto bi ga morali prodati po trzisnim cijenama a ne po vecim jednostavno su ignorirali moje pitanje...
rekao sam da im je puna usta nase repke ali zrtve hebiga nebi bas....

From: kuki29

This Post:
00
191322.43 in reply to 191322.42
Date: 7/28/2011 2:48:07 AM
Overall Posts Rated:
141141
za udomljavanje reprezentativaca s plaćom iznad 200-250k nema puno kandidata jer s takvim igračem je teško složiti ekipu za naslov u prvoj ligi.
takve uzimaju uglavnom oni koji ne pucaju na naslov ili im je igra pomalo dosadila pa traže nove izazove, kao Kasie, Styx ili moja malenkost ili se pak okrenu samo treniranju klinaca.

kupiti reprezentativce s plaćom od 150k ne bi bio problem, to bi svako potegnuo, ali takvih je sve manje jer brzo dolaze bolji igrači

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
11
191322.44 in reply to 191322.43
Date: 7/28/2011 3:12:35 AM
Overall Posts Rated:
13811381
takve uzimaju uglavnom oni koji ne pucaju na naslov ili im je igra pomalo dosadila pa traže nove izazove, kao Kasie, Styx ili moja malenkost ili se pak okrenu samo treniranju klinaca.

Ništa od toga ne stoji za mene, ja u pravilu samo kradem bogu dane))

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
191322.45 in reply to 191322.42
Date: 7/28/2011 7:48:31 AM
Overall Posts Rated:
22452245
pa ja nisam ni jednom rječju spomenuo udomljavanje.....za to bi ko i sve veće repke trebali imati ...uzgojne centre...koji će se samo o njima brinuti....koji će ih tetošiti...znam da je to zabranjeno...ali trebalo bi i to napraviti....po ugledu na ostale repke...

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Kivan
This Post:
00
191322.46 in reply to 191322.45
Date: 7/30/2011 3:15:49 PM
Overall Posts Rated:
3838
mislim da kao sto vjerojatno svi ocekujete, dajem svoj glas Treantu.

Mislim da vodit momcad sa jakim igracima i sa slabim igracima nije ista stvar. Drukcije se taktizira i postavlja momcad, ko sto se vidi na primjeru Ceskog izbornika. Vrhunski sa klubom i vrhunski sa repkom.

Koliko se tu mislilo da smo elitisti ili zatvoreni klan, mislim da izvrsnost sa klubom ipak daje neki kredibilitet kandidatu, a to dal to ima veze sa kad je ko poceo igrat, mislim da i ne toliko, ko sto se vidi na primjeru KK Bobo.

Uglavnom, my vote goes to Treant, a kad starosta udje u prvu i dobije malo iskustva u ligi di svatko svakoga moze pobjediti, i di je taktika odmaranja igraca i kombiniranja sa entom najbitnija, onda ce i on dobit moj glas ako se kandidira ;)

From: biro

This Post:
00
191322.47 in reply to 191322.46
Date: 7/30/2011 4:53:27 PM
Overall Posts Rated:
222222
Dosta podržavam makar mislim da niti imati prvoligaški klub ne znači imati dovoljno iskustva za repku. Nitko nema dovoljno iskustva za repku osim možda chodahita... Treba vjerovatno 1 mandat da se bar neke stvari pohvataju, al ent je defnitivno najbitnija stvar kod repke :)

This Post:
00
191322.48 in reply to 191322.46
Date: 7/30/2011 5:03:42 PM
Overall Posts Rated:
22452245
mislim da kao sto vjerojatno svi ocekujete, dajem svoj glas Treantu.

Mislim da vodit momcad sa jakim igracima i sa slabim igracima nije ista stvar. Drukcije se taktizira i postavlja momcad, ko sto se vidi na primjeru Ceskog izbornika. Vrhunski sa klubom i vrhunski sa repkom.

Koliko se tu mislilo da smo elitisti ili zatvoreni klan, mislim da izvrsnost sa klubom ipak daje neki kredibilitet kandidatu, a to dal to ima veze sa kad je ko poceo igrat, mislim da i ne toliko, ko sto se vidi na primjeru KK Bobo.

Uglavnom, my vote goes to Treant, a kad starosta udje u prvu i dobije malo iskustva u ligi di svatko svakoga moze pobjediti, i di je taktika odmaranja igraca i kombiniranja sa entom najbitnija, onda ce i on dobit moj glas ako se kandidira ;)

tako je ali baš stoga da bi starosta dobil na iskustvu ja ga podržavam....jer mislim da bu on uz svoj strućni stožer postigao rezultat vrijedan divljenja...i vas nevjernih toma ..koji vjerujete samo vama prvoligašima:::::)))))))))))

i neću boldati više...he he..:::))

glasom za starostu...glasate za promjene ..a promjene su svakako dobrodošle..:::)))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!