BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הצעירה בעונה ה-16

הנבחרת הצעירה בעונה ה-16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
182816.42 in reply to 182816.31
Date: 5/30/2011 7:07:51 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
Bonjour à tous et bienvenue pour ce cinquième match de la première des championnats d’Europe ! Nous sommes invaincus et nos adversaires du jour également, avec un total de quatre victoires pour aucune défaite. Autant être clair : une victoire nous propulserait vers la seconde phase et augmenterait grandement nos chances de terminer premier (et ainsi d’éviter a priori de gros adversaires…). Qu’en pense le professeur ? Professeur… ?

« Hum, désolé, j'étais en vacances. D'ailleurs, je vous conseille les hotels de New York, ils sont... distrayants.

Bref, reprenons cette semaine les analyses de nos adversaires via le profil d'un de leur héros les plus connus... ou pas.
Le problème avec nos adversaires du jour, c'est qu'ils ont pléthores de héros, tous plus connus les uns que les autres. Donc, qui analyser ?
Moïse serait parfait si on avait une équipe de water-polo, David pour du base-ball, Noé d'aviron... Finalement, après un tour dans les vestiaires français après le dernier match, je me suis dit qu'il n'était pas sans bruit, sans son. Donc on va causer de Samson !

Samson, c'est le beatnik qui chantait :
"Ma mère m'a dit Samson fais-toi couper les cheveux
Je lui ai dit, ma mère, dans vingt ans si tu veux.
Je ne les garde pas pour me faire remarquer,
Ni parce qu'je trouve ça beau mais parce que ça me plaît."
Et bien, au final, il s'est bien fait couper les cheveux par une égyptienne qui chantait Gigi l'amoroso, cette décadence !

Mais c'est pas ça le plus intéressant parce que j'ai vérifié, les joueurs israéliens ont le crane aussi touffu que le Golgotha un jour sans crucifixion.
Avant de se faire tondre, il faut savoir que Samson se battait contre les philistins. Il en aurait tué une petite cohorte de mille avec... une mâchoire d’âne.

Les bleuets, un conseil : mettez des barbelés à l'entrée de la salle, les ânes n'entreront pas et vous serez tranquilles. »

Effectivement, tout cela semble… pertinent.

La tactique

Beaucoup de réflexions, de travail, d’analyse (merci au staff pour son suivi des équipes adverses)… Dans un premier temps, je m’attendais à une attaque extérieure de la part des Israéliens, un bon full exté des maisons ! Mais leurs formes semblent tendre vers le contraire : une pléiade d’intérieurs à compétent forme, alors que les extérieurs ont tous baissé. Je ne vois pas les Israéliens oser la 3-2 alors que nous avons joué deux fois neutres et deux fois intérieurs. Nous attaquerons donc à l’extérieur en misant sur une homme à homme adverse. La question de l’AS et de notre défense se pose… Etant donné nos formes, j’ai choisi de repositionner un arrière en AS mais de conserver une homme à homme pour rester solide au rebond et en défense si full inté en face. Si victoire il y a, elle sera le fruit de la tactique, ce qui est tout aussi valable pour la défaite…

La composition

A la mène, il n’est pas au top de sa forme, mais c’est notre top exté malgré tout : Jean-Pierre Dehedin se chargera de distiller le jeu. L’inamovible Bruno Jeanne prendra place sur le banc mais sera un back-up de luxe.

A l’arrière, Frédéric Lelu prend du galon. Décevant contre la Bosnie, il meure d’envie de se rattraper et de faire parler la poudre. Derrière, j’ai choisi de mettre remplaçant Brian Etienne pour bénéficier de sa polyvalence.

En AS, c’est Arthur Vaisse qui aura la lourde tâche de joueur à un poste inhabituel. Derrière, malgré sa forme contrastée, Mickaël Sanchez fera souffler Arthur si besoin.

En ailier fort, notre bon vieux Adrien Aubertin tiendra cette partie de la raquette. Derrière, j’attends des progrès de la part d’Enzo Calmon.

En pivot, prions pour que Samuel Bianchi conserver ses statistiques de feu ! Fabien Guillemin sera là pour planter quelques dunks et défendre sur les brutes israéliennes.

Nos réservistes seront Nicolas Rabaud et Shafiq Delhoum.

Allez les Bleuets ! Mazel tof ;)!

תדריך המאמן הצרפתי.
אם למישהו יש 2 דקות זמן פנוי שיתרגם את זה בגוגל.
הוא התחיל לספר

This Post:
00
182816.43 in reply to 182816.42
Date: 5/30/2011 10:59:22 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אל תנסו להבין שום דבר. סימנתי בקו נטוי את החלק הלא ברור בכלל שיש סיכוי שהוא שם רק כדי שיהיה קשה לתרגם, או שהם פשוט עם הרבה בדיחות פרטיות לא ברורות בכלל. בבולד מסומנים דברים מצחיקים במיוחד והדברים שאני הוספתי בסוף. ארבל.

שלום וברוכים הבאים למשחק החמישי של הסיבוב הראשון באליפות אירופה! אנחנו ללא הפסד והיריבים שלנו היום גם כן עם סה"כ ארבעה ניצחונות וללא הפסדים. עם זאת, שיהיה ברור: ניצחון יניע אותנו לשלב השני ויגדיל מאוד את הסיכוי שלנו למקום הראשון (ובכך למנוע מראש יריבים גדולים ...). מה עושה, פרופסור? פרופסור ...???י

"אממ, מצטער, הייתי בחופשה. יתר על כן, אני מייעץ לך מלונות בניו יורק, הם ... מסיח.

בקיצור, השבוע לחדש את הניתוח של היריבים שלנו דרך פרופיל של אחד הגיבור המפורסם ביותר שלהם ... או לא.
הבעיה עם מתנגדי שלנו היום היא שיש להם שפע של גיבורים, כל המפורסמים יותר אחד את השני. אז מי לנתח?
משה יהיה מושלם אם היה לנו כדור מים הקבוצה, קבוצת הבייסבול של דוד, חתירה נח ... לבסוף, אחרי הליכה בחדר ההלבשה הצרפתי לאחר המשחק האחרון, אמרתי לעצמי שזה לא היה בלי רעש, בלי קול. אז נצטרך לגרום של שמשון!

שמשון, ביטניק ששרו:
"אמי סיפרה לי כי שמשון לעצמך תספורת
סיפרתי לאמא שלי, בעוד עשרים שנה אם אתה רוצה.
לא אכפת לי כדי לקבל תשומת לב,
ולא בגלל qu'je למצוא אותו יפה, אבל בגלל שאני אוהב את זה. "
ובכן, בסופו של דבר, הוא היה צריך לגזור את השיער שלו על ידי מצרי ששרו גיגי L'Amoroso, את הניוון!

אבל זה לא הכי מעניין, כי בדקתי, השחקנים הישראלים הם גם הגולגולת העבה כי יום בלי צליבתו גולגותא.
לפני מכסח, יצוין כי שמשון נלחם נגד הפלישתים. הוא היה הורג את הדור קטן עם אלף ... לסת של חמור.

אוכמניות, טיפ: לשים תיל בכניסה של החדר, חמורים לא, ואתה תהיה שקט. "

כן, הכל נראה ... המתאים.

טקטיקה

מחשבות רבות, עבודה, ניתוח (תודה לצוות על מעקב של קבוצות מנוגדות) ... בהתחלה, הייתי מצפה התקפה מבחוץ של הישראלים, בתים טוב מלא חיצוני! אבל הטפסים שלהם נראה נוטים לכיוון ההפוך: מספר עצום של סמכות השיפוט המקומית בכל צורה, תוך לחיצוניות יש ירידה בכל. אני לא רואה את הישראלים מעזים 3-2 כאשר שיחקנו פעמיים ופעמיים פנים ניטרלית. אז נתקוף מחוץ לבניין על היריבה גבר לגבר. הנושא של SA ו ההגנה שלנו עולה ... בהתחשב הטפסים שלנו, בחרתי למקם כפי האחורי, אבל לשמור על גבר לגבר להישאר מוצק rebounding וההגנה אם מעוניינים הפנים מלא. אם אין ניצחון, זה יהיה תוצאה של הטקטיקה, אשר תקף באותה מידה עבור להביס את ...

הרכב

ב מוביל, הוא לא בצורת העליון, אבל זה עדיין שלנו העליונה החיצונית: ז 'אן פייר
Dehedin
להיות אחראים זיקוק התנהגות טובה את המשחק של ז' אן ברונו יהיה לשבת על הספסל, אבל יחזור יוקרה
-up.

בחלק האחורי, פרדריק
Lelu
לוקח תחרה. מאכזב נגד בוסניה הוא גוסס כדי להתעדכן ולדבר האבקה
מאחורי, בחרתי להחליף את בריאן אטיין ליהנות צדדיות שלה.

בתור, הוא ארתור
Vaisse
להיות משימה מרתיעה של שחקן פוסט כדי דופן. מאחורי, למרות טופס מעורב שלה, מיקי ארתור סאנצ יתפוצץ אם יהיה צורך.

בשנת הכוח קדימה
, שנערך הישן והטוב אדריאן
Aubertin
את החלק הזה של המחבט. מאחורי, אני מצפה להתקדמות מצד אנזו
Calmon.

בשנת להתפלל מרכזי כי סמואל ביאנקי לשמור על הסטטיסטיקה של האש! פביאן
Guillemin
יהיה שם כדי לשתול
dunks
כמה ולהגן על ברוטו הישראלי.

המילואימניקים שלנו הם ניקולה
Rabaud,
ואת שפיק
Delhoum.

עבור אוכמניות! תוף מזל:)!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קןרע מצחוק.
אהבתי במיוחד את הקטע של גבר לגבר כהגנה אישית. מת על התרגום של גוגל.

אני מקווה שזה עזר, למרות שאני בספק חחח. הטקטיקה דווקא סבירה לפענוח אבל הפירוט על השחקנים פשוט הזוי. מה זה לעזאזל "לוקח תחרה"??????????

עבור אוכמניות! תוף מזל:)!

Last edited by Arbelon at 5/30/2011 11:15:10 PM

From: ron1243

This Post:
00
182816.44 in reply to 182816.43
Date: 5/30/2011 11:49:53 PM
Overall Posts Rated:
100100
זה צרפתית, שפה שנלמדת בכל מיני מקומות בארץ...
אולי יש לנו מישהו בפורום דובר צרפתית שיוכל לתרגם אפילו בקצרה...

From: Ori

This Post:
00
182816.45 in reply to 182816.43
Date: 5/31/2011 3:43:56 AM
Hapoel Katamon
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
לוקח תחרה. מאכזב נגד בוסניה הוא גוסס כדי להתעדכן ולדבר האבקה

התרגום של תחרה לא מדוייק, הכוונה למדים, כלומר השחקן מתלבש למשחק
הבעיה עם גוגל שזה מתרגם קודם לאנגלית ואז לעברית, אז יש כמה דברים שיוצאים מגוחכים, למשל:
עבור אוכמניות=Go Blueberries
שאני מניח שזה כינוי לנבחרת הצרפתית, אבל אין ספק שהמאמן הצרפתי מאוד יצירתי בייחוד עם כל הקטע של שמשון

This Post:
00
182816.46 in reply to 182816.1
Date: 5/31/2011 7:44:42 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
מאמנים שמחזיקים שחקני נבחרת וקוראים את ההודעה אני מבקש לשמור על דקות משחק השבוע בלי חריגות מיותרות.
חשוב מאוד לשמור על השחקנים בכושר,דבר שישפיע לטובה קודם כל על הקבוצה האישית שלכם.

This Post:
00
182816.47 in reply to 182816.46
Date: 5/31/2011 9:24:40 AM
Overall Posts Rated:
00
אחי אני חדש בנושא וכל זה.... באיזה טורניר אנחנו מתחרים כרגע?

This Post:
00
182816.48 in reply to 182816.47
Date: 5/31/2011 10:02:14 AM
Overall Posts Rated:
100100
אנחנו מתחרים באליפות אירופה.
לאחר השלב הנוכחי, במידה ונעלה (2 הראשונות עולות), אם אני זוכר נכון, יבנו 2 בתים של 6 קבוצות בכל בית וכל קבוצה תשחק נגד הבית שלה.
לאחר מכן, 2 הראשונות בכל בית יעלו לפיינל פור, שבסופו תיקבע אלופת אירופה.
ארבעת הקבוצות שעולות לפיינל פור ישתתפו באליפות העולם בעונה הבאה, ואלו שסיימו במקום השלישי בבתים המאוחרים יכנסו לטורניר הזדמנות אחרונה.
הקבוצות שלא יעלו ישתתפו בטורניר התנחומים (שכרגע הבוגרת נמצאת בו) ויתמודדו על אירוח אליפות אירופה הבאה.

(זה הכל ממה שאני זוכר ויכול להיות שיש לי טעויות קטנות. אם יש, תקנו אותי)

This Post:
00
182816.49 in reply to 182816.48
Date: 6/1/2011 4:00:53 PM
Overall Posts Rated:
66
מה היה מיקום השיא שלנו?

This Post:
11
182816.50 in reply to 182816.49
Date: 6/1/2011 5:20:45 PM
Overall Posts Rated:
343343
מיקום השיא היה ראשון בעולם זה היה בעונה לאחר שלקחנו את אליפות אירופה ומקום שני באליפות העולם

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
182816.51 in reply to 182816.50
Date: 6/2/2011 10:21:23 AM
Overall Posts Rated:
66
ראשונים בעולם ישראל כבר הייתה?
מתי?
איזה עונה?
בבוגרת מה השיא?

This Post:
00
182816.52 in reply to 182816.51
Date: 6/2/2011 11:18:06 AM
Overall Posts Rated:
100100
הוא אמר לך- כשזכינו באליפות אירופה ובעונה שאחרי הגענו לגמר אליפות העולם.
לדעתי זה היה בערך בעונה 13 או אולי לפני אפילו.

Advertisement