BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181328.416 in reply to 181328.409
Date: 7/13/2011 5:46:57 PM
Overall Posts Rated:
4141
Επίσης, έχω πληροφορίες ότι κάποιος ψηφοφόρος άλλαξε ψήφο τελευταία στιγμή υπέρ του παίκτη του Γιώργου, καθώς έλαβε κούριερ με αρκετά κιλά ρακί απο Ρέθυμνο μεριά.

Η διαφορά στην ψηφοφορία ήταν όντως μικρή και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, από ρακές, μυζήθρες μέχρι και κάτι φυτά από Μυλοπόταμο στείλαμε...!Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να ψηφίζουμε και εμείς MVP, όχι παίκτη της ομάδας μας, και να αποτελεί πχ το 50% της ψηφοφορίας! Θα γίνει πιο διαδραστικό το παιχνίδι, τι λέτε?

Θα του μεταφερω τα λογια σας κυριε Γιωργο για να ειναι ενημερος το Σαββατο!!!

Όπως δεν θέλετε να εκνευρίσετε τον Μπαλματσέντα κύριε Θάνο, έτσι και εγώ σέβομαι τον Κολλιόπουλο και δεν προκαλώ περαιτέρω, αντε μην δούμε κανα κοιτα μέσα VS τρέξε και σούταρε και όποιος επιβιώσει! ;-)

Δεν θελω να γινω μαντης κακων αλλα προβλεπω τραυματισμο κολιοπουλου για 2 βδομαδες το σαββατο κ νικη 20+ για τν γιωργο.....μα δεν ειναι δυνατον ρε θανο να κλεινει τοσες σεζον στην ομαδα σου...ξενεραααα!

Ενδιαφέρον σενάριο αυτό Κώστα, πες μου τι χρειάζεται να στείλω σε ποιον για να δρομολογηθεί! :-) Πάντως και εγώ έχω παίκτη, τον Κουφοντίνα τον...μαύρο Ελληνάρα (8134898) , που είναι ανάλογο αριθμό σεζόν στην ομάδα...

Last edited by fireblaze at 7/13/2011 6:00:41 PM

This Post:
00
181328.417 in reply to 181328.416
Date: 7/13/2011 7:00:07 PM
Overall Posts Rated:
272272
Θα του μεταφερω τα λογια σας κυριε Γιωργο για να ειναι ενημερος το Σαββατο!!!

Όπως δεν θέλετε να εκνευρίσετε τον Μπαλματσέντα κύριε Θάνο, έτσι και εγώ σέβομαι τον Κολλιόπουλο και δεν προκαλώ περαιτέρω, αντε μην δούμε κανα κοιτα μέσα VS τρέξε και σούταρε και όποιος επιβιώσει! ;-)

Καλως....Μου φαινεται δικαιο. Δεν λεω τιποτα. Αν θελει να δει φως οπως ειπες, ας παιξει απο μονος του.

Message deleted
From: Lamiotis

This Post:
00
181328.419 in reply to 181328.418
Date: 7/13/2011 7:21:31 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
koimhsou vre apo thn nusta stelneis dipla minimata.xaxaxaxa

From: thanos

This Post:
00
181328.420 in reply to 181328.419
Date: 7/13/2011 8:06:10 PM
Overall Posts Rated:
272272
χαχαχα οντως τωρα το ειδα....Πηγα για μπαλα και βγηκα off.

This Post:
00
181328.421 in reply to 181328.420
Date: 7/18/2011 6:56:31 AM
Overall Posts Rated:
4141
Συγχαρητήρια σε Ρίνο και Αυτοκράτορα για την προκριση τους στο τελικό, μάλλον ήταν οι πιο έτοιμες ομάδες για το μεγάλο βήμα προς τα πάνω...

Στο δικό μου μάτς, η ανεξήγητη αστοχία στα τρίποντα και μάλλον η λανθασμένη επιλογή συστήματος έδωσαν το μάτς άνετα στον Θάνο, δεν περίμενα τέτοιο πάρτι στα 3 πρώτα δωδεκάλεπτα, κάτι πήγε να γίνει στο τέταρτο μειώνοντας στους 7, αλλά τελικά το θαύμα δεν ολοκληρώθηκε...Μπορεί να μην πηγαίναμε για άνοδο, αλλά η πικρία παραμένει, παρακαλώ να σταλούν εσπευσμένα τα κοριτσια του Αυτοκρατορα προς παρηγορια! :-)

Ο Ρίνο από την άλλη δεν είχε για 2η φορά μεγάλη αντίσταση από τους μπλε αντιπάλους, αυτό πιστεύω θα του δώσει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στον Θάνο που ίσως να ισοστασθμιστεί με το μειονεκτημα έδρας! Μάλλον εφτασε η ώρα να επανέλθει στην ΙΙ, κοιτα μέσα εναντίον τρέξε και σούταρε και όποιος επιβιώσει!

Στα play-out, o έτερος Κρητικός παρέμεινε στην κατηγορία και στο άλλο ζευγάρι μάλλον έπαιξαν με χαλαρή διάθεση και οι δύο, οπότε αύριο θα έχει μεγάλο ντέρμπι, θα πάω με Πολύκαστρο λόγω έδρας και μόνο...

This Post:
00
181328.422 in reply to 181328.421
Date: 7/18/2011 2:04:53 PM
Overall Posts Rated:
272272
Να 'σαι καλα Γιωργο!!! Ελειπα 3ημερο Χαλκιδικη και δεν μπορεσα να δω το ματς. Τα κοριτσια θα σου τα στειλω αμεσως μετα τους τελικους!!!! Μια 12αδα μονο για σενα!!!!

From: Evzonas

This Post:
11
181328.423 in reply to 181328.422
Date: 7/18/2011 2:56:50 PM
Overall Posts Rated:
100100
Περιεργες καταστασεις στην ομαδα του Αυτοκρατορα λιγο πριν τους τελικους. την ωρα που η ομαδα εδινε μαχη ο προεδρος-LA-υπερδιαχειριστης-σουπερ μεταφραστης-γκουρου του στοιχηματος Θανος...βρισκοταν 3ημερο στη Χαλκιδικη οπου εκανε τα μπανια του παρεα με αιθεριες υπαρξεις!!Το αγαπημενο του παιδι και αρχηγος(Κολιοπουλος) εσπευσε να καθησυχασει τον κοσμο δηλωνοντας..."Ο προεδρος μας ειχε αναγκη απο ξεκουραση!καλα εκανε!Εξαλλου πριν τον αγωνα μας ενθαρρυνε μεσω βιντεοκλησης"
Στον αντιποδα ομως υπηρξε παιχτης(το ονομα του δεν θα γινει γνωστο για ευνοητους λογους) που ειπε σε off the record συζητηση.."Αν δεν ανεβω φετος Α2...θα αλλαξω στρατοπεδο.θελω εναν προεδρο με οραμα που να βαζει την ομαδα πανω απολα!εναν προεδρο σαν τον Κωστα απτα Τσιταχ πχ..." (η νοημοσυνη του εν λογω παιχτη σιγουρα δεν ειναι απτις υψηλοτερες)

From: thanos

This Post:
00
181328.424 in reply to 181328.423
Date: 7/18/2011 3:21:38 PM
Overall Posts Rated:
272272
χαχαχαχα....τελειοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
Ειναι αληθεια οτι προτιμησα να παω στο πρωτο ποδι Χαλκιδικης για κυνηγι κοριτσιων απο τη Σερβια(ακους Κωστακη??) και να λειπω απο το γηπεδο του μακρυνου Ρεθυμνου, οπου η ομαδα μου θα εδινε αγωνα ζωης ή θανατου. Ο αρχηγος και αγαπημενο μου παιδι Δακης Κολλιοπουλος με καθησυχασε και ειπε πως θα κρατησει αυτος με αυστηροτητα τις ισορροπιες στα αποδυτηρια, προκειμενου να ερθει η νικη. Εκανε μεγαλη εμφανιση ο παιχταρας μου!!!!

Υ.Γ.1. Δεκτοι ολοι οι τιτλοι που μου δινεις Ανδρεα!!! Σωστο και το μικρο γραμμα "π" στη λεξη προεδρος. Το κεφαλαιο ειναι μονο για εναν, ο οποιος ειναι και ο πραγματικος γκουρου του στοιχηματος. Εγω παιζω σπανια στοιχημα, απλα παρακολουθω λιγο-πολυ. Εκτος αν εννοεις το στοιχημα του buzzerbeater. Και παλι ομως παρακαλω να μην με μπλεκετε σε σκανδαλα και βρωμιες αλλων Προεδρων.

Υ.Γ.2. Θα κινησω γη και ουρανο για να μαθω ποιο "καλοπαιδο" της ομαδας μου εθεσε βετο και ειπε οτι αν δεν ανεβει Α2 θα φυγει. Θελει για προεδρο τον Κωστακη?? Μονο και μονο για αυτο θα φυγει μετα τους τελικους, ακομα κι αν η ομαδα ανεβει στην Α2. Πρεπει να ειναι πολυ βλακας αυτος ο παιχτης, αφου ενω θελει να παιξει Α2 δεν βλεπει οτι ο Κωστακης θα παιζει ΙΙΙ. Τι να πω....

Υ.Γ.3. Φημες λενε οτι ο προεδρος του Αυτοκρατορα κοιταξε το ρολοι του στην παραλια κατα τις 6 παρα το Σαββατο οταν ηταν σε γνωστο beach bar της Χαλκιδικης. Ενω ως τοτε ειχε στο νου του τον αγωνα του Ρεθυμνου, μετα ξεχαστηκε και ξαφνικα το θυμηθηκε κατα τις 9 το βραδυ, οταν πια ειχε γυρισει απο την παραλια και ελαβε κληση απο αλλο γνωστο προεδρο του III.14. Ενα αποσπασμα του διαλογου ακολουθει:
LA-thanos: Ελα ρε, το ξεχασα τελειως το ματς. Τι εγινε??? (εντρομος)
Γνωστος προεδρος: Ασε κι εγω, για αυτο δεν σε πηρα νωριτερα.
LA-thanos: Τι εκανα?
Γνωστος προεδρος: Ενα θα σου πω....Εφαγες 103...
LA-thanos: Ωωωχχχ......Πολλοι ειναι....
Γνωστος προεδρος: (παυση....)
LA-thanos: (η απογοητευση φαινεται στο προσωπο του καθως εχει καταλαβει οτι δυσκολα να εβαλε πανω απο 103 ποντους εκτος εδρας με τον Αγορ)
Γνωστος προεδρος: Αλλα εβαλες 115 ρε θηριο!!!

Η συνεχεια ειναι τα γελια του LA-thanou καθως και καποιες λεπτομερειες για το ματς.

Last edited by thanos at 7/18/2011 3:22:29 PM

This Post:
00
181328.425 in reply to 181328.424
Date: 7/18/2011 4:22:38 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Με την ευκαιρια, αφου ο Ανδρεας φαινεται πως λατρευει τους ελληνικους ορους των διαφορων ηλεκτρονικων εργαλειων που χρησιμοποιουμε καθημερινα, αλλα και επειδη ο γνωστος προεδρος κρατα επαφη και με μενα, εχω να πω τα εξης.

Ο γνωστος προεδρος αφησε μηνυμα στον παρασυνδρομητικο κλησηδεκτη μου.

Οποιος βρει τι ειναι το 2ο, και οχι ποιος ειναι ο προεδρος, κερδιζει μια κοπελα απο τη Βενεζουελα που εχουμε εγω και ο Ανδρεας για ειδικες περιπτωσεις, προσφορα του Ουγκο. :P

This Post:
00
181328.426 in reply to 181328.425
Date: 7/19/2011 11:36:08 AM
Overall Posts Rated:
100100
το θεμα δεν ειναι τι ειναι το δευτερο αλλα πως καταφερε ο Προεδρος να αφησει μηνυμα (και) εκει...
Θανο ακομα και στις δικες μου ανακοινωσεις οταν αναφερομαι σε μενα το π ειναι παντα μικρο...!Μονο Ενας αναφερεται παντα με Π κεφαλαιο...!ας μη λεμε ονοματα...τον ξερουν και σαν αρχοντα της διαπλοκης...
επισης,αυτη τη φραση "ρε θηριο" καπου την εχω ακουσει και εγω μου φαινεται...απτο ιδιο ατομο!πρεπει να προσεχουμε τις παρεες μας.

Advertisement