Dobri moj Bošnjo,ne bi trebalo da u ovakvom kontekstu spominješ ostala dva konstitutivna naroda u ovoj lijepoj našoj dejtonskoj kreaturi ;)
Siguran sam i da je ovaj tvoj pozdrav upućen samo pripadnicima 1 od 3 konstitutivna naroda u BiH,ispravi me ako grešim... ;))
Prijatelju moj, s brdovitog Balkana ... Sad ću te ispraviti :).
Nije moj post niti nacionalistički, niti separistički, nego prost za svaku glavu. Miroslava Krležu i dalje veličaju kao velikog čovjeka, velikog uma a opalio je šamar na samosvijest svim gore navedenim.
Kako sam već rekao, nije moj post pozdrav niti jednom narodu niti neki povod i "huškanje" na nešto, ne mogu ja biti taj koji će ga u nečijoj percepciji oblikovati, ALI
- ono što mogu reći, jeste to da se mnogi pozivaju na taj isti Dayton u ovakvim situacijama, a svaku drugu priliku koriste za javne nacionalističke pokliče i separističke motive.
Uvijek sam prvi u redu kad je bratstvo i jedinstvo u pitanju, ali kada mi neko kaže da se veseli porazu BiH, kad radi sve da bi uništio sve bosansko i to javno iznosi kao pojedinci ovdje, onda nek ne očekuje neko milovanje ovdje ;).
I baš zbog toga, kao što je neko rekao, "da imaju drugu domovinu u srcu", neka idu tamo piskarati i redati gluposti, neka prave tamo timove i slično.
Pozdrav svim ljudima dobre volje još jednom :))