Επίσης, έχω πληροφορίες ότι κάποιος ψηφοφόρος άλλαξε ψήφο τελευταία στιγμή υπέρ του παίκτη του Γιώργου, καθώς έλαβε κούριερ με αρκετά κιλά ρακί απο Ρέθυμνο μεριά.
Η διαφορά στην ψηφοφορία ήταν όντως μικρή και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, από ρακές, μυζήθρες μέχρι και κάτι φυτά από Μυλοπόταμο στείλαμε...!Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να ψηφίζουμε και εμείς MVP, όχι παίκτη της ομάδας μας, και να αποτελεί πχ το 50% της ψηφοφορίας! Θα γίνει πιο διαδραστικό το παιχνίδι, τι λέτε?
Θα του μεταφερω τα λογια σας κυριε Γιωργο για να ειναι ενημερος το Σαββατο!!!
Όπως δεν θέλετε να εκνευρίσετε τον Μπαλματσέντα κύριε Θάνο, έτσι και εγώ σέβομαι τον Κολλιόπουλο και δεν προκαλώ περαιτέρω, αντε μην δούμε κανα κοιτα μέσα VS τρέξε και σούταρε και όποιος επιβιώσει! ;-)
Δεν θελω να γινω μαντης κακων αλλα προβλεπω τραυματισμο κολιοπουλου για 2 βδομαδες το σαββατο κ νικη 20+ για τν γιωργο.....μα δεν ειναι δυνατον ρε θανο να κλεινει τοσες σεζον στην ομαδα σου...ξενεραααα!
Ενδιαφέρον σενάριο αυτό Κώστα, πες μου τι χρειάζεται να στείλω σε ποιον για να δρομολογηθεί! :-) Πάντως και εγώ έχω παίκτη, τον Κουφοντίνα τον...μαύρο Ελληνάρα
(8134898) , που είναι ανάλογο αριθμό σεζόν στην ομάδα...
Last edited by fireblaze at 7/13/2011 6:00:41 PM