Se tebi tudi zdi,da v zadnjih dveh sezonah ob nakupu igralca-mu v taistem tednu (po treningu) pade kakšen skil za ene 2 stopnje,če je igralec malo starejši ?
Saj potem se umiri mapak ob nakupu,pa vedno? 
Če po sebi sklepam jaz kupujem starčke , (tudi ti sicer malo manj zato sem eden redkih , ki mu lahko očitaš , da se bojujem s penzionerji ) , torej jaz prodajam ,ko jim padajo skili. Potem vzemi , da večina kupi še trenerja Specialty: Career Extension
(podaljšanje kariere) tudi , če imaš pri nakupu že kupljenega trenerja podaljšanje kariere tvoj trener igralca še ne pozna zato mu padajo skili! Ker plača drži celo leto igralec med sezonami cele počitnice trenira , da se najbolje izkaže motivacija višja plača. Ko se mu že določi plača , mu motivacija pade posledica na začetku sezone padec skilov.
No in ker si kupil novega igralca; si si par tekem naredil malo minusa , prvič kakšen skil bo še padel ;"tvoj TITAN pa še navaditi se mora na ekipo"!!!!. Torej ti si približno na istem kot prej. Jaz pa sem poboljšal 1 peterko;; pa še na isti poziciji iz 1 peterke bo zamenjal na drugi poziciji 1 peterko. Zato sem malo ojačal. Lahko , da me boš povozil ampak ravno zaradi oslarije ,ki si jo naredil s prodajo in nakupom je razlog , da v Soboto proti tebi ne bom igral s 3 igralci. Ker pa vseeno ne verjamem v zmago bo cela postava z levo roko !!!
No še dodatek močno se zavedam , da sem poleg novincev resnejši kandidat za odhod iz SKL zato bom dal od sedaj vse od sebe , da do tega ne pride saj je golden sezona že mimo !! lp
Last edited by Kk unoion olimpija at 9/10/2016 2:11:20 AM