Posle jucerasnjih rezultata za nas je zavrsena ova sezona sto se takmicarskog dela tice, za mene veoma razocaravajuce, mislim da se nikad nisam jadnije osecao na bb-u.. Ni jedan rezultat nam nije isao na ruku, najgora pozicija koju smo mogli da zauzmemo je upravo ova 34 koju smo i zauzeli.. Nas mec je bio prvi i nakon toga se cekalo nekih 7-8 utakmica da vidimo gde cemo zavrsiti a zavrsilo se u znaku cele sezone, svi mecevi su zavrseni onako kako nama nije odgovaralo.. I da smo prosli ne bi imali neke velike sanse u nastavku, mozda jos jedno kolo ali kako god ostaje gorak ukus kada se pogleda koje sve ekipe nastavljaju takmicenje..
Jucerasnji mec je ujedno bio i moj poslednji takmicarski na klupi reprezentacije, ne mogu ja vise ovo, ne zbog nedostatke zelje i volje nego jednostavno rezultati nisu pratili ulozeni trud, mozda i nedostatak srece, a to je jako frustrirajuce kada znam koliko sam ulozio vremena i truda u reprezentaciju, vreme je za nekog novog.. Ostavljam reprezentaciju u dosta dobrom stanju, gledajuci broj i kvalitet igraca u mnogo boljem stanju nego kada sam je preuzeo.. I dalje stojim pri tome da ova ekipa ima veliki potencijal, ko god da me nasledi uz malu dozu srece koju ja nisam imao mogao bi da napravi sasvim solidan rezultat veoma brzo.. Zelim da se zahvalim svima koji su mi bili od velike pomoci i pomagali u radu svih ovih sezona, Tunjevini, Krmelju, Lebronu, Trbi, Masincu, Gomeljskom, Ivku, Kosti.. Voleo bih da me neko od ovih ljudi i nasledi, a posto su upoznati sa stanjem u ekipi verujem da ce biti par kandidata medju njima :) Naravno velika zahvalnost i svima koji su trenirali i treniraju nase igrace, a tu mora da se izdvoji Sirko, a dalje bolje da ne nabrajam jer bih izostavio nekog sigurno..
To je to u sustini, ostaje jos da se na adekvatan nacin zavrsi ova sezona i odigraju prijateljske utakmice..