BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB Reprezentacija Srbije -24-

BB Reprezentacija Srbije -24- (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Navaro
This Post:
00
244276.41 in reply to 244276.40
Date: 7/22/2013 6:01:26 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas od 18h igramo 5 kolo utesnog turnira, protivnik 40 reprezentacija sveta Belgija.. Bice ovo ozbiljan test jer je Belgija kao i mi jedna od 13 neporazenih ekipa do sada na turniru.. Forma nam je dosta slicna, mozda je njihova za nijansu bolja ali imamo domaci teren koji ce nadam se doneti prevagu na nasu stranu.. Ocekujem jos jedan neizvestan i tezak mec zbog nase situacije i jos uvek faze oporavka od prva dva meca ali naravno nadamo se najboljem i nastavku pobednickog niza..
Ocekujem vas u sto vecem broju od 18h da pruzite podrsku nasem timu..

This Post:
00
244276.42 in reply to 244276.41
Date: 7/29/2013 5:41:03 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas od 15:30h igramo 6 kolo utesnog turnira, protivnik nam je 61 reprezentacija sveta Gruzija.. Prosle nedelje smo doziveli i prvi poraz, glavni razlozi su sigurno duplo manji entuzijazam i manje zalaganje.. Ko je gledao mec video je da zaista nismo imali nikakve sanse, jednostavno nam je dosla na naplatu losa sreca u zrebu i maksimalna iscrpljenost sa pocetka turnira.. Ali tako nam je kako nam je i nastavljamo borbu, bar nam je konacno entuzijazam na vecem nivou nego sa pocetka turnira.. U danasnjem mecu smo svakako favoriti, nemamo velik zaostatak u entuzijazmu u odnosu na danasnjeg protivnika, ako ga uopste i imamo tako da se nadamo pobedi.. Mi igramo onako kako moramo i mogu nastati problemi ako se zalete na nas, mada cisto sumnjam da ce se taj scenario desiti jer imaju lakse protivnike u poslednja 2 kola gde bi trebalo da vijaju pobede.. Iz ovog meca je vazno izaci neokrnjen i iz razloga sto nam je sledeci protivnik prilicno ozbiljna ekipa koje je dosla iz kvalifikacija sa skorom 0-2 i odmah su zabelezili i 3 poraz pa shodno tome postoji velika mogucnost da se zalete na nas jer nemaju sta da izgube.. Zreb nam je zaista paklen ove sezone.. Nadam se da ce se nadlezni u buducnost pobrinutii da bude dirigovan nekako jer ovo ovako nema nikakvog smisla, neke ekipe se favorizuju, a neke nastradaju kao mi ove sezone.. Npr Slovacka je ove sezone sigurno najjaci ucesnik utesnog turnira, dobila je extremno lak raspored i samo neko cudo moze da ih spreci da ne osvoje turnir jer ne vidim ko ih takve moze pobediti na domacem terenu koji ce imati sigurno s obzirom na raspored koji su dobili..

This Post:
00
244276.43 in reply to 244276.42
Date: 8/5/2013 6:59:41 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas od 18h igramo 7 kolo utesnog turnira, protivnik nam je 24 reprezentacija sveta Brazil.. Nema sta mnogo da se kaze za danasnji mec, ispucali smo sve bonuse sa prethodna 2 poraza i sada mora da se pobedi da bi imali kakav takav prolazak dalje.. Imamo nesto bolju formu i domaci teren, ali isto tako jednog dosta jakog protivnika koji je izgubio sve sanse za dalje i velika je mogucnost da ce se zaleteti na nas jer u poslednjem kolu imaju dosta lakog protivnika i verovatno ce na taj nacin vijati obe pobede..

From: kotoor

This Post:
00
244276.44 in reply to 244276.43
Date: 8/6/2013 3:06:13 AM
Overall Posts Rated:
500500
opet ćeš izgubiti...

This Post:
00
244276.45 in reply to 244276.44
Date: 8/12/2013 4:59:13 AM
Overall Posts Rated:
178178
Za nekih sat vremena, tacno u podne igramo poslednji mec regularnog dela utesnog turnira, protivnik Macau, 59 reprezentacija sveta.. Favoriti jesmo, forma im je dosta losa, ali kod nas se ove sezone i u ovakvom stanju pokazalo da mozemo svakog da dobijemo ali od svakog da izgubimo pa cemo videti sta ce biti.. Zalaganje mnogo utice na rezultat pa smo mi tako pobedili gotovo sve jace ekipe sa kojimo smo igrali a izgubili od jedne Gruzije.. Potrebna nam je pobeda da bi nekako prosli dalje ali potrebna je i njima pa ne ocekujem neki bas lagan mec.. Ocekujem vas u velikom broju, ova i svaka naredna utakmica je mozda moj oprostaj u nekom zvanicnom mecu reprezentacije :)

This Post:
00
244276.46 in reply to 244276.45
Date: 8/12/2013 7:52:51 AM
Overall Posts Rated:
178178
I ovo smo uspeli da izgubimo, zemljo otvori se.. Sad nam lepo ostaje da sacemo danasnje rezultate pa da vidimo da li smo uopste prosli.. Ako nismo bar je kraj ovoj agoniji, mada bih voleo da zauzmemo to neko mesto na zacelju pa da lupim jos jedan CT za kraj ovim velesilama sa vrha tabele, da vidimo da li su stvarno sile ili samo imaju mnogo srece..

This Post:
00
244276.47 in reply to 244276.46
Date: 8/12/2013 9:36:11 AM
Overall Posts Rated:
740740
I ovo smo uspeli da izgubimo, zemljo otvori se.. Sad nam lepo ostaje da sacemo danasnje rezultate pa da vidimo da li smo uopste prosli.. Ako nismo bar je kraj ovoj agoniji, mada bih voleo da zauzmemo to neko mesto na zacelju pa da lupim jos jedan CT za kraj ovim velesilama sa vrha tabele, da vidimo da li su stvarno sile ili samo imaju mnogo srece..

Otisao je BB u tri lepe.

Ovo stvarno nema ni smisla ni logike.

I to smo jos dobro prosli jer smo zadnju dobili sa 14 razlike.

I posle ajde voli ovu igricu i trudi se nesto.

Zbog cega?

This Post:
44
244276.48 in reply to 244276.47
Date: 8/13/2013 8:52:17 AM
Overall Posts Rated:
178178
Posle jucerasnjih rezultata za nas je zavrsena ova sezona sto se takmicarskog dela tice, za mene veoma razocaravajuce, mislim da se nikad nisam jadnije osecao na bb-u.. Ni jedan rezultat nam nije isao na ruku, najgora pozicija koju smo mogli da zauzmemo je upravo ova 34 koju smo i zauzeli.. Nas mec je bio prvi i nakon toga se cekalo nekih 7-8 utakmica da vidimo gde cemo zavrsiti a zavrsilo se u znaku cele sezone, svi mecevi su zavrseni onako kako nama nije odgovaralo.. I da smo prosli ne bi imali neke velike sanse u nastavku, mozda jos jedno kolo ali kako god ostaje gorak ukus kada se pogleda koje sve ekipe nastavljaju takmicenje..
Jucerasnji mec je ujedno bio i moj poslednji takmicarski na klupi reprezentacije, ne mogu ja vise ovo, ne zbog nedostatke zelje i volje nego jednostavno rezultati nisu pratili ulozeni trud, mozda i nedostatak srece, a to je jako frustrirajuce kada znam koliko sam ulozio vremena i truda u reprezentaciju, vreme je za nekog novog.. Ostavljam reprezentaciju u dosta dobrom stanju, gledajuci broj i kvalitet igraca u mnogo boljem stanju nego kada sam je preuzeo.. I dalje stojim pri tome da ova ekipa ima veliki potencijal, ko god da me nasledi uz malu dozu srece koju ja nisam imao mogao bi da napravi sasvim solidan rezultat veoma brzo.. Zelim da se zahvalim svima koji su mi bili od velike pomoci i pomagali u radu svih ovih sezona, Tunjevini, Krmelju, Lebronu, Trbi, Masincu, Gomeljskom, Ivku, Kosti.. Voleo bih da me neko od ovih ljudi i nasledi, a posto su upoznati sa stanjem u ekipi verujem da ce biti par kandidata medju njima :) Naravno velika zahvalnost i svima koji su trenirali i treniraju nase igrace, a tu mora da se izdvoji Sirko, a dalje bolje da ne nabrajam jer bih izostavio nekog sigurno..
To je to u sustini, ostaje jos da se na adekvatan nacin zavrsi ova sezona i odigraju prijateljske utakmice..

This Post:
00
244276.49 in reply to 244276.48
Date: 8/13/2013 9:03:10 AM
Overall Posts Rated:
353353
Ja te hvalim stalno privatno, ali evo pred kraj mandata pohvalio bih te i javno za zalaganje. Jednostavno ti si onoliko koliko si naucio o buzzeru maksimalno iskoristio, bio si odgovoran i vredan i nadgledao sve sto je bilo u tvojoj moci. Rezultati su izostali, da li opravdano ili ne potrebna je malo dublja analiza. Slazem se da treba da pustis nekog drugog, mozda sposobnijeg, mozda samo jednostavno srecnijeg da napravi bolji rezultat. Osnova je dobra i kandidati ne treba da se plase da se prihvate duznosti. Uzivaj u penziji i posveti se vise svom timu :D

This Post:
00
244276.50 in reply to 244276.49
Date: 9/18/2013 5:27:01 AM
Overall Posts Rated:
178178
Bog te video kakvu smo grupu dobili.. Ivko srecno, a trebace ti ovde mnogo mnogo srece..

This Post:
00
244276.51 in reply to 244276.50
Date: 9/18/2013 5:57:39 AM
Overall Posts Rated:
5050
ali pul E je najaci. da su ga stelovali ne bi mogli bolje

Advertisement