BuzzerBeater Forums

BB Israel > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
180785.41 in reply to 180785.33
Date: 4/22/2011 4:53:16 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
ניסן תודה רבה על האמון, במידה ואבחר בהחלט אשמח להשתמש בשירותיך ובידע שיש לך בתור מאמן נבחרת לשעבר.
לגבי סטנדרטים של השחקן, כפי שאמרתי גם לרון יש את הרצוי ויש את המצוי. אנחנו נעבור על שחקנים פוטנציאלים לנבחרת ונחליט ביחד מי ילבש את מדי הנבחרת.
לגבי הפ"פ והסנטר נכון שלא חידדתי את הנושא, הפ"פ בניגוד לסנטר צריך להיות גם עם ג"אמפ שוט ברמה טובה לפחות8-9. כמובן שכל תכונה נוספת שתהיה לו 7 ומעלה מוסיפה.
הסנטרים חשוב שיהיה להם קליעה מבפנים, הגנה פנימית וריבאונד.
לפחות רמה 10-11.

יהודה הזכיר פה כושר משחק. לדעתי בוודאי שאין לי כמאמן נבחרת שליטה על כושר המשחק של שחקן זה או אחר.
אם מאמן קבוצה ישחק עם שחקן נבחרת במהלך שבוע ויקרע אותו במשך 130 -140 דקות התוצאה ברורה.
בגלל זה אני דוגל על סגל רחב, שתהיה עתודת שחקנים במידה ואותו שחקן נופל למשל לכושר משחק בינוני ומטה האפקטיביות שלו במשחק גם תרד מן הסתם זה ברור.
דיברתם פה גם על קבצי אקסל! כפי שאמרתי אני שימשתי כסקאוט במשחק רשת מקביל (בסקטסים) ושם עבדתי הרבה עם האקסל, כך שגם בנושא זה אני חושב שיש לי את המיומנות לנתח קבצי אקסל עם הסקילים של השחקנים הפוטנציאלים שלנו.

From: Ehud

This Post:
00
180785.42 in reply to 180785.39
Date: 4/22/2011 4:59:33 PM
Overall Posts Rated:
274274
ברשותכם סיכום קצר של הדברים

יהודה טוען ואולי בצדק שיש אנשים שמראש לא יצביעו לו.
יכול להיות שזה מסיבות אישיות או מסיבות מקצועיות או שניהם - זה לא משנה

אבל העובדה שזה קיים וזה קיים בעיקר בגלל שהוא אימן את הנבחרות השונות כמה פעמים כבר ורץ עוד יותר פעמים

בגדול אני יכול להגיד עובדתית שיהודה משקיע יותר מברוך על פניו, למרות שזאת לא אינדיקציה לכלום, יכול להיות שברוך ישקיע כמו שאף אחד לא השקיע בעבר

ברמה האישית, ההתלבטות שלי היא בין הימור על מישהו חדש שנשמע נחמד ומגיב פה בצורה ראויה לאנשים
מצד שני יש מאמן מנוסה שמכיר את הסביבה ואת מה שיש לעשות - זה מגיע עם פלוסים ומינוסים

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

לי קצת חבל שאין עוד אנשים שרוצים לנסות לנהל את הנבחרת - יש לנו קהילה לא קטנה ויש תחושה שרק קבוצה קטנה של אנשים מנסים לקחת על עצמם קצת יותר

אני כבר אימנתי את הנבחרת - אני יכול להגיד שזה כיף גדול ואני ממליץ בחום.

בהצלחה לכולם!

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
22
180785.43 in reply to 180785.40
Date: 4/22/2011 5:02:48 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אל תבחר ידידי.
כבר הצהרת את זה בפומבי.
עומר שיקם במשך 4 עונות את ההרס שיצרת בסגל הצעירה. ככה זה שמאמן מתחיל לעבור עם שחקנים רק בגיל 20.
הבאת הישג עם סגל סופר מוכן שניצח קבוצות בקלות עם בני 20 בהפרשי גישה מול נבחרות עם שחקנים בגיל 21.
זו תוצאה של עבודה סופר איכותית שהושקעה עם הצוות שלי שכלל בזמנו את עומר עידו ומור.
על ההישגים שלי אני לא אדבר.יש מספיק חבר'ה ותיקים שמכירים את ההישגים בצורה מדוייקת.

אני שמח שאתה מגיב.אנשים לא טיפשים,הם רואים שאתה מעולם לא מגיב בפורומים עד שיהודה מתמודד בבחירות ואז אתה יוצא מהמסתור.
בוא נהיה אמיתיים..אם לא הייתי מתמודד אתה היית בראש שקט ולא מגיב כאן כמו שלא הגבת מעולם.
תמשיך לעבוד שעות נוספות במטרה לפגוע בבחירות.

From: ron1243

This Post:
00
180785.44 in reply to 180785.41
Date: 4/22/2011 5:04:42 PM
Overall Posts Rated:
100100
מעניין אותי איך תבחר במשחק ספצפי בין 2 שחקנים עם הבדל בכושר.
בגלל שאין לי כרגע תכונות של שחקני הצעירה, נלך לבוגרת- יש לך את בן חיים (למכירה- אפשר לראות תכונות) בכושר 9 וווסנובר בכושר 6.
אתה צריך לשחק עם אחד מהם בלבד. במי תבחר? (לא חשוב לאיזו עמדה, נגיד לצורך העניין ש״ג)
אני מצפה לתשובה של שם (שיהיה ברור מי השחקן) ונימוק למה.

This Post:
00
180785.45 in reply to 180785.37
Date: 4/22/2011 5:07:59 PM
Overall Posts Rated:
114114

רק בדבר אחד הצלחת להכעיס אותי וגם פה ניתן לעובדות לדבר.אף פעם לא אהבתי שאנשים כמגננה מתקיפים בלי הצדקה אז כעניין עקרוני החלטתי לעשות קצת סדר בדברים,

איך אתה לא נבוך להגיד שהשארת משהו מוכן ולקחת קרדיט על משהו שהשארת את הנבחרת כמו שהשארת?

מה קיבלתי מוכן ממך? את הנבחרת שהגיעה במקום השני באליפות העולם? אולי את זו שבעונה אחרת זכתה באליפות אירופה ? אולי את זו שזכתה בעוד עונה אחרת אחת העונות להצלבה מרחק באזרביטר מפיינל פור? אולי את הדירוג מקום ראשון בעולם עד לכל היותר 5 לאורך מעל 2.5 עונות רצופות ? אולי את העובדה ש16 מתוך 18השחקנים בנבחרת הבוגרת הנוכחית באו מהקדנציה אצלי ודרך תוכניות האימונים שאתה משמיץ? 14 מתוך ה16 בכלל לא מהשנתון שהחלפתי אותך אז במה אתה קשור לעיצוב ולבנייה של תוכנית האימונים שלהם בכלל? גם אלו שבשנתון שעזבת קיבלו אימון שונה לחלוטין מזה שקיבלו עד שהגיעו לגיל 21

מה שהשארת לי זה בעיקר המון עבודה.. כולה החלפתי אותך בתחילת עונה מסוימת שבאו אחריה 3 אחרות ולא עזרת לי בכלל בשום שלב, פשוט לא מובן לי מאיפה ההזיות הנ"ל??
עוד עובדות:
לא השארת אחריך רשימות שחקנים וסקאוטינג,לא הנחיות מכל סוג ,לא תוכניות אימונים ואפילו הועזבת בצורה שמעולם לא קרתה בבאזר למאמן נבחרת ונוצרה מבוכה סביב הנבחרת הישראלית באותה תקופה(אני לא רוצה לדוש בנושא אז לא אפרט)הנבחרת הייתה ללא אף העפלה לאליפות העולם/שלבים מתקדמים באליפות אירופה עד אז ובדירוג נמוך.
היו הרבה בעיות בסגל שקיבלתי ממך והמון שחקנים שקיבלו שינוי אימונים מוחלט-לא היה פ"ג בכלל,לא היה פ"פ קלאסי,לא היה ס"פ אמיתי.בדיוק גם הדברים שחסרו לנו בנבחרת הבוגרת- הפכנו שחקן אחרי שחקן לתוכניות אימונים שונות לחלוטין כדי לבנות אותם לעמדות האלו . לא פחות חשוב- למאמן שאחרי לפחות השארתי קבצים מסודרים עם מאות שחקנים ותוכניות אימונים מוכנות ועזרתי בהכנה שלו לתפקיד ולאורך כל הדרך כשביקש ממני.

,היחידים שמגיע להם קרדיט שהוא ממש משמעותי(אולי לא פחות מלי) בהצלחות בתקופה שלי הם עומר ומור שעזרו בסקאוטינג לאורך כל התקופה ובחלק מהזמן גם תומר וקני.

עדיף שלא תעיר הערות שלא מגובות במציאות. אני יגיד לזכותך שבכל זמן שאימנת בנבחרת השקעת הרבה מזמנך ושיש שחקנים טובים שפיתחת אבל מעבר לזה שום דבר בעל ערך מיוחד. זה לא לעניין לקחת קרדיט שלא מגיע לך - קח קרדיט כשמגיע וקח גם אחריות כשצריך להגיד שלא הצלחת- מה הבעיה זה לא הכרזה על הסכם שלום, כולה משחק ולא נורא להגיד נכשלתי.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
180785.46 in reply to 180785.43
Date: 4/22/2011 5:11:10 PM
Overall Posts Rated:
274274
למה תמיד אתה נגרר למתקפות ברורות כל כך ומנסה להעליב ברמה אישית??

עומר שיקם במשך 4 עונות את ההרס שיצרת בסגל הצעירה.

למה אתה רושם משפטים כאלו?
למה אתה מזלזל בעבודה והשקעה שמישהו נתן ועשה מזמנו?? במיוחד אחרי שהוא נבחר ברוב דמוקרטי מספר פעמים..?

אתה שומע מישהו פה שמעליב את העבודה שאתה עשית לאורך העונות בנבחרות..?

סבבה, אנחנו גם מי שלא מכיר את מערכת היחסים הבין כבר לפני כמה הודעות את הרמיזות שלך ואת הרמיזות של ניסן לגבי חילוקי הדעות בינכם וחוסר ההערכה ההדדי, אבל חוץ מהרמה הרשמית שדורשת לשמור על דיון ברמה נורמאלית, ברמה החברית של כבוד מאדם לאדם אני מבקש מכולם, תלמדו להתבטא בצורה מכובדת

בלי קשר לקהילה, כג'יאם, לי מזמן הנבחרת הצעירה שלנו יצאה מכל החורים בגלל הריבים הטיפשיים וההתבטאויות הילדותיות האלו

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: baruch2

This Post:
00
180785.47 in reply to 180785.44
Date: 4/22/2011 5:14:49 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
ווסנובר טוב יותר אין בכלל ספק, אבל אם אתה שם לי את בן חיים בכושר 9 ווסנובר בכושר 6 אני הייתי מעדיף את בן חיים.
ההפרש הזה בכושר המשחק יכול לגרום לכך ששחקן לא ימצה עד תום את האפקטיביות כל כישוריו.
אמנם לווסנובר יש יותר משניות אבל כמו אמרתי שחקן בכושר משחק ממוצע פחות אפקטיבי לדעתי.
הייתי בוחר בבן חיים.

From: ron1243

This Post:
00
180785.48 in reply to 180785.47
Date: 4/22/2011 5:18:35 PM
Overall Posts Rated:
100100
ואם וסנובר בכושר 7 ובן חיים 9?
ואם וסנובר בכושר 7 ובן חיים 8?
ואם וסנובר בכושר 8 ובן חיים 9?
(שלוש שאלות על אותו בסיס, לא חייב לתת נימוק, רק תשובה עם שם של שחקן בכל אחת מהסיטואציות)

This Post:
00
180785.49 in reply to 180785.45
Date: 4/22/2011 5:20:08 PM
Overall Posts Rated:
114114
כל הדברים שאמרתי בתגובה הקודמת הם על מנת שיהיה ברור מבחינת עובדות מה היה באמת ולא יהיה סילוף. אנשים צריכים לדעת לפני שהם מצביעים מה האמת.
אתה יכול לתקן את הרושם יהודה ולקחת הישגים שהשגת בעצמך עם הקבוצה שלך ועם הנבחרת אם יש כאלה שנראים לך מתאימים ולציין אותם .
הייתי רוצה להחזיר את הדיון למקום שהוא צריך להיות בו- תוכנית המאמן אם ייבחר על מנת להציג למי שקוראים,לא מכירים את המועמדים ורוצים להחליט:

שאלה לכל המועמדים בבקשה
איזה טקטיקות מועדפות עליכם? האם יש טקטיקה שלעולם לא תשמש אותכם?
(בהגנה+בהתקפה)

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: baruch2

This Post:
00
180785.50 in reply to 180785.48
Date: 4/22/2011 5:20:55 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
אופציה ראשונה בן חיים.
שנייה ושלישית ווסנובר.

This Post:
00
180785.51 in reply to 180785.50
Date: 4/22/2011 5:30:12 PM
Overall Posts Rated:
114114
זה קצת פשטני בעיני לשאול ולענות על שאלה כזו.. וסנובר/בן חיים- לא באותה עמדה, לא בהכרח בכל טקטיקה התשובה זהה,לא הכל מסתתר רק במס' הכושר-7,8,9 וכו' יש גם בתוך הכושר 7 לדוגמא 7 גבוה לעומת 7 נמוך או בינוני וייתכן שהפערי כושר הם קטנים מאוד-נניח שליש ציון ולעומת זאת יכול להיות גם ציון וחצי הבדל בפועל למרות שזה רק למשל 7 מול 8.

Advertisement