BuzzerBeater Forums

BB Israel > עונה 15-צעירה

עונה 15-צעירה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
168831.41 in reply to 168831.39
Date: 2/1/2011 10:52:57 AM
Overall Posts Rated:
22
שמע סין ביחד אני חושב שזה כמו 11 מדינות איסלאם
כבר ידוע שהאיסלאם הוא רב מאוד
וכל משפחה שם זה 8 ילדים אבל בקיצור

אבל מה שאנ אומר שזה למצוא קבוצה שלא מחפשת לעלות ליגה ותחרותיות אלא לאמן

תאמין לי אני משחק כבר כמה עונות במשחק רק שבאמצע הייתה הפסקה ופרישה
שמע מה שאמרתי שרוב המאמנים בארץ הם דואגים לעצמם לעלות ליגה למצוא את השחקנים הכי טובים שהם יכולים למצוא ולא לאמן שחקנים אחרים בישביל הנבחרת

This Post:
11
168831.42 in reply to 168831.33
Date: 2/1/2011 11:37:48 AM
Overall Posts Rated:
99
תשמע, התאפקתי מלהגיב, אבל זה כבר הופך למוגזם.
מה שאתה אומר הוא בכלל לא בר ביצוע. אין דבר כזה לפתוח קבוצה לקנות 18 שחקנים בני 18 עם פוטנציאל סופרסטאר+, לאמן את כולם לרמת נבחרת ולהשתלט על העולם. עזוב אחי, רד מזה.
אם אני אמכור את כל הקבוצה שלי ואני חושב שהיא שווה הרבה, אני אוכל לקנות מקסימום 8-10 שחקנים כאלה וגם אז לאמן רק 3 מהם לרמת נבחרת, אז מה עשיתי בזה? הרסתי לעצמי את הקבוצה ולא עמדתי בדרישות שלך.
ההשוואה של מלחמת ששת הימים ילדותית ומופרכת מהמציאות, אתה לא מעמיד צבא של אנשים עם נשק, אלא שחקנים וירטואליים עם תכונות ספציפיות.
מעבר לזה, אתה בונה את הנבחרת מהחומר שאתה מקבל (השחקנים מהדראפט), אתה לא יכול לצפות שאם קיבלת 20 שחקנים עם פוטנציאל להיות שחקני נבחרת בדראפט של כל באזר ישראל, שמתוכם אולי 12 מגיעים לקבוצות פעילות, שמתוכם אולי 6 יחליטו לאמן אותם וה-6 האחרים ימכרו אותם. אז נשארת עם 6 שחקנים אצל קבוצות ישראליות שחלקם אולי לא ממש יודעים לאמן לרמות הגבוהות ועוד 6 שחקנים בקבוצות מחוץ לישראל שאת חלקם לא ממש אכפת מטובת הנבחרת- בקיצור, לא נשאר לך הרבה ועם ה"לא הרבה" הזה אתה צריך לבנות נבחרת ולהסתדר, אז לפעמים זה מסתדר ומגיעים לשלבים גבוהים, כמו: אליפות אירופה וגמר אליפות העולם. ולפעמים? לא הולך, זה מה יש.

בכל אופן, שאלה לי אלייך, למה לך אין שום מתאמן ישראלי?

This Post:
00
168831.43 in reply to 168831.42
Date: 2/1/2011 12:04:52 PM
Overall Posts Rated:
22
למה אין לי?רוצה שיהיה לי בוא קנה ממני שחקן בשלוש מאות אלף אז יהיה לי 400 אלף ואוכל לקנות מאמן ברמה יוצאת מן הכלל ולא אעשה קרבות על רמה מתקדמת

אם יהיה לי מאמן טוב כל שחקן שתביא אני מוכן לאמן אותו מי שתביא לא אכפת לי מי

זה הבעיה אין לי מאמן
אז למה אין לי מתאמן

בוא אני אגיד לך משהו מכיר את הביטוי עדיף שתי ציפורים על העץ מאשר ציפור אחת
למה למישהו אכפת בכלל אם יהיה שתי ציפורים על עץ או ציפור אחת

או התפוח לא נופל רחוק מהעץ למה למישהו בכלל אכפת עם תפוח נופל או לא?!

אתה לא מבין את העיקרון מה הכוונה

This Post:
00
168831.44 in reply to 168831.43
Date: 2/1/2011 1:09:02 PM
Overall Posts Rated:
343343
אף אחד לא מצפה ממאמן לחשוב על הנבחרת לפני שהוא חושב על הקבוצה שלו וגם מאמני הנבחרת מודעים לזה

בתור אחד שאימון שחקן מגיל 19 ישראלי שהגיע לצעירה אני יכול להגיד לך שקודם כל שמתי את טובת הקבוצה ואז את טובת הנבחרת כך זה בחיים

נראה לך שאתה יכול לעשות עבודה יותר טובה? שאתה יכול לקחת את אליפות העולם? יאללה בעונה הבאה יש בחירות לצעירה בהצלחה למרות שלפי איך שאתה מדבר יהיה לך מזל לעבור 5 מצביעים כי הדיבור שלך מצביע על א. דיקטטורה בתור מאמן נבחר ב. חוסר ידע בסיסי בהתנהלות

בתור מאמן נבחרת זה לשעבר אני גם יכול להגיד לך שמאמנים זרים וגם מאמנים מבית לא ממש שמים עליך קצוץ אתה מתחנן שישמרו על דקות אתה מתחנן שיאמנו כמו שצריך את השחקנים וזהו בזה נגמר מה שאתה יכול לעשות

בוא אני אגיד לך משהו מכיר את הביטוי עדיף שתי ציפורים על העץ מאשר ציפור אחת
למה למישהו אכפת בכלל אם יהיה שתי ציפורים על עץ או ציפור אחת

או התפוח לא נופל רחוק מהעץ למה למישהו בכלל אכפת עם תפוח נופל או לא?!

בוא אני אגיד לך משהו מכיר את המשפט חכמה לסייג שתיקה? אנא אמץ כי לכולם די נמאס מהדיון הזה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
168831.45 in reply to 168831.43
Date: 2/1/2011 1:16:14 PM
Overall Posts Rated:
99
חחחחחחחחחחח תשמע אחי, אתה סטלן!
דבר ראשון, זה המשחק- כמוך, כמו כולם- צריך כסף כדי להתנהל בדרך עליה דיברת. לרוב אין.
ואם כבר זרקת משפטים לא קשורים, אני אזרוק לך פתגם מפגר בעצמי: כסף הוא לא בעיה, פשוט אין כסף.
בכל אופן, המון אנשים קונים את המאמן הזה שחסר לך וקונים את המתאמן הזה שאין לך ומשקיעים המון המון זמן ומחשבה באימונים, אז אל תקום יום אחד בלי שום רזומה באימון שחקני נבחרת ותגיד שיש לך רצון לשנות ולסדר ולהצליח. לא ככה עובדים העניינים. עם כל הכבוד ואני באמת מעריך את זה שאתה מנהל פה משא ומתן ושיש לך רצון לשנות, אבל אין לך פה שום דבר מוצק, אתה מדבר בחוסר ידיעה וזה באמת לא נראה רציני.
בקשר לפתגמים שנתת פה, באמת שזה חסר כל קשר לעניין וסתם תיקון קטן- עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ- זה הפתגם.

לסיכום, אני מקווה שיהיה לך מלא בהצלחה עם הקבוצה האישית ושתלמד ותשכיל מהמשחק ומי יודע, אולי עוד כמה עונות תשנה את מיקום הנבחרת הלאומית.
בוא שנינו נאחל בהצלחה לנבחרות ונסיים את הדיון הזה פה, כי הדיון הזה לא יביא לשינוי שלו אתה מייחל.

This Post:
00
168831.46 in reply to 168831.44
Date: 2/1/2011 2:25:20 PM
Overall Posts Rated:
22
אם לכולם נמאס מהדיון הזה אתה מוזמן לנעול אותו

לא שזכור לי שאתה היית המאמן עשית נפלאות כן?ממש אתה הטופ העולמי התקווה של הנבחרת אני בטוח שעדיין אתה מקבל מכתבי מעריצים ושמתחננים שתחזור לנבחרת

אני לא מתחנן לשום דבר למה אם אני רוצה משהו אני לא צריך להתחנן
חוסר ידע בסיסי?
יאללה עוד כזה שחושב בגלל שהוא בליגה גבוהה יותר הוא יודע יותר טוב
בוא אני אגיד לך משהו התנהגות כזאת היא מגעילה וזה דיקטטורה

למה לחשוב שאתה יותר רק בגלל שאתה מעל זה מגעיל

בוא אני אגיד לך משהו בכלל עליך שמים קצוץ בזה אני בטוח
אל תחשוב שבגלל שאני בליגה 4 אז יש לך יותר ידע
למה כי גם דברים קורים כי יצא לי לראות הרבה מקרים ששחקנים מתחילים מעיפים שחקנים מליגה 2 מה שקרה לי
זה נקרה התנשאות שבכוונה ישימו הרכב גרוע כי הם אומרים לעצמם חחחחח אני מנפנף אותו 40 הפרש

אם כל הכבוד אני די בטוח אז שהנבחרת מחכה לך
קול אחד כבר שמור לך ממני עכשיו חסרים לך עוד 4

From: Ehud
This Post:
00
168831.47 in reply to 168831.46
Date: 2/1/2011 3:05:26 PM
Overall Posts Rated:
274274
שלום חברים - איזה כיף שיש קצת דיבור בפורם
זה כבר טוב
בקשר לסגנון, ובהתאם לדיון אני גם אצטט משפט, אולי לא כזה נחשב כמו המשפטים שלכם:

נא להתנהג בהתאם!

אז עם כל הכבוד לכולם, החדשים והוותיקים, אין שום סיבה להיגרר לסגנון הזה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
168831.48 in reply to 168831.46
Date: 2/1/2011 4:03:27 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אצטרף לאומרי האמרות ואגיד: והדרת פני זקן. כל הכבוד על המוטיבציה, אבל תקשיב למה שאנשים אומרים. עונים לך בצורה מכובדת, לא מתנשאים עלייך, להיפך, מנסים לעזור לך ולתת קצת מהניסיון שלך. אין צורך להגיב בצורה כזאת.

From: omer
This Post:
00
168831.49 in reply to 168831.1
Date: 2/1/2011 5:39:22 PM
Overall Posts Rated:
2828
אני חושב שהנושא של הדיון סוטה לכיוון אחר.
אם אפשר להתייחס להגרלה שלנו, אשמח מאוד.

קיבלנו הגרלה די קשה בפתיחה.
משחק ראשון מול טיוואן שמציגה סגל מרשים של 3 גבוהים ברמה סופר גבוהה, פלוס 2 שוטרים ורכז מרשימים מאוד.
והנבחרת השנייה היא קנדה המשתפרת שמציגה את אחד הגארדים הטובים לגיל 21.
(13232109)
ועוד גבוה נהדר של 128 אלף משכורת.

נחכה לאימון השבוע ולכושר המשחק. בנתיים הדקות טובות מאוד. נקווה שלא יהיה פאשלות ביום חמישי ואנחנו במצב מצויין לקראת המשך הטורניר.

המשך שבוע נעים,

עומר

This Post:
00
168831.50 in reply to 168831.46
Date: 2/1/2011 6:10:10 PM
Overall Posts Rated:
6767
היי.. גם אני מצאתי זמן להגיב
אני חושב שהרצון שהנבחרות יהיו טובות נמצא אצל כולנו אבל לצערי אני חושב שהרעיונות שהצעת לא ריאליים
מאמן נבחרת נבחר כל שנתיים ואף אחד לא מבטיח לו שימשיך. בנוסף כמו שאמרו לפניי שחקני נבחרת עולים הון שבד"כ גם בליגות הגבוהות אין תקציב לקנות יותר מ2/3 ותמיד יש איזה מישהו מחול שבסוף קונה ויכול להרוס את השחקן (זכור לי מקרה של גבוה תותח שלנו שהגיע לידיים הלא נכונות וקיבל רק ריבאונד והשחקן נהרס)
ודבר אחרון בקשר לעניין-אם כמה שאנחנו אוהבים את הנבחרת ואני בתור אחד שהשקיע הרבה שעות בעזרה למאמנים ועשיתי את זה בשמחה ובהנאה, יכול להגיד לך שלא בשביל זה נכנסתי למשחק

אני כן חושב שצריך לנסות לעשות שיפורים כמו בנושא הכושר משחק שאני עדיין לא מבין למה לא שומרים עליו (הרי זה תורם לקבוצה שלך), ולגבי אימון נכון ומגוון שיאפשר להחזיק את השחקן גם אם אתה לא בליגת העל
ולעורר מודעות גדולה יותר לגבי הדרך להשתפר במשחק-אימונים
בנוסף על ישראלי טוב מקבלים בונוס במרצ'נדייז

ודבר אחרון.. אני לא חושב שרוצים לריב איתך ולהתנשא עליך וגם אני לא רוצה
ולגבי מה שאמרת על שמאמנים מליגה 2 מזלזים אז אני רק רוצה להסביר לך שבשביל לנהל את הדקות חלק מהמאמנים מוותרים על הגביע כי הם מבינים שהם יעופו במוקדם או במאוחר

עכשיו חזרה לדיון..
קודם כל הגארד של הקנדי נראה מטורף וגם יש לו משחקים עם כמויות אססיסטיים מטורפות
לגבי טיוואן-הם ידועים בתור יצרני שחקנים יחידים טובים.. יש להם שחקן בבוגרת מהטובים בעולם וזהו פחות או יותר
על פניו שהכוח שלהם פחות או יותר רק בפננייים אבל צריך לחכות ולראות את הכושר
אני אישית מאוד מעודד מהציונים שלנו מול ניו זילנד וסומך על הנבחרת שתדע לעבור את המשוכה הקרובה בטיוואן
בהצלחה לנבחרת ונקווה לכושר טוב שלנו

This Post:
00
168831.51 in reply to 168831.46
Date: 2/1/2011 8:17:49 PM
Overall Posts Rated:
99
ואוו אחי, ממש לא היה בכוונתי להתנשא כשדיברתי על ידע במשחק וגם לא באופן כללי.
אני ממש לא מזלזל בשחקני הליגות הנמוכות, ולא משום שהדיחו אותי כמה וכמה פעמים מהגביע, כי זו לא דוגמא טובה. גם בליגות הנמוכות יש קבוצות של משתמשים ותיקים שחלקם פרשו וחזרו וחלקם קיבלו באן והחליטו לחזור. מתוך אותם אנשים יש גם כאלה שמבינים את המשחק טוב יותר ממני ואולי גם מעוד חבר'ה בליגות הגבוהות.
כשאני אומר שאתה לא מבסס את הדברים שלך על ידע במשחק, אני לא מתכוון לכך שאתה חדש, אז אתה לא יודע, אלא על כך שנתת דוגמאות בלתי אפשריות מבחינת האופציות של המשחק, לדוגמא: שקבוצה אחת תאמן את כל שחקני הנבחרת. זה בלתי אפשרי, משום שבאימון עמדה אחת אפשר לאמן במקסימום 3 שחקנים וגם זה מאוד קשה, וכן, אני יכול לומר זאת בתור אחד שניסה.
ואני לא יודע אם דיברת אלי או אל ניר, אבל אני מעולם לא אימנתי את הנבחרת ודווקא בגלל שהרגשתי שאני לא יודע מספיק ולא מוכן עדיין לקחת על עצמי את האחריות הזו. ועכשיו כבר מאוחר מידי, משום שאין לי את הזמן. בכל אופן, אימון נבחרת הוא עניין מאוד גדול וזה נכון שצריך לקחת אותו בכובד ראש על מנת להצליח, אבל אתה כבר לוקח את זה למקומות אחרים וקיצוניים לגמרי.
אני לא חושב שצריך לנעול את הדיון ובטח שלא "לכולם נמאס", הפורום קיים על מנת לדון בו, אבל אתה חותך כל טענה שמגיבים לך והדיון הופך למיותר לדעתי.
ובאמת, אף אחד לא פה כדי לתקוף אותך או לשלול כל דעה שלך, אבל בדיון כמו בדיון- דנים. יש פה אנשים מאוד מנוסים שמכירים את כל החוקים וכל הכללים במשחק ולדעתי, אפשר גם להקשיב כשזה כבר יותר מבנאדם אחד שאומר בדיוק את אותם דברים.

ושוב, אני באמת מעריך ומכבד, ובטח עוד הרבה כמוני, את זה שאתה רוצה לתרום לנבחרת ולנסות לשנות, אבל זו באמת לא הדרך. ואם אתה עדיין חושב שכל מה שאמרת הוא בר ביצוע, אז במקום לדבר- תיישם.
אם זה לקנות שחקנים פוטנציאלים ולאמן אותם ואם זה להתמודד לנבחרת. ותאמין לי שאם מספיק אנשים יאמינו במה שיש לך למכור, הם יבחרו בך. ואם אז תצליח ליישם ולהביא את הנבחרת לגדולות, שאפו ענק.

חחחחחחחח סליחה, לא ראיתי את ההודעה של ניר עליה הגבת.
עכשיו אני מבין שההודעה שלך מיועדת אליו, כך שתתעלם מחוסר ההבנה בתגובה שלי.

Last edited by idohaifa at 2/1/2011 8:23:56 PM

Advertisement