BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > TBL Finalini Kim Kazanır

TBL Finalini Kim Kazanır (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Th0Rn`

This Post:
00
167954.41 in reply to 167954.37
Date: 1/3/2011 1:29:41 PM
Overall Posts Rated:
2929
Huci nin son zamanlarda düşüşünün en önemli bir sebebi de oyunla ilgi alakasının minimum a inmesidir. Kadroları ayarlamadan rastgele oyuncuların maça çıktıkları oldu form kaybı vs oldu .Yorumlarına katılıyorum ayrıca son hamleleri gene Mugi yi yenebilecek yöndeydi olmadı çokta bir önemi yok :) [ Not: Yaşar ı alması coguna göre yanlış gibi gözüksede Huci aldıgından beri takımda faydalı oynadı ]. Uzun lafon kısası Mugi hakkıyla kazanmış olacak. Ne kadar haz etmesemde başarılı :)

From: Guzzz
This Post:
11
167954.42 in reply to 167954.41
Date: 1/3/2011 2:00:54 PM
Overall Posts Rated:
255255
Kesinlikle tutacak bir tahminim var,
Bağkur İdmanyurdu veya Mugi bu sezon şampiyon olacak..

This Post:
11
167954.43 in reply to 167954.40
Date: 1/3/2011 4:22:37 PM
Overall Posts Rated:
9797
hocam ozaman geçen sene mugi hucjiab ı tarafsız sahada eledi, deunun maçlık 500k maaşlı transfer yapmasına rağmen uzatmalara gitmiş maç ve son anda kaybetmiş . yani kupanın mutlak favorisi olan hucjiab ı elemese sen finalde hucjiabla yapardın büyük ihtimal ..

This Post:
00
167954.45 in reply to 167954.44
Date: 1/3/2011 7:26:56 PM
Overall Posts Rated:
9797
Geçen sezon sarrazı yedek yapmış sarraz gibi yedeği olan bi 5 yani şuankinden sağlam bence

hucjiab içerden oynamak yerine dışardan oynamalıydı. hucjiab cok kere denedi bu içerden oynama olayını ve dışardan oynadıgı maçlara oranla daha başarısız sonuçlar aldı bildigim kadarıyla. bence o maçta içerden oynamayı denememeliydi ama geçmiş zaman suan yapcak bişe yok:))

Mugiye karşı dış oynasa daha vahim bi tablo cıkardı ortaya kesinlikle bu düşünceni neye bağladını anlayamadım.

schweppes kinder takımının yanında kimse kendini başarılı sayamaz:)) o zamanki verdigi maaşla kafa tuttugu takımlar inanılmazdı:)) sansı da yanındaydı ama yetiştirdiği oyuncular o motorda cok az maaşla harika işler yapıyordu. schweepesi bitiren motor değişikliği oldu:)) ayrıca huci ve schweppes görüldüğü gibi devamlılığı olan takımlar.

mutlu hocanın sistemde kısaları 11-12 defans la dışarıyı tutuyordu 2 sini kıyaslayınca muginin yaptığı 20 gibi zor bulunan defanslarla rakibi kitlemek daha emek isteyen bi olay bence mutlu hocanın sistemi baya saçmaymış motora göre.

irujoya gelince özelliklerini görmüştüm baya sağlam bi oyuncu 1-2 özelliği eksik diye sanırm maaş ı o kadar az ki mugide sogoru irujonun 2 hafta sakatlanmasıyla aldı sanırım, zorunlu bi transfer yapmış.

From: Th0Rn`

This Post:
00
167954.46 in reply to 167954.44
Date: 1/3/2011 7:45:11 PM
Overall Posts Rated:
2929
Uzun süredir oyunda yoktum , ancak şu anki Tbl ve Huci nin durumuna şu açıdan bakmak lazım sanırım Huci oyunu kolay kavramış olması diyebiliriz. Neden mi? 2. sezonun da ne şartlarda olursa olsun Türkiye Kupası nı kazanması ve üst üste gelen şampiyonlukları hiç vakit kaybetmeden Tbl ye çıkması birçok örnek sayılabilir. Yani burda bir oyunun açıklğından faydalanması söz konusu değil bence. Zaten faydalanan takım şuan belli. Neyse şuanki Tbl de zorlanmasının başlıca sebebi oyunda bir yerden sonra ilerlemek kolay olmuyor ve de diğer takımlar şuan itibariyle onu yakalamış belkide geçmis durumda. Son 2 sezondur hiç şampiyon olamaması da oyundan çok uzakta olması ve şurdan da belli bu sezon her 2 kulvardada erken veda etti.
Sonuç olarak hiç bir şekilde açık kullandığını sanmıyorum bide en eski tanıdıklarımdan biri öle durum olsa benim haberim olurdu. Kimseyi savunmuyorum durum böyle ama :)

Edit : Ek olarak oyunun açıklarından faydalanmak kötü bişey değil kimilerince başarı bile sayılabilir yadırganamaz bu da. Ancak benim gibi düşünenlere göre değil...

Last edited by Th0Rn` at 1/3/2011 7:50:54 PM

This Post:
11
167954.49 in reply to 167954.47
Date: 1/4/2011 3:42:21 AM
Overall Posts Rated:
4343
1 aylık tatilde olduğuma göre biraz karıştıralım formu :D
Öncelikle oyundan uzak kalmamın sebebi daha öncede bi çok kişiyle konuşmuş olduğum gibi üniversite..
Oyunun açıklarından yararlanmaktan bahsetmişsiniz. Oyunun açıklarından fln yararlandığım yoktu bu oyunda her zman dış oyuncularda defans ve şut önemli olmuştur. Yalnızca bunu erken farketmiş olmam başarımı üst seviyeye getirdi. Ki ozmana bakarsınız dış yöndeki 3 oyuncum birden birdn bi çok tbl takımının bi tanesi bile bnde olsa dediği cinsten. Ama yinede bn çift yönlü oynayarak kazandım onları bi açıktan yararlanarak deil.
Şuanda takımın bu durumda olmasının sebebi artık ligimize baktığınızda herkesin birbirine yakın seviyede olduğunu görebilirsinz, heleki batıdaysanız bu tam bi ızdırap :D bnim oyuncularımda artık geliştirilcek yaşları geçtiği için herkesin yakalaması normal tabi.
Ama bu sezon her ne kdr ilgilenemesemde lig şampiyonluğunu bekliyodum. Akiranın maçın 3. dakikasındaki sakatlığı bi sezonun boşa gitmesine neden olmuş. Neyse sağlık olsun.
Kupayıda Mugi alıcaktır muhtemelen...

Advertisement