ibarix ja tebe nikad nisam javno uvrijedio kao ovdje ti mene niti se planiram spustat na tvoj nivo
Izjavit da sam ja u vrtiću još, da potezi koje sam radio nemaju veze s mozgom itd. nije uvreda? Pa onda nije uvreda ni tebi reći da si glup po toj logici.
PRESTANI ME NAPADATI. Eto to tražim. Jer forum i nije za osobne napade.
ukrajna je po meni bila tvoja kljucna utakmica koju si fulao 100%
Jesam i dobro, život ide dalje. Al ne i ti. Ti ćeš Ukrajinu spominjat do sudnjeg dana. I sigurno nisam goru grešku napravio od npr. srpskog izbornika koji niju uopće postavio ekipu nedavno. A ti tu mene pokušavaš razapet radi Ukrajine koja je klasa iznad nas.
ljudima umjesto tebe pomazem da razviju mlade igrace pisem plan treninga itd a ti ih ni nepogledas?
Koji igrač je u pitanju? Kad si se ti meni javio uopće? Ili ne daj Bože ponudio pomoć? Eto očito radiš neke stvari iza leđa pa ja ne znam. Molim imena igrača koji su u pitanju.
a sad da budem i potpuno iskren nisam nista drugo niti mogao ocekivati od managera koji u timu nema niti jednog hrvata u treningu niti je ikad imao.
ti se jednostavno nikad nisi ni bio spreman zrtvovat za u21 ... niti vrijeme niti trening za jednog trenirca ... amen ;)
Eto kolko čovjek može bit glup. Pa prošle sezone sam imao Mustaka kojeg je preuzeo Trollz. Imao sam prije i Adžiju koji je volio faulirat pa sam ga se riješio nakon sezone i pol. Imao sam i Latvijca Karnitisa i Zguru i sad Chaveza od stranih. I sad ti izjaviš da ja nikad nisam imao Hrvata u treningu. Ajd se informiraj prije nego kreneš napadati.