BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: dkkkk

This Post:
00
214959.407 in reply to 214959.406
Date: 6/19/2012 9:35:58 AM
Overall Posts Rated:
88
Na bet abydna kai ant tiek gaunam

This Post:
00
214959.408 in reply to 214959.402
Date: 6/19/2012 11:29:43 AM
Overall Posts Rated:
561561
Gal neverk cia viesai, pats esi tiek pat kaltas. Esi paskirtas pasitarimams del taktiku, taves sulaukta nebuvo. Taip kad maziau garsiai amsek, o viesai geriau atsiprasyk zmoniu, kad toks uzimtas esi ir nevykdai savo pareigu.
Nepatinka, netrenink to karmanovo, neverciu gi, del saves ir del rinktines trenini. Jis prie tolimu netinkamas, nevaidintum kvailucio, nekalbetum veju isvis apie ji. Dabar isizeidei mat kad tavo zaidejo nepaemiau i starta...Kandidatuok kita kadencija, galesi kiekvienose varzybose po 48 min duot lost. Jei jau dejau tolimais, tai taviskis ne pro kur lost negalejo, nes jis tam tiesiog netinkamas. Mano sprendimas losti taip kaip losiau ir su tais zaidejais kuriais losiau ir as prisiemu atsakomybe, taves neprasau jos prisiimt. O kad budamas stabo nariu ir desiniaja ranka viesai tokius dalykus rasyneji, tai pasikurk iskart tema rinktimu debatai. Nebijok, as nekandidatuosiu kitai kadencijai, galesi amzinai but tuo treneriu. Tik tu esi neklystantis. Lengva pasakyti kas butu jeigu butu, bet nebuvo, tai nezinom ar butu jeigu butu. Bet aisku tau paamset tikrai puikiai iseina.
Pralaimejom praktiskai del prazangu, kurias dazniausia ir salygoja didesnis nusiteikimas + namai. Aisku tai nepasiteisinimas, nes rinktine netokia, kuriai galima pralost. Pats sakau kad esu tuo lb nustebes ir neneigiu savo kaltes, kad pervertinau jegas rinktines.
O visiems kitiems kas rase kad gal taktika nepergeriausia, o tai kokia taktika yra per geriausia ? Tik artimi ? Zinoma tai gera taktika, bet ir nuolat judeti ir begti mesti losiant buvo neviena pergale preitam sezone, deja, sikart nesudirbo visiskai. Kalte netaktikoje, taktika buvo gera, tiesiog pritruko jegos po kasiu. Tik tiek. I starta reikejo turbut leisti Malinina vietoj Lutinskio. Pralosem rebus, pralosem varzybas. Tikejaus kad pulsim daug geriau ir vienas kitas rebas reiksmes netures, bet kad tiek rebu pralosim, nesitikejau.

From: Paulius V

This Post:
00
214959.409 in reply to 214959.407
Date: 6/19/2012 11:38:28 AM
Overall Posts Rated:
561561
pritariu, tikrai abydna. Pvz man tikrai visa diena supiso. Tik i darba nuejes isijungiau ir dingo nuotaika visai dienai. Bet ka jau dabar padaryti ? Nieko. Yra kaip yra :) Jei kas norit pastumkit, pasidarys lengviau bent jums:) Man tai visa sezona supiso ir visa upa...O labiausia nuvilia tokie zmones kurie turi prisideti bet neprisideda ir ateje i foruma aiskina kaip reikejo lost kad laimet...Paaiskint visad yra lengviausia kai jau post factum. As pasiklioviau ne medziais o multiskilais. Stai ir atsakymas. Bandziau laimeti multiskilais PF. O inside skilu jiems pritruko ir pralosem ryskiai rebus, todel pralosem. Daugiau nera ka ir pasakyti ar analizuoti. Jei as cia imsiu verkti kaip kiti, tai kas bevadovaus rinktinei ? Juk nenorit kad vel jauniams kelciau patirti ? :D Liko dar daug varzybu ir reikia kovoti. Nuo to kad paverksim lengviau nebus. Nors jei rezultatas pasikeistu musu naudai, as paverkciau :D

This Post:
00
214959.410 in reply to 214959.406
Date: 6/19/2012 11:41:36 AM
Overall Posts Rated:
561561
lieka taip guosti :) Pameni ka vakar sakiau ? :) Buciau ir ta 100 lt prapises :)))

From: Ptyca

This Post:
00
214959.411 in reply to 214959.410
Date: 6/19/2012 1:20:48 PM
Overall Posts Rated:
8181
Butum praloses:)))

This Post:
00
214959.412 in reply to 214959.411
Date: 6/19/2012 1:27:53 PM
Overall Posts Rated:
561561
Matyt juodasis menulis buvo juodajame marso seselyje ar pan. ten Palmyra sneka :D:D Kad tiek nesekmiu vienoje vietoje :D

This Post:
33
214959.413 in reply to 214959.409
Date: 6/19/2012 3:37:51 PM
Overall Posts Rated:
141141
Baigsi tu kada nors metyt akmenis i kitu darza.. ? TU PRIEMI SPRENDIMUS NE MARYTE IR NE ONUTE SU JONUKU.

This Post:
00
214959.414 in reply to 214959.413
Date: 6/19/2012 3:49:59 PM
Overall Posts Rated:
561561
O ar as sakau kad tu ? As ir prisiimu atsakomybe. As ir tik as ir tesu kaltas, kad mes pralosem. O jei tu kitu tai mindziu, tai pagalvok ar jis etiskai elgiasi, tokius dalykus rasydamas, pats budamas butent atsakingas uz pagalba toje srytyje ? Ar neturetu tai buti per pm diskutuojama ? As manau kad to viesumoj neturetu buti is mano stabo. Tad cia ne tavo kiskis, ne tu ir kiskis kaip sakant. Jei nori pastumt del rungtyniu, stumk del ju ir aiskink ka tu butum dares, ar siaip i suns dienas mane dek. Bet neaiskink kaip man kalbetis su neetiskai besielgianciu vienu is pagrindiniu stabo nariu.

This Post:
33
214959.415 in reply to 214959.414
Date: 6/19/2012 3:55:21 PM
Overall Posts Rated:
141141
As tau priminsiu kelis dalykelius..
Stumiai ant vaido tolka pesne kad pats isirinkai staba tai pats ir kaltas.
Stumiai ant ptycos taktikos(ir jo stabo) kur pralosem turkams kas keisciausia nuo tuos pacios taktikos kritai tu..
Stumiai ant ryckos uz nepasiruosima..

Daugiau pavyzdziu?

Dabar permeciau paskutinius 10 sezonu varzybu ir pabandyk man rasti gedingesni pralaimejima nei sis..
Ir dar pats save galim sakyt isirinkai geriausiu visu laiku NT treneriu (Vaido apklausoje) nes kas tik ka pasake puoliai ir sakei ka tas dare blogai ir t.t.

UZLIPAI ANT SAVO GREBLIO.

Last edited by Dalius at 6/19/2012 3:56:13 PM

This Post:
00
214959.416 in reply to 214959.415
Date: 6/19/2012 4:37:56 PM
Overall Posts Rated:
561561
Nesirinkau as pats nieko. O kritikuot kritikavau, ka daret ir jus. Kritikuokit ir dabar mane, kas neleidzia ? Na, buvo dar vienas nemaziau gedingas tai YoMaYo pralaimejimas latviams... Bet sutiksiu kad sitas vienas turbut gedingiausiu, tarkim kad ir pats gedingiausias.
Del Vaido tai teisingai ir stumiau ir jei reiks ta tema ir toliau stumsiu. Prie ko cia jis dabar ir mano pralaimejimas ? As savo stabo nekaltinu del pralaimejimo, as tik pasipiktinau kolegos stabe etiskumu. Tik tiek. Tai niekaip nesusije su pralaimejimu. Nemanyk kad as kaltinu savo staba ir kad nuo saves kalte metu.
Del ptycos, tai buvo nestumimas o kritika ir kritika ptycai tik todel kad jis prieme vieno liudnai pagarsejusio menedzerio pasiulyma del taktikos. Taip pat buvo pasiulymas padet. Pasiklausk Ptycos, su kuo tariamasi yra dabar del paskutiniu keletos taktiku...?
Del ryckos, nestumiau apie joki nepasiruosima ir nesuprantu kas tas yra nepasiruosimas isvis? Ka tu tuo norejai pasakyti ? Nesuvokiu net sito teiginio, uz koki nepasiruosima. Kritika ant jo uz kitus dalykus, kuriuos jis pats gerai zino. Tai nebuvo susije su taktiniais sprendimais. Buvo pasiektas nulinis rezultatas euro cempe o po to apleista rinktine. Stai del ko buvo kritika.
Taigi, varyk daugiau pavyzdziu, nes visi tie tavo teiginiai niekiniai.
Beje patarimas tau skirk zodzius stumimas ir kritika. Tai visiskai skirtingi zodziai. Va, tu dabar stumi ant manes o ne kritikuoji. Kodel ? Todel kad jokios analizes nera. Kur ta mano klaida ? Kas padaryta netaip ? Zaidejai netie pasirinkti, taktika ne ta, tada kokia ir kokie zaidejai turejo lost kad laimet ar pan. ? Stai yra kritika, irodyk kritikuodamas kad tavo pasirinkimas butu buves geresnis. Be YoMaYo kritikos daugiau niekas ir neparase. Jis vienintelis nurode savo nuomone kaip reikejo lost, ka leist i aiskte ir kaip laimet. Viskas jo kritikoje tvarkoje ir jis turbut yra visiskai teisus, esme yra kad jis stabo narys ir neturetu taip elgtis viesai, man i pm turetu tai rasyti, nes kritikuodamas atvirai mane ir save kritikuoja, nes yra butent atsakingas uz pagalba taktiks parenkant. Ir jei zmogus nebuvo tada kai reikejo jam but, saukstai po pietu jau rasyt ir patarynet. Iki pat 1 h nakties vakar buvau ir laukiau jo...Butu ta pasakes vakar, tikriausiai ir butu itikines pakeisti savo nuomone ir sustiprinti kova po kasiu.

Last edited by Paulius V at 6/19/2012 4:41:35 PM

Message deleted
Advertisement