Πολύ ησυχία στο φόρουμ, προφανώς έχει πέσει μελέτη για τα play-off!
Στα σημερινά η δύναμη της έδρας μίλησε, ο Αλέξανδρος καθάρισε χαλαρά τον Χολαργό που ετοιμάζεται για επόμενη σεζόν, ο Κοσμάς φαίνεται ότι διάλεξε τα σωστά συστήματα αλλά οι αντίπαλοι ψηλοί δεν παλεύονταν, στην μάχη των Θαν ο παλιός επέλεξε συστήματα που απέδωσαν και ο νέος φαίνεται να απογοητεύτηκε και ξεπουλάει! (κακή περίοδος πάντως για αγοραπωλησίες, κατά την γνώμη μου...)
Στα δικά μου, παρόλο που είχα τις σωστές τακτικές τελικά, η μεγάλη διάθεση του 5 παικτών του αντιπάλου ισοσκέλισε την διαφορά και είχαμε ντέρμπι ως το τέλος... Καλή ομάδα ο Άρης, αλλά νομίζω ότι η συνολική υπεροπλία μου σε όλες τις θέσεις φάνηκε, με σχεδόν όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν να σκοράρουν, αλλά οι αντίπαλοι δεν τα παραιτούσαν, από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια που έχω δώσει...
Στα play-out, o Αετός νίκησε εύκολα τον ΠΑΟ που μάλλον τα έχει παραιτήσει, στο άλλο ζευγάρι προβλέπω ότι θα κριθεί η κατηγορία στο 3ο μάτς με μικρές διαφορές και αγωνία....
Η ώρα πάντως έφτασε, εκπλήξεις δεν είχαμε και τώρα να ξεχωρίσουν τα στάχυα από το στάρι, τα παιδάκια από τους άντρες, οι...μύγες από το γάλα (?) κτλ κτλ! Το Σάββατο πλησιάζει!
Last edited by fireblaze at 7/12/2011 3:45:50 PM