bizim taraftarlara lazerler , su şişeleri, bozuk para, eski cep telefonu herşey serbest girişte; bağkur taraftarlarını stata alınmayacka şimdiden açıklayayım :)) asları sakla bence :)Senin maç için özel olarak hazırlattığım zırhlı formalar hazır. Basket oynamayı biraz zorlaştırıyor o ağır zırhlı formalar ama olsun, orta sahadan salla taktiğiyle oynayacağım zaten. Savunmada da Malazgirt Savaşında Alparslan'ın kullandığı Hilal taktiğini kullanmayı düşünüyorum. Lazerler için de sanayideki kaynakçıların kullandığı özel siyah gözlüklerinden sipariş etim Ray-Ban'a. Kulüp binasının yanındaki Dominos Pizza'nın motorsikletli kuryelerinin kasklarını da bu maç için ödünç aldım. Karşılığında da maça Dominos Pizza'nın "30 dakikada lezzet kapında" yazılı göğüs reklamı ile çıkacağım. Maça alınmayacak olan cefakâr ve vefakâr taraftarlarımız da salonun dışından ellerinde megafonlarla çılgınlar gibi tezahürat yapacak. Ayrıca 12 adet çam yarması badi gard, 7'lik pansumancı doktorum ve deplasman fatihi HİM ile gümbür gümbür geliyorum! Aslında direk bomba imha uzmanlarının giydiği kıyafetlerden giydirsem de olur oyunculara.:)
bizim taraftarlara lazerler , su şişeleri, bozuk para, eski cep telefonu herşey serbest girişte; bağkur taraftarlarını stata alınmayacka şimdiden açıklayayım :)) asları sakla bence :)
evreni koruyamadı zırhlı formalar)) sert bir darbe almış yazıkkkkk))
SİMYASPOR--BC Dingo -2- kendi acımızdan cok da iyi kura cektik diyemeyiz ama simyanın ligdeki durumu biraz olsun içimizi rahatlatıyor. simyasporun kupa için ligi riske atmıyacagını düşünüyorum. o nedenle cok zorlanmadan alabilecegim bir maç olabilir.