Μετα απο δυο σεζον και αφου παρατηρω την αδιαφορια στη συμμετοχη στις ομιλιες των υποψηφιων μανατζερ της εθνικης αποφασιζω να θεσω τον εαυτο μου στη διαθεση σας ωστε με συγκεκριμενο αγωνιστικο πλανο να μπορεσει η εθνικη αντρων να κανει ενα βημα παραπανω.Το προπονητικο τιμ το οποιο θα με στηριξει στη προσπαθεια αυτη στελεχωνεται απο δυο ανθρωπους που μου εμαθαν το παιχνιδι και μαζι τους εχω προσωπικη επαφη PILIDER(APAIXTOS B.C.) και giorgos fonias 13(Tromokrates B.C).Ευχομαι και ελπιζω επισης στη βοηθεια και στηριξη των υπολοιπων εμπειρων μανατζερ της ελληνικης κοινοτητας ωστε να πετυχουμε το στοχο μας μεσα απο ανταλλαγη σκεψεων και γνωσεων.Το πλανο το οποιο θα ακολουθησουμε θα βασιστει στις καλες αγωνιστικες καταστασεις και στη συνεργασια με τους μανατζερ οι οποιοι στις ομαδες τους εχουν παικτες στην εθνικη μας και φυσικα απο τη κληρωση και το προγραμμα του ομιλου μας.Το εργαλειο που θα χρησιμοποιησουμε οσο το δυνατον πιο σωστα ο ενθουσιασμος της ομαδας μας ωστε να μπορουμε να πετυχουμε το κατι παραπανω οταν αντιμετωπιζουμε δυσκολους αντιπαλους.Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους και ελπιζω αυτη τη φορα να μην υπαρχει μονο κριτικη και υποδειξεις αλλα συνεργασια και διαλογος.Κλεινοντας να τονισω οτι εγω και το προπονητικο τιμ θα ειμαστε διαθεσιμοι και θα ασχοληθουμε με το κομματι της εθνικης εμπρακτα και ουσιαστικα.Ευχαριστω για το χρονο σας!
Υ.Γ.Ειμαι στη διαθεση σας να απαντησω σε οποιεσδηποτε αποριες και ερωτησεις για το σχεδιασμο και την προσπαθεια που επιχειρουμε να κανουμε!