BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Getho
This Post:
66
237210.4 in reply to 237210.3
Date: 3/7/2013 9:50:54 AM
Overall Posts Rated:
162162
Kαλησπέρα και απο εμένα,

Κατεβαίνω υποψήφιος για την Εθνική με την συμπαράσταση του φίλου Τυφώνα ο οποίος εχει διατελέσει Eθνικός εκλέκτορας της γαλανόλευκης τις σεζόν 9 & 10 και συνεχίζει απο τότε το εργο του με πολαπλή δραση...

Οι περισσότεροι πιστευω με γνωρίζεται απο την συμμετοχή μου στα φόρουμ, παιζω το παίχνιδι 11 σεζόν, εχω μπει 8 σερί φορές στα πλέυ οφ, εχω τρεξει σερι 30 συνεχόμενων νικών σε επισημους αγωνες (ΙΙΙ.10, πλει οφ, ΙΙ.4 & κύπελο).. Περυσι κατέληξα 2ος στον πιο δύσκολο ομιλο της ΙΙ οπως αυτος ψηφίστηκε στα φόρουμ στην παρθενικη μου σεζόν στην κατηγορία.. Μπορώ να πω οτι ξερω πως στήνονται σωστα σχεδον ολα τα συστήματα, καθώς και τι επίδραση εχουν αγ. καταστασεις, ενθουσιασμός & εδρα στην εκβαση του αποτελέσματος.. Επίσης γνωρίζω απο προπόνηση καθως στην ομαδα μου εχω 3 παιχτες που τους εχω φτιάξει ο ίδιος ενω παραληλα βοηθάω αρκετούς χρήστες νεους και παλιούς.. Εδω και καιρό συμμετέχω στην ομοσπονδια σκάουτινγκ Εθνικών ομάδων την οποία είχε ιδρύσει ο Τυφώνας πριν απο 2 χρόνια οπότε υπάρχει πρόσβαση και εκεί..

Ο λόγος της συνηποψιοφητας μου με το Τυφώνα είναι επειδή αντιλαμβάνομαστε την ευθύνη και σημασία της θέσης ωστε να συνεχίσουμε με τον ιδιο ζήλο για οσο το δυνατό καλύτερα αποτελέσματα με τους προκατόχους μας.. Ολο αυτό γίνεται απο αγάπη και μεράκι για την Εθνική μας και τιποτα άλλο..

Η θέση αυτη είναι απαιτητική διοτι απαιτεί πολύ χρόνο και ικανότητες επικοινωνίας με χρηστες απο ολο τον κόσμο.. Επίσης χρειάζεται σωστη καθοδήγηση για την προπόνηση των νεων παικτών σε συνδιασμο πάντα και με τον κόουτς της μικρής Εθνικής ώστε διαχρονικά να μεγαλώσει ποιοτικά & ποσοτικά η δεξαμενη διαθέσιμων παικτών... Τέλος υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι οπου απαιτεί σωστή στρατηγική & τακτικές επιλογές ανάλογα με το διαθέσιμο υλικό..

Το καλό είναι οτι με τον κοουτς της μικρης Εθνικης Ταπούτο7 κατα κόσμο Στέφανο γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και πιστέυω θα τα πάμε περίφημα.. Ο ''Επιτιμος'' πρόεδρος Mαμουάλντε και δις πρωταθλητής προσφέρθηκε να με ξεναγήσει στα της Εθνικης αλλα και να συνεισφέρει μια χειρα βοηθείας με την πολύτιμη εμπειρία του.. Σε τεχνικά θέματα θα υπάρχει επίσης και η βοήθεια των Ματσα,Κajjabar εαν χρειαστεί..Επίσης και με τον απερχόμενο κόουτς epanaleon υπάρχει πολύ καλή σχεση οπότε θα με ενημερώσει σχετικα με το τι προτζεκτ τρέχει ωστε να τα συνεχίσω στον ιδιο ρυθμό..

Εν κατακλείδι πιστεύω οτι ειναι μια τίμια πρόταση με αγνες προθέσεις που αξίζει την ψήφο σας απέναντι σε μια δύσκολη στιγμή και υποσχόμαστε να κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε ωστε να φτάσουμε το δυνατόν ψηλότερα την Εθνικη μας ομάδα.

Υ.γ. Ελπίζω να δείξεται κατανόηση για την προχειρότητα της ομιλίας καθως η απόφαση πάρθηκε σε ενα απόγευμα.. Θα είμαστε χαρούμενοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία-ερώτηση σας σχετικά με την υποψηφιότητα μας...