BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 Predstavljanje kandidata

U21 Predstavljanje kandidata (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
217016.4 in reply to 217016.1
Date: 5/15/2012 5:29:27 PM
Overall Posts Rated:
2020
Bok,ja sam Atila a zovu me i Bič Božji. Hrvat,rođen u Rijeci. Moja karijera nije preduga ali je uspiješna što i govori moj rezultat nakon ulaganja u dvoranu od 22 utakmice u nizu bez poraza a vrijeme će pokazat da se ne namjeravam zaustavit na tom nizu već mi je cilj minimum 66 pobjeda ne računajući doigravanje . Ne varam ,ne volim sve što vole mladi, ne bojim se nikog ,nema jače reprezentacije od Hrvatske i nemam respekta prema nikome. Protivnike treba sasjec i od njih napravit gulaš a ne se i prije nego što takmičenje počme prepast i pomirit s 2-3-4 ili 5 mjestom . To kod mene ne postoji. Postoje menažderi sa većim iskustvom od mene te će mi oni biti stručni stožer. Jedini uvijet je su hrabri i odgovorni. Farme moraju postojati ali isključivo u 4 ili 3 ligama(uz pokoju iznimku). Samim tim moraju zaboravit na uspijeh svog kluba i žrtvovat ga za reprezentaciju a ne obratno ili i jedno i drugo kao što se kod nas godinama radi. Tek tad je klub 100 % podređen igraču a igrač reprezentaciji.Uvjeren sam u pobjedu.Za dom spremni.