BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
11
191294.4 in reply to 191294.3
Date: 7/26/2011 6:36:01 AM
Overall Posts Rated:
343343
טוב אחרי הפעם הקודמת שהתמודדתי הפעם אין לי נאום מפוצץ

שמי ניר מאמן מכבי נירמן מועדון הכדורסל במשחק מעונה 6 אחרי 2 עונות של עליות רצופות לליגה 2 עשיתי שלוש עונות בניה בליגה 2.2 שהייתה מהחזקות באותם עונות ומעונה 11 בליגת העל פעמיים מקום חמישי בעונות 11-12 שלוש פעמים מקום רביעי עונות 13-15 והעונה מקום שלישי בבית כאשר הבאתי פייט יפה מול אריות הליגה למרות עונת פציעות לא פשוטה

ברפרטואר אין לי כל כל הרבה גמרים כמו לניסן כולה 4 גמרים אחד לכל ליגה שעליתי וגמר גביע מעונה 11 שניצחתי את ניסן

אני מתרגם של האתר מעונה 7 ועזרתי לכל מאמן נבחרת שביקש ממני עזרה (אפילו יהודה בעונה האחרונה בצעירה שבאופן שיטתי לא מזכיר אותי בנאומים שלו)

בעונות 8-10 אימנתי את נבחרת דרום קוראה הצעירה עזרתי לקדם שם את הצעירים אבל לצערי הקהילה שם לא הייתה תומכת בכלל ורוב המאמנים לא ממש הקשיבו אבל עדיין הצלחתי באותם עונות להביא להם יותר נצחונות ממה שהיה להם בכל שאר העונות ביחד

המטרות שלי הם להיות הכי תחרותיים שאפשר אני לא יודע אם אנחנו יכולים באמת להתמודד על כל התארים לכן אני לא אגיד את זה אני מכיר חלק לא קטן מהסגל כבר עכשיו ולצערי אני מכיר במגבלות של הסגל כמו סמול טבעי ברמה וכמה בעיות בגזרת הריבאונד

אחרי לא מעט התלבטויות (ושכנועים מצד אהוד) החלטתי לרוץ לבוגרת העונה

את הגישה שלי רוב האנשים פה מכירים לטוב ולרע ההחלטה אצלכם

LA-Nirman

Last edited by LA-Nir at 7/26/2011 7:19:19 AM

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: aharon
This Post:
11
191294.5 in reply to 191294.4
Date: 7/26/2011 3:22:48 PM
Overall Posts Rated:
5858
שלום לכולם לי קוראים אהרן והכינוי שלי הוא כמו שמי
aharon
אני משחק בבאזר ביטר מאז עונה 9(יש פה חבר'ה הרבה יותר ותיקים ממני)
הרבה יחשבו שמי הוא בכלל והוא לא ראוי לרוץ לנבחרת חבר'ה אני מתמודד כאן בשביל הכיף והכיף בלבד
אני מתמודד מול חבר'ה שהם נמצאים בין המאמנים הגדולים הטובים והמועילים בקהילה הנחמדה שלנואבל אני אומר שאם לא ננסה לעולם לא נדע
אם ע"י עיוות סטטיסטי כלשהו אני אבחר אני אשתדל להביא את הנבחרת למקומות הגבוהים ביותר ולימי הזוהר שלה בתקופה בה אהוד היה המאמן
טוב אין לי יותר מדי מה לכתוב אני לא חשוב או מיוחד (אבל אני כן יודע לעשות ג'נגלינג :) סתם.
טוב חבר'ה עכשיו ברצינות יש לנו קהילה מלאה במאמנים מי יותר טוב מי פחות טוב אבל כולם באמת אנשים טובים שהתחרותיות הפכה אותם לחברים ולקהילה שבא כל אחד מוכן לעזור לשני בכל שאלה
אז אם תבחרו בי יהיה לי לכבוד לייצג את הקהילה שלנו בתור מנג'ר הנבחרת

מקווה שהעלתי חיוך על הפנים שלכם
בהצלחה בעונה השבעה עשרה אנשים טובים
שלכם בכל זמן
אהרן
אולי המאמן הבא של הנבחרת :)))))