BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > ΒΡΑΒΕΙΑ SEASON 16

ΒΡΑΒΕΙΑ SEASON 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190097.4 in reply to 190097.3
Date: 7/24/2011 7:07:34 PM
Overall Posts Rated:
180180
Αφού έφτασε η σεζόν στο τέλος της, δίνω και εγώ τα δικά μου βραβεία:

1) Καλύτερη ομάδα

Οι Ρhino Warriors έδειξαν τα δόντια τους μετά τα μέσα της σεζόν και επιστρέφουν στα σαλόνια της ΙΙ όπου μάλλον θα μείνουν για καιρό, εκτός αν η Α1 προκύψει γρηγορότερα απο ότι περιμένει ο Βασίλης. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Autokratoras που απλά δεν τόλμησε στα κρίσιμα σημεία να ρισκάρει (φταίνε και αυτές οι άτιμες οι διακοπές).

2) MVP

Πολύ δύσκολη η απόφαση και για αυτό θα μοιράσω τον τίτλο ανάμεσα στους Frame, Giesta και Takatsy...

3) Καλύτερος προπονητής

Βασίλης ή Alarihos δαγκωτό, είχε πλάνο, ήξερε που πρέπει να χτυπήσει και το απέδειξε στα πλέι-οφ όπου κέρδισε τέσσερις φορές εύκολα.

4) Χειρότερος προπονητής

Εγώ δεν θα πω το κοράκι (Panathinaikos) εδώ.. χειρότερο προπονητή φέτος ψηφίζω εμένα δαγκωτό!

5) Ευχάριστη έκπληξη

Ούτε εδώ θα πάω τον φίλο τον Θανάση απο τη Λαμία (Ionikos)... απλά γιατί δεν μου έκανε έκπληξη η πορεία του. Ουσιαστικά δεν υπήρχε η ευχάριστη έκπληξη και απλά επειδή πρέπει να ψηφίσω θα πω Πολύκαστρο.

6) Δυσάρεστη έκπληξη

Οπως έγραψε και ο Θανάσης παραπάνω, μπορώ να πω εμένα;;;

7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι

Το περίφημο ματς Βασίλισσα-Τακάτσι ήταν μακράν το καλύτερο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Και απο το πολύ τράβηγμα έφυγε και η τελευταία τρίχα που είχα στο κεφάλι μου.

8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum

Το βραβείο θα το δώσω στον Γιώργο (AGOR) που μπήκε γρήγορα στο πνεύμα του ομίλου.

9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας

Εttore Tomasulo, γιατί μπορεί να παίξει σε όλα τα συστήματα της ομάδας και σε δύο θέσεις εξίσου καλά

10) Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας

Η μεταγραφή που δεν βγήκε, είναι ο Νίκος Κουνέτας... θα τον δείτε σύντομα στη μεταγραφική λίστα.