BuzzerBeater Forums

Pagalba - Lietuvių > Pirmieji žingsniai

Pirmieji žingsniai

Set priority
Show messages by
From: Vadia

This Post:
00
65515.39 in reply to 65515.38
Date: 2/7/2010 11:20:03 AM
Overall Posts Rated:
55
Na del trenerio asistento, rasiau taip is globalo, pats tikrai nezinau, realaus skirtumo tarp 5 ir 7 lvl treneriu, kadangi niekad tokio neturejau ir negalejau isbandyt, bet ir nuomones parasiau ne pirmas pasitaikusias. Kas del prazangu, cia jau pats nusigrybavai. Tai patikrinta pagal savo rungtyniu stebejima, o apie prazangas, taip aiskino patys kurejai ir tikrai manau, kad parasiau teisingai. Jei turi svariu argumentu pries, tai juos ir destyk, bet as is tavo puses ju nematau. Kas del gaunamu prazangu, tai taip, labai daznai zaidejas turi tokia yda prasizengt ir nieko jau nepakeisi. Bet cia kalba ne apie tai...

From: Paulius V

This Post:
00
65515.40 in reply to 65515.39
Date: 2/7/2010 3:35:26 PM
Overall Posts Rated:
00
Na as to nepastebejau nes beveik losiu be keitimu kai apsitraumavo mano zaidejas atsarginis. Ir kiek berinktu baudu ginasi visi gerai ir puikiai. Jei netiki pasiziurek mano varzybas paskutines (http://www.buzzerbeater.com/match/18133265/boxscore.aspx) . Mano zaidejas jau keliose susirinko po 6 baudas. Jo gynyba nekiek nesilpnejo o gynesi kaip gynesis. Jo dengiamas zaidejas vistiek buvo praktiskas nulis ekipoje. 1/7 metimai,0/1 troicai, 7/7 baudos. Tai kur susilpnejimas gynybos ? Sorry, bet metant baudas mano gynejas negali jo dengti:D Bet nebaudas metant uzdenge visiskai praktiskai ir kiek berinko prazangu gynyba isliko pastovi gera. O ji tikrai nera superine kazkokia.
Va svarbiausias mano sezono macas si ketviradieni vykes taureje (http://www.buzzerbeater.com/match/20011160/boxscore.aspx). vel tas pats zaidejas 6 baudos tiesa sikart 2 kazkur gautos per pratesima stabdant pirmaujanciuosius. Jo varzovas pg metimai 4 - 11 tritaskiai 0 - 3 baudos 9 - 14. Vel pasiginei normaliai tik aisku baudavimasis leido lengvu tasku nuo baudu linijos leist prisirinkt varzovui. Na as jo gynyba vertinu normaliai, tikrai tenkina mane. Tai sakai jei nuo atsargos ji ileisciau kai nebutu prisirinkes baudu per ji neimestu isvis beveik metimu ? toks jis geras ? Deja, nemanau. Vienodai taskai per ji buvo renkami tiek varzybu pradzioje tiek gale, tai jokio ypatingumo gynyboje nepamaciau, kad prisirinkus baudu per ji imtu pataikyti daugiau. O stebiu kiekvienas varzybas. Gal taip ir yra parasyta oficialiai bet neviskas kas yra oficialu yra teisinga. Gal kazkiek ir yra tame tiesos, gal prideda kazkokiu koeficientu kad gaves kazkelinta bauda maziau ginasi, bet tada tas skirtumas toks mazas kad jo nesimato realybeje. Ir jei uzdetum kad prisirinkus baudu sodinti. Tai jis po to vel pasirodes pagal tave gintusi gerai kaip rungtyniu pradzioje be baudu ar visgi gintusi jau prasciau kaip minejai prisirinkes baudu ? Jei antras variantas, tai tada koks tikslas ji isvis ant suolo sodint jei vistiek kaip sakai suprasteja ta jo gynyba ir pasedejus ant suolo stebuklingai nepagereja speju) ? Tada sita reikala ir nereiksminga aprasyneti kaip neteikianti jokios naudos ir prasmes zaidime.

From: Vadia

This Post:
00
65515.41 in reply to 65515.40
Date: 2/9/2010 5:58:47 AM
Overall Posts Rated:
55
Na matai, pirmiausia as ir nerasiau, kad tai yra vienas is pagrindiniu faktoriu, cia formules yra labai sudetingos ir tikrai mes nezinosim kiek vienas ar kitas dalykas paveikia zaidejus. Pvz kur tu man parodei savo rungtynes, tu zaidei pries prasta PG, jis pries daug silpnesnius nieko nepataiko, tai tavo tos prazangos itakos nelabai ir turejo turet. Pagal mane, jos labiau veikia, kai zaidejai yra apilygus, tai yra daugmaz vieno gynyba = kito puolymui. O del sodinimo, pagal zaidejo kurejus, jei zaidejas greitai susirenka prazangas, pradeda prasciau gintis, pasedejas ant suolo, jis pradeda gintis iprastai. Bet vel gi, kiekvienam atvejui cia sunku pritaikyt, kadangi yra begales kitu itakojanciu faktoriu, tiesiog bandau perteikti kureju info ir kuo daugiau pritaikyt sau. Ir beje, as pats visada zaidziu "leisti zaisti: prisirinkus prazangu", kadangi neturiu lygiavercio keitimo, tad ir prisirinkus prazangu, mano startinis 100 kart geriau sulos uz atsargini.

From: Paulius V

This Post:
00
65515.42 in reply to 65515.41
Date: 2/9/2010 9:23:28 AM
Overall Posts Rated:
00
Dekui uz grazu atsakyma ir kad priemei kritika ir normaliai paaiskinai man, kad as buvau neteisus Isties situo nebuvau lb pasidomejes ir nezinojau tiksliai, tik is pastebejimu sakiau kad realiai nesimate jokio suprastejimo. Dekui uz info As irgi kas bebutu leidziu lost prisirinkus nes neturiu tiek keitimu kad galeciau sodinti ;)) nors dar del to niekis. beda ta kad trenkes nukentetu, nes megstu daznai treniruojamoje pozicijoje deti 48 min kad lostu be keitimu ir nesinori jokiu netiketumu kad nesugalvotu kokia atsarginio centro ileist vietoj prisirinkusio baudu) O del bendrai sito teiginio jei jau kurejai sako taip tai matyt isties ivede ta dalyka yra tik tai nesimato realiai nes kaip sakai lb daug kitu ivykiu itakoja zaidima ir neviskas matosi dienos sviesoje t.y. statistikoje ir rungtynese, nes tiesiog gal metimai randomu isdestomi visoms varzyboms iskart pagal sumazejusi koeficienta gynybos ar pan.)

From: Ref
This Post:
00
65515.43 in reply to 65515.42
Date: 2/9/2010 10:38:09 AM
Overall Posts Rated:
1717
Del prazangu reiktu pamineti,kad visi zaidejai turi uzslepta agresyvumo skilla ir delto vieni daugiau prazangu susirenka,kiti maziau,todel pries perkant zaideja verta pasiziureti i jo prazangu vidurki..

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement