Na as to nepastebejau nes beveik losiu be keitimu kai apsitraumavo mano zaidejas atsarginis. Ir kiek berinktu baudu ginasi visi gerai ir puikiai. Jei netiki pasiziurek mano varzybas paskutines
(http://www.buzzerbeater.com/match/18133265/boxscore.aspx) . Mano zaidejas jau keliose susirinko po 6 baudas. Jo gynyba nekiek nesilpnejo o gynesi kaip gynesis. Jo dengiamas zaidejas vistiek buvo praktiskas nulis ekipoje. 1/7 metimai,0/1 troicai, 7/7 baudos. Tai kur susilpnejimas gynybos ? Sorry, bet metant baudas mano gynejas negali jo dengti

:D Bet nebaudas metant uzdenge visiskai praktiskai ir kiek berinko prazangu gynyba isliko pastovi gera. O ji tikrai nera superine kazkokia.
Va svarbiausias mano sezono macas si ketviradieni vykes taureje
(http://www.buzzerbeater.com/match/20011160/boxscore.aspx). vel tas pats zaidejas 6 baudos

tiesa sikart 2 kazkur gautos per pratesima stabdant pirmaujanciuosius. Jo varzovas pg metimai 4 - 11 tritaskiai 0 - 3 baudos 9 - 14. Vel pasiginei normaliai tik aisku baudavimasis leido lengvu tasku nuo baudu linijos leist prisirinkt varzovui. Na as jo gynyba vertinu normaliai, tikrai tenkina mane. Tai sakai jei nuo atsargos ji ileisciau kai nebutu prisirinkes baudu per ji neimestu isvis beveik metimu ? toks jis geras ? Deja, nemanau. Vienodai taskai per ji buvo renkami tiek varzybu pradzioje tiek gale, tai jokio ypatingumo gynyboje nepamaciau, kad prisirinkus baudu per ji imtu pataikyti daugiau. O stebiu kiekvienas varzybas. Gal taip ir yra parasyta oficialiai bet neviskas kas yra oficialu yra teisinga. Gal kazkiek ir yra tame tiesos, gal prideda kazkokiu koeficientu kad gaves kazkelinta bauda maziau ginasi, bet tada tas skirtumas toks mazas kad jo nesimato realybeje. Ir jei uzdetum kad prisirinkus baudu sodinti. Tai jis po to vel pasirodes pagal tave gintusi gerai kaip rungtyniu pradzioje be baudu ar visgi gintusi jau prasciau kaip minejai prisirinkes baudu ? Jei antras variantas, tai tada koks tikslas ji isvis ant suolo sodint jei vistiek kaip sakai suprasteja ta jo gynyba ir pasedejus ant suolo stebuklingai nepagereja speju

) ? Tada sita reikala ir nereiksminga aprasyneti kaip neteikianti jokios naudos ir prasmes zaidime.