BuzzerBeater Forums

Pagalba - Lietuvių > Pirmieji žingsniai

Pirmieji žingsniai

Set priority
Show messages by
From: Paulius V

This Post:
00
65515.38 in reply to 65515.36
Date: 2/7/2010 11:05:28 AM
Overall Posts Rated:
00
Noreciau pataisyti kai ka:
Trenerio asistentas
Suprantu kad prikopinai is globalo bet kai kas nera visiska tiesa. Skirtumai tarp treneriu yra nesamone, ypac tai pasakys tie kas turi 7 lvl treneri ir kurie pakeite vietoj savo 5 lvl. Kai kyla papildomai per seza 2-3 skillai tai nera milziniskas skirtumas? paskaiciuok per 3 sezonus iki 21 metu kol U21 ima lost jis tures papildomus 6-9 skillus, ko pasekoje gaunasi kaip papildomai trenintas dar sezona. Taigi, neklaidink zmoniu prasta pasenusia informacija.Nieks nemoketu uz 7 lvl 5 milijonu kai 5 lvl vos ne veltui eina. Be asistento svarbiausai treniruotese ugis ir dar karta ugis. Metai treniruotese mazai pasireiskia iki 24 metu.
Traumos vykstant varzyboms cia praktiskai naudingo nepasakei nieko tik smalsuciams kazka tokio kaip pasiziuret ateiti.Galejai aprasyti apie daktarus su specialybemis kad turint traumu tvarstymo specialybe daktara yra tikimybe kad lengvai traumuotas zaidejas zais tose paciose varzybose. O su masazu formos geresnes po trenkiu buna. Dar svarbu butu parasyti kad daktaro levelio dydis niekaip nesusijes su specialybe. Ar 2 lvl daktaras su masazu ar 7 lvl daktaras su masazu. Specialybe masazas dirba vienodai. Tas pats tinka ir vadybininkams ir trenerio asistentams. Specialybes nepriklauso nuo leveliu.
Potencialas cia viskas tvarkingai aprasyta. Tik gal paminesiu kad calculatoriai dabar tik apytiksles rodo ir praktiskai kaip tik lb tapo netikslus. Atsakymas paprastas pries si seza ivede buzerio valdytojai kazkoki procenta algu sumazinima todel algos buvo mazesnes po atnaujinimo nei skaiciuoklese, o neseniai naujienose paminejo kad si sezona gerokai padidins algu augima, vadinasi pakils vel nezinia kokiu procentu. Aisku skaiciuokle apytiksli skaiciu duoda tikrai, nes jos padarytos pagal gerus koeficientus ir veike puikiai kol neprigalvojo pamazint o dabar ir padidint algas is lempos.
Zaidejo "Patirtis". su viskuo sutinku cia. Visi zino kad ji gerai, bet kiek itakos turi nezinia. Va pvz mano 2 varzybos preita penktadieni privacioje lygoje ir po to ketvirtadieni taureje ejo taskas i taska. Abejas varzybas uzbaigynejo tas pats mano pf su lb gera patirtimi. Pirmosiose pasibaige jo dviem taskais ir prazanda paskutinem sekundem ir dar varzovo nesportine prazanga. bauda imete su niekingom baudom Deja, pralaimejau nes kazkas padare puolime bauda ir per 1 sek sugebejo man atgal troica imest Antrose jis isplese pratesima pataikes berods pirmaji metima savo per varzybas paskutinem sekundem) Manau, lemiamom akimirkom patirtis puikiai sudirba, bet kiek itakos rungtyniu metu turi neaisku, reitinga zaidejo tikrai pakelia nemazai patirtis.
Mitas. Ar kuo didesnis igudzio lygis, tuo sunkiau jis kila? visiskai teisingai.
Prazangos Visiska nesamone parasyta. nebuna zaidejas joks atsargesnis. Tiesiog jei jus esate uzdeje sita reikala treneris nekeicia sito zaidejo kitu ir yra tikimybe kad zaidejas nesulauks rungtyniu galo ir toliau bauduodamassis surinks 6 baudas. As butent sita nustatyma ir esu uzdejes del trenkiu stabilumo, nes jei uzdedi pasirinkima kad keistu prisirinkus prazangu, tai gali ir puse varzybu tesulost startinis nors ir neissibauduos visiskai nes prisirinkus prazangu sodinamas, po kazkiek laiko ieina i aikste vel gavus bauda vel sodina. Zodziu apie gynybos susilpnejima gryna nesamone parasei. Ir is kur taip sugalvojai isvis ? Apie baudavimasi geriau butum apie slaptus skillus papasakojes ar tai charakterio savybes pavadinti galima. Sitos savybes lemia zaidejo baudavimasi, kuris beveik nepriklauso nuo gynybu, istvermiu ar pan. dalyku apie kuriuos snekedavo kazkada dauguma.Paslepta charakterio savybe ir nulemia viska jei lb agresyvus jo savybe tai praktiskai kiekvienose min 5-6 prazangos per varzybas ir tai nepasikeis kad ir ka trenintumete. vidutiniskai agresyvus pastoviai 2-4 renkantis.Ir pasyvus, kurie praktiskai nerenka baudu kad ir kiaurai per juos mestu.Retai surenka tokie net 2 baudas.

From: Vadia

This Post:
00
65515.39 in reply to 65515.38
Date: 2/7/2010 11:20:03 AM
Overall Posts Rated:
55
Na del trenerio asistento, rasiau taip is globalo, pats tikrai nezinau, realaus skirtumo tarp 5 ir 7 lvl treneriu, kadangi niekad tokio neturejau ir negalejau isbandyt, bet ir nuomones parasiau ne pirmas pasitaikusias. Kas del prazangu, cia jau pats nusigrybavai. Tai patikrinta pagal savo rungtyniu stebejima, o apie prazangas, taip aiskino patys kurejai ir tikrai manau, kad parasiau teisingai. Jei turi svariu argumentu pries, tai juos ir destyk, bet as is tavo puses ju nematau. Kas del gaunamu prazangu, tai taip, labai daznai zaidejas turi tokia yda prasizengt ir nieko jau nepakeisi. Bet cia kalba ne apie tai...

This Post:
00
65515.40 in reply to 65515.39
Date: 2/7/2010 3:35:26 PM
Overall Posts Rated:
00
Na as to nepastebejau nes beveik losiu be keitimu kai apsitraumavo mano zaidejas atsarginis. Ir kiek berinktu baudu ginasi visi gerai ir puikiai. Jei netiki pasiziurek mano varzybas paskutines (http://www.buzzerbeater.com/match/18133265/boxscore.aspx) . Mano zaidejas jau keliose susirinko po 6 baudas. Jo gynyba nekiek nesilpnejo o gynesi kaip gynesis. Jo dengiamas zaidejas vistiek buvo praktiskas nulis ekipoje. 1/7 metimai,0/1 troicai, 7/7 baudos. Tai kur susilpnejimas gynybos ? Sorry, bet metant baudas mano gynejas negali jo dengti:D Bet nebaudas metant uzdenge visiskai praktiskai ir kiek berinko prazangu gynyba isliko pastovi gera. O ji tikrai nera superine kazkokia.
Va svarbiausias mano sezono macas si ketviradieni vykes taureje (http://www.buzzerbeater.com/match/20011160/boxscore.aspx). vel tas pats zaidejas 6 baudos tiesa sikart 2 kazkur gautos per pratesima stabdant pirmaujanciuosius. Jo varzovas pg metimai 4 - 11 tritaskiai 0 - 3 baudos 9 - 14. Vel pasiginei normaliai tik aisku baudavimasis leido lengvu tasku nuo baudu linijos leist prisirinkt varzovui. Na as jo gynyba vertinu normaliai, tikrai tenkina mane. Tai sakai jei nuo atsargos ji ileisciau kai nebutu prisirinkes baudu per ji neimestu isvis beveik metimu ? toks jis geras ? Deja, nemanau. Vienodai taskai per ji buvo renkami tiek varzybu pradzioje tiek gale, tai jokio ypatingumo gynyboje nepamaciau, kad prisirinkus baudu per ji imtu pataikyti daugiau. O stebiu kiekvienas varzybas. Gal taip ir yra parasyta oficialiai bet neviskas kas yra oficialu yra teisinga. Gal kazkiek ir yra tame tiesos, gal prideda kazkokiu koeficientu kad gaves kazkelinta bauda maziau ginasi, bet tada tas skirtumas toks mazas kad jo nesimato realybeje. Ir jei uzdetum kad prisirinkus baudu sodinti. Tai jis po to vel pasirodes pagal tave gintusi gerai kaip rungtyniu pradzioje be baudu ar visgi gintusi jau prasciau kaip minejai prisirinkes baudu ? Jei antras variantas, tai tada koks tikslas ji isvis ant suolo sodint jei vistiek kaip sakai suprasteja ta jo gynyba ir pasedejus ant suolo stebuklingai nepagereja speju) ? Tada sita reikala ir nereiksminga aprasyneti kaip neteikianti jokios naudos ir prasmes zaidime.

From: Vadia

This Post:
00
65515.41 in reply to 65515.40
Date: 2/9/2010 5:58:47 AM
Overall Posts Rated:
55
Na matai, pirmiausia as ir nerasiau, kad tai yra vienas is pagrindiniu faktoriu, cia formules yra labai sudetingos ir tikrai mes nezinosim kiek vienas ar kitas dalykas paveikia zaidejus. Pvz kur tu man parodei savo rungtynes, tu zaidei pries prasta PG, jis pries daug silpnesnius nieko nepataiko, tai tavo tos prazangos itakos nelabai ir turejo turet. Pagal mane, jos labiau veikia, kai zaidejai yra apilygus, tai yra daugmaz vieno gynyba = kito puolymui. O del sodinimo, pagal zaidejo kurejus, jei zaidejas greitai susirenka prazangas, pradeda prasciau gintis, pasedejas ant suolo, jis pradeda gintis iprastai. Bet vel gi, kiekvienam atvejui cia sunku pritaikyt, kadangi yra begales kitu itakojanciu faktoriu, tiesiog bandau perteikti kureju info ir kuo daugiau pritaikyt sau. Ir beje, as pats visada zaidziu "leisti zaisti: prisirinkus prazangu", kadangi neturiu lygiavercio keitimo, tad ir prisirinkus prazangu, mano startinis 100 kart geriau sulos uz atsargini.

This Post:
00
65515.42 in reply to 65515.41
Date: 2/9/2010 9:23:28 AM
Overall Posts Rated:
00
Dekui uz grazu atsakyma ir kad priemei kritika ir normaliai paaiskinai man, kad as buvau neteisus Isties situo nebuvau lb pasidomejes ir nezinojau tiksliai, tik is pastebejimu sakiau kad realiai nesimate jokio suprastejimo. Dekui uz info As irgi kas bebutu leidziu lost prisirinkus nes neturiu tiek keitimu kad galeciau sodinti ;)) nors dar del to niekis. beda ta kad trenkes nukentetu, nes megstu daznai treniruojamoje pozicijoje deti 48 min kad lostu be keitimu ir nesinori jokiu netiketumu kad nesugalvotu kokia atsarginio centro ileist vietoj prisirinkusio baudu) O del bendrai sito teiginio jei jau kurejai sako taip tai matyt isties ivede ta dalyka yra tik tai nesimato realiai nes kaip sakai lb daug kitu ivykiu itakoja zaidima ir neviskas matosi dienos sviesoje t.y. statistikoje ir rungtynese, nes tiesiog gal metimai randomu isdestomi visoms varzyboms iskart pagal sumazejusi koeficienta gynybos ar pan.)

From: Ref
This Post:
00
65515.43 in reply to 65515.42
Date: 2/9/2010 10:38:09 AM
Overall Posts Rated:
1717
Del prazangu reiktu pamineti,kad visi zaidejai turi uzslepta agresyvumo skilla ir delto vieni daugiau prazangu susirenka,kiti maziau,todel pries perkant zaideja verta pasiziureti i jo prazangu vidurki..

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement